איזה ריגוששששש.....!!!!!!!

MiToOsH

New member
איזה ריגוששששש.....!!!!!!!

אני הולכת לקבל מנוי ליציע כבוד (בקרית אליעזר)...!!!! ותקלטו שניר דוידוביץ` (השחקן האהוב עליי ביותר..!!) הולך לשהות שם חצי שנה ואני יהיה איתו...!!! ואני גם יקבל חולצת שוער שלו.... אין, זה פשוט יום ענק...!!!! MiT`o / PRaLiT [28]

סקאי :)

New member
איזה כיף לך !!!!!!!! :cool:

איזה כיף לך גם השחקן האהוב עליי הוא ניר המלך שלי !!!!! איזה כיף לך !!!!! גם אני רוצה !!!!! תביאי לי גם מנוי !!!!!! שלך תמיד : ליבנת :cool: :cool:

MiToOsH

New member
לדעתי......צריך לעשות החלפת תמונות!

יש לי מיליון בערך.....!!! ויש לי גם שלוש מהחתונה עם אביטל (בעעעעע בנאדם מגעיל, לא סובלת אותה!) אז..... את תביאי לי תמונות של נאנו ואני יביא לך תמונות של ניר..!! הולך? MiT`o / PRaLiT [28]

New member
עמית ...

אין לי בעיה אני יסרוק את התמונות ואני ישלח לך את של ננאד בניון בנאדו ושל מי שאת רוצה ואת תשלחי לי את התמונות של ניר החתיך !!!! חולה עלייך : ליבנת

AFRICA

New member
סקאי ?....!

מה הולך כאן ?.. זה אתה ? או שמה.....אחותך ?

kirk hammet

New member
זאת הבעיה עם נשים.

לא מבינות כלום בכדורגל ואוהבות מי שנראה טוב. נראה אם תזהו מי זה נשים !

MiToOsH

New member
ברח לי השם..... נשבעת...!!!

נוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אוף!!! כשאני יזכר אני יכתוב לך ת`תשובה... מבטיחה! MiT`o / PRaLiT [28] וד``א אני ממש לא אוהבת את ניר דוידובית` & ננאד פראליה בגלל שהם נראים טוב... (?!) הם פשוט שחקנים מצוינים..!!! ואל תגיד שאני לא מבינה בכדורגל כי אני משחקת כבר 3 שנים..!!!!! אז שתוק! בתודה, אגף הגביה

kirk hammet

New member
יש הבדל

מלא מלא בנים משחקים כדורגל , ורבים מהם לא מבינים דבר וחצי דבר בכדורגל. עצם העובדה שאת משחקת לא אומר שאת מתעניינת.

MiToOsH

New member
אתה מוזמן לעשות ביקור בחדר שלי...

אם הטלוויזיה פתוחה, וזה לא על ערוץ הספורט אז אל תקרא לי עמית... אוקיי? אתה לא יכול להגיד אם אני מתעניינת או לא לפי כמה דברים שקראת, למרות שאתה מדבר שטויות בחלק מהדברים שלך. MiT`o / PRaLiT [28]

kirk hammet

New member
את מוזמנת לעשות ביקור בחדר שלי

אין לי טלוויזיה בחדר , אבל על הקיר יש דגל ענק של יונייטד , דגלון של מילאן (המשולשים האלה , בשבילכם) והוילונות שלי הם באדום שחור , רק בשביל מילאן. והכיסוי מיטה בשחור. והכרית הקטנה שאמורה לנוח מעליו - בשחור. מתישהו אני מתכנן לצבוע את זה גם. אולי באדום לבן בשביל ריבר פלייט.

MiToOsH

New member
אהה... אתה מדבר על החדר כולו...

דלת: מיליון פוסטרים של דיוויד בקהאם, פביאן בארטז (אוי אני כל כך אוהבת ת`שחקן הזה => ולא, הוא ל-א נראה טוב) ולהקות רוק למיניהן.. קירות: 2 תמונות שלי עם ניר דוידוביץ`, 2 פוסטרים שלו, 2 פוסטרים של בניון, ועוד כמה תמונות ששחקנים חתמו לי עליהם.... מיטה: מצעים של מכבי, כמובן :) ארון: שתי מגירות שלמות עם חולצות, צעיפים, דגלים, ושאר פריטי אוהדים של מכבי שלוקחים למשחקים (אני לא תולה כי אני לוקחת אותם כל הזמן) עכשיו תגיד שאני לא אוהדת שרופה...!! MiT`o / PRaLiT [28]

kirk hammet

New member
אני שונא את בקהאם

אני אוהד יונייטד ושונא אותו. בעיקר בגלל מה שהתקשורת עושה ממנו. ובארטז משוגע. שמייכל , תחזור לאולד-טראפורד !

MiToOsH

New member
אני יודעת שבארטז משוגע...!!

בגלל זה אני כל כך אוהבת אותו... ושמייכל.... איזה שוער מצוין..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (זה יכול להמשיך עד אינסוף) MiT`o / PRaLiT [28]

MiToOsH

New member
אחרי שעות של בהייה במסך...

אימוץ תאיי האפורים... אימות עם אנשים, ועוד כל מיני שלבים מפרכים... נזכרתי שזה (תרועות חצורצרות): פאולו מלדיני (מילאן, כמובן) ועכשיו תגיד שאני לא מבינה בכדורגל..!!!!!! MiT`o / PRaLiT [28] שונאת שוביניסטים!

kirk hammet

New member
טוב.

ניחוש מוצלח. סתם. ופאולו שולט. ורק בגלל מילאן והעובדה שלהם ולהפועל חיפה יש אותו ספונסר , אני לא שונא לגמריי את הפועל חיפה.

New member
זיהיתי את הדמות !!!!

קוראים לו מלדיני והוא מגן שמאלי של מילאן האיטלקית !!! 8-p < -------- מוכיחה שגם נשים מבינות בכדורגל !!! תודה רבה על שיתוף הפעולה : ליבנת נ.ב. : אף אחד לא עזר לי ותחשוב מה שאתה רוצה אני את שלי עשיתי ! ביי ביי ושיהיה לך לילה טוב ליבנת :)

New member
עמית ....

איך עשית לי את זה ??? חשבתי שאני הייתי הראשונה ! אוףףףףף טוב בכל אופן העיקר שהוכחת לשוביניסט הזה שלנשים יש מקום בכדורגל אז שיהיה לך לילה טוב נשמה וחולה עלייך ליבנת

kirk hammet

New member
כן אני שוביניסט

ובהחלט יש לי את הסיבות להיות כזה , כשאני מוקף בנשים שבהן אני מוקף. ראיתי פעם משחק עם מישהי , והיא ראתה את מנדייטה שם , וישר אמרה איזה חתיך ! וכל הזמן חיפשה אותו שם. והסתכלה לא הבינה מה קורה שם בכלל אבל התסכלה כדי לראות אותו שם.

MiToOsH

New member
אני שונאת שעושים כאלה דברים!

בגלל אישה אחת אתה אומר שלבנות אין מקום בכדורגל? דבילי מאוד! ונמאס לי לחכות שנים להודעה => יש לך איי סי קיו? אם כן חפש icq#86397781 MiT`o / PRaLiT [28]

למעלה