איזה רוכשים!!!!!!

צהוב.

New member
זה מוכיח בודי...

שבעלי קבוצת כדורגל חייבים להיות אוהדים שלה. הרוכשים האלה הם אוהדי בית"ר עוד מילדותם בירושלים,ולמאיר פניג´ל יש סיפור אישי הקשור לקבוצה. הסיפור שלו קושר אותו לבית"ר בכל הנימים בגופו...ואני לא מגזים בכלל. חוצמזה,הצורה בה הוא מתבטא...אוח כמה טוב לשמוע. באמת נגיע רחוק...ונחזיר עטרה ליושנה. יללא בית"ר.

בודי

New member
יש לי רק בעיה קטנה.....

למה לתת פרחים למתאסלם- יוסי אבוקסיס? בסדר, לא נזרוק עליו שום דבר, רק קריאות בוז "עדינות" לעברו, אבל בחייאת, למה פרחים? כן, הוא בהחלט עשה דברים גדולים בבית"ר, כולם חשבו שהוא מנהיג, ואולי באמת הוא בעל כושר מנהיגות, אז למה, כשהספינה החלה לטבוע תפס הבחור את רגליו ונס על נפשו? הבן אדם האחרון שחשבנו עליו שיתמוך ויעודד פשוט ברח! מילא ברח.........להפועל תל אביב???? עד שסוף סוף הצלחנו לשים אותך על דרך הישר אתה מפנה לנו עורף? מה עשינו לך???? על זה לא סולחים.....רוצה לתת לו מתנה? שים לו דינמיט ביד...... יאללה בית"ר לכסח את הפועל!!!!!

דיברתי על זה אתמול כבר.......

וזו רק דעתי...... נכון שאנחנו שונאים את הפועל מאוד, אבל זו כבר לא הייתה הבעייה של יוסי, יוסי רצה לעזוב את ביתר ולהתקדם בקריירה...... בגלל זה הוא עבר להפועל (מכבי לא היו בחשבון) וכנראה שהוא לא הסתדר עם חיפה, הוא חשב על אירופה ועל קבוצה טובה, הוא ידע שאם הוא ישאר בביתר, לא יהיה לו כלום....... ואני חושב שכל שחקן אחר היה עושה אותו הדבר....... אל תשכחו בשביל השחקנים קבוצה זו עבודה (חוץ מאוחנה ונמני) והם יעברו לכל קבוצה אחרת בתנאי ששם הם ירויחו יותר (חשבתי שיוסי גם לא יעבור) ובגלל זה הוא עבר להפועל........

the @ man

New member
ממש ממש ממש לא!

יוסי אבוקסיס עזב בגלל שהוא לא אהב שיש עוד קשר טוב (רוסו) ושהוא לא הסתדר איתו,וגם בגלל שהפועל ה$!@#!@$^$%^*@$$!@#$#% הציעו לו המון כסף אבל,הוא לא היה חייב לעבור,ולא כל שחקן היה עובר למשל,איציק קורנפיין מכבי תל אביב,חיפה,והפועל חיפה הציעו לו המון כסף והוא אמר שהוא לא ינטוש את ביתר במצב הזה לעומת זאת מי שחשבנו שיישאר לשם שינוי כי הוא קפטן,נתן לספינה לטבוע אז מה הקטע?

צהוב.

New member
משהו על אבוקסיס...

אני דווקא מעולם לא תפסתי מאבוקסיס כשחקן גדול.הוא ממש לא. הוא נתן עונה סבירה בעונת האליפות,ומה שמאפיין אותו היא "לחימה" על המגרש.למה במרכאות ? כי אבוקסיס שחקן איטי שמחפה על האיטיות שלו בגליצ´ים,ואז כמעט בכל משחק הוא מקבל לפחות כרטיס צהוב...לפחות. יש לו ראיית משחק טובה וזהו זה.הבעיטה שלו לשער חלשה (לא עונשין,אלא בעיטה תוך התקפה,ראו השער נגד ב"ש בגביע בעונה שעברה).שימו לב גם שכמעט אין לו שערי שדה,ולכן אין לו שום ערך מוסף כקשר. אני בטוח שגם השנה בהפועל ת"א הוא יחשב לוחם ושחקן נשמה,אבל אתם תראו שהוא ירד ביכולת מאוד,ככל שהליגה תתקדם. חוצמזה,אסור שבית"ר תהיה תלויה בשחקן אחד ובטח לא באבוקסיס. אני אישית שמח שהוא עזב אותנו,כי בסה"כ הוא שחקן עם יכולות מוגבלות. יללא בית"ר.

בודי

New member
מה שהכי מעצבן זה

שממש טוב לו בהפועל......מה שנקרא- הבחור "פורח".....

the @ man

New member
לא הייתי מגדיר את זה ככה....

שימי לב שרוב המהלכים הטובים שלו הם בכלל לא שלו...הוא בועט כדור חזק קדימה אז אחד החלוצים של הפועל "כתר מפלסטיק" ת"א מגיע אליו בקושי אז זאת "מסירה ענקית" הוא בועט דרדלה והשוער משמיט "גול ענקי"?????

בודי

New member
הממממ...........יש צדק בדבריך

קיצור, בואו נגיע למסקנה שהוא לא אי אי אי, זה שהוא עזב זה בעיה שלו, ואנחנו נדאג שזה לא יפגע בנו, ונראה לו שאנחנו יכולים להסתדר יפה מאוד גם בלעדיו.

למעלה