איזה רעה ליאן.

GossipKid

New member
לאף אחד לא חסר...

איזו התדרדרות, כולם בוגדים בכולם מזכיר לי טלנובלות סוג ז'.

romnoa

New member
האם לדעתכם עונה שלישית מחייבת הפיכת דרמה

יומית לטלנובלה? אולי פשוט צריך לגרות את המוח של הצופים? או שזו הדרדרות ידועה מראש?

romnoa

New member
רעה? אולי ממורמרת../images/Emo4.gif

בכל זאת, סער בוגד בה,היא מאוהבת באחיו (כנראה), אחותה חזרה לארץ וחיה לה בבית סביב בעלה וגיסה
ועוד לא אמרנו כלום על זה שהיא היחידה בבית שיודעת להכין חביתה
מתי תגיע המהפכה הפמינסטית אל ליאן?

שי קרן20

New member
זה הבעיה של מדינת ישראל או שבעצם של כל העולם-

שגבר בוגד באשתו,חברה,אז הוא מלךך וכל הכבוד וזה לגיטימי,אבל שאישה בוגדת אז היא "רעה" כלומר שרמוטה וזונה? ואני גבר,אז סליחה,איזה זה כתוב שאישה לא צריכה לבגוד?! יאמר לזכותה של הדמות,ליאן,שהייתה בשתי העונות אישה כזו קטנה...טיפשה,ועכשיו בעונה השלישית,שגל כבר ילדה גדולה..כאילו עבר איזה 8 שנים או 10 שנים,מאז הסיום העונה השניה..ליאן גדלה נהפכה להיות אישה חכמה...ועצם העובדה שהחלה גם לבגוד,ובגלל הסיבות הנכונות שזה התאהבות בתום ולא בגלל הורמונים וכ'... בכלל..עדי השתפרה במשחק שלה...בהשמייניה לא סבלתי אותה,בעונה הראשונה של האלופה גם,ועכשיו רואים שהיא גדלה..ככל שעובר הזמן גם היא ניראת יותר טוב...מצפה לראותה במסך בעוד דברים חוץ מכאלו..אם זו הנחיה,אולי סרט,סדרה מוערכת...

EFRATY10

New member
כן.היא נראית מצוין.והתכוונתי שהיא רעה

בגלל שהיא "בוגדת" באחותה מאחורי הגב,לא על זה שבוגדת בבעלה.

GossipKid

New member
רגע...רגע...רגע אחד ?!

אף אחד לא אומר שגבר שבוגד באשתו זה בסדר! עובדה, כל המסרים שהטלנ ובלות מעבירות הם שהבעל חוטף על הראש- מריבות, משפחה שמתפרקת. אבל בטח שאסור להגיד שאישה שבוגדת בבעלה זה בסדר, לא משנה מה הסיבות! זוג שהתחתן, אסור אחד לשני לבגוד -בכלל- ואני מדגיש בכלל, בשום אופן. זה לא בסדר משני הצדדים. אין מה להלל אישה בוגדת. אין מה להצדיק גבר בוגד.

EFRATY10

New member
ובטח שלא צריך להלל ולהצדיק אחת

ששוכבת עם החבר של אחותה.

GossipKid

New member
נכון... היא ממש הגעילה אותי

וזה גם כל כך מפגר ולא מציאותי, אם היא דתיייה- היא לא תשכב עם שחקן כדור רק בשביל ילד. נכון, היא לא תזרוק את בעלה ותעשה הכל בשביל להשאר איתו ולגדל ילד במקביל, אבל לא תמורת כל דבר ובטח שלא לבגוד בבעלה. במציאות, בני זוג אוהבים, הולכים לטיפולים. עקרים, אחריי טיפולי פוריות רבים והפריות חוץ-גופריות יכולים להוליד ילדים אמיתיים שלהם. איך היא תרגיש כשהילד שתחליף לו חיתול לא יהיה כלל דומה לבעלה? שהוא לא באמת יהיה האבא שלו? בושה.

EFRATY10

New member
שלא לדבר על זה שהילד ייחשב לממזר.

וממזר ביהדות הוא פסול חיתון. אבל ראו שלינור חשה רגשות אשמה איומים אחרי ששכבה עם דל טוטה.

OOOO0

New member
הוא לא ייחשב ממזר כי טוטה גוי.

למיטב ידיעתי אם אישה נשואה עושה ילד עם גוי הילד לא נחשב ממזר. שמעתי פעם על נשים עגונות שרוצות ילדים שמבקשות מבנק הזרע רק תורמים לא יהודים, כדי שילדיהם לא ייחשבו ממזרים. יכול להיות שבגלל זה לינור הסכימה לשכב עם טוטה, כי היא יודעת שבכל מקרה הילד לא ייחשב ממזר.

למעלה