עמית אני איתך !!!!
K kirk hammet New member 29/6/01 #21 אולי בגלל שאף אחת פה לא מתעניינת אני אומר ככה. אוף שונא טיפשות שלא מבינות כלום (לא אתן !) אבל אי אפשר להגיד שאת מבינה בכדורגל אם את אוהדת מכבי חיפה.
אולי בגלל שאף אחת פה לא מתעניינת אני אומר ככה. אוף שונא טיפשות שלא מבינות כלום (לא אתן !) אבל אי אפשר להגיד שאת מבינה בכדורגל אם את אוהדת מכבי חיפה.
M MiToOsH New member 29/6/01 #23 אני מבינה מאוד...!!!! זה הוכח רשמית, נבדק ע``י כל הבצפר שלי...!!!! אז שקול מילים לפני שתשקול שיניים...!!! MiT`o / PRaLiT [28]
אני מבינה מאוד...!!!! זה הוכח רשמית, נבדק ע``י כל הבצפר שלי...!!!! אז שקול מילים לפני שתשקול שיניים...!!! MiT`o / PRaLiT [28]
K kirk hammet New member 29/6/01 #24 בצפר של רפי שכל כולם יודעים שמכבי תל אביב שולטים בליגה. FORZA MILAN
M MiToOsH New member 30/6/01 #26 פחחחחחחחחחחחחח אם הם שולטים בליגה אז איך קרה שהם רק מקום 4 ? תסביר לי בבקשה, תודה. MiT`o / PRaLiT [28]
פחחחחחחחחחחחחח אם הם שולטים בליגה אז איך קרה שהם רק מקום 4 ? תסביר לי בבקשה, תודה. MiT`o / PRaLiT [28]
K kirk hammet New member 30/6/01 #27 קרה ככה. ניר לוין לא מצא את השיטה בהתחלה , עד שהוא מצא את הדרך להפעיל את נמני כמו שצריך.