איזה קריזה המחירים האלה

איזה קריזה המחירים האלה

רציתי לקנות בקטנה משהו *לא לגן* לילדה. נדרשים רק טופּים חורפיים. עברתי בהיצע המקומי הנגיש מאד- נכנסתי לפוקס- טוניקות/שמלות שריג, סוודרים (מי המעצב השנה
) - עולים 120 ש"ח. נכנסתי להוניגמן - סריגים לטעמי דווקא- עולים 130 ש"ח. ילדה בת 5 וחצי, מידה 8 כן ? ירדו מהפסים כאן, המחאה החברתית לא עשתה כלום ? חטפתי עצבים ולילדה עוד אין מה ללבוש חוץ מפוטרים רגילים

irfa

New member
לא קונה שם!

בעקרון הוניגמן ופוקס (למעט חנויות עודפים) לא זולים מעולם לא היו! לא קונה בחנויות הללו. בכל איזור יש את הרשתות הלא ממותגות.. שם אני מוצאת לילדי בגדים במחירים סבירים אפשרות נוספת חנויות העודפים לא יודעת מה איזור מגוריך אבל באיזור נתניה יש כמה וכמה חנויות כאלו ואני מניחה שלא רק.. בסופו של דבר כמעט כולם מיבאים מאותו מקום.. והאיכות משחקת תפקיד שולי מבחינתי עד השנה הבאה הם יהיו כבר גדולים.. מצד שני חלק מהבגדים הממותגים שקניתי לאורך השנים לא שרדו את הגדול לעומת חלק לא קטן מהבגדים ה"פושטים" שנרכשו בחנויות הלא ממותגות שהועברו מהגדול לקטן ועושים כרגע סיבוב שני עליו

מה זה רשתות לא ממותגות ?

בחנויות *עיר* אני קונה את כל היומיום, את הקצת יותר יפה אני קונה בד"כ בחנויות היותר ממותגות (לא צריך ים פריטים). את הדברים של הוניגמן אני תמיד אוהבת, בפוקס משתנה מעונה לשנה. בכל מקרה, למרות שהם אף פעם לא זולים, לא זכורה לי הגזמה כזו. זה ממש מעצבן אותי. נורא.

מיוליקה

New member
האמת, שקשוקה, ממך לא ציפיתי ....

לכזו תמימות שמשהו ישתנה בביצה בה אנו גרים
. ולענייננו - תנסי בתמנון, בזברה, בהאנגרים, במשביר. פוקס והוניגמן (בעיקר) כבר מזמן לא במתחם המחירים השפויים.

המחאה הזו הרימה לי את הראש

ואני מסרבת להאמין שאין ולא יהיה לה שום אפקט. ממתינה בקוצר רוח לבחירות. העם הפסיק לבלוע בשקט, ודווקא בגלל שכל כך הרבה שנים בלעתי ושתקתי, עכשיו אני מתעצבנת ולא קונה. בתמנון אצלנו אין סריגים וכאלה, גם עם הבייסיק הם מפשלים כאן, אבל זה לסיפור אחר. בהאנגרים וזברה לא נראה לי שיש, והמשביר זה רעיון . תודה. בכל מקרה זה כבר דורש הסתובבות, שחשבתי לחסוך (אמרה המפונקת שיש לה קניון במרחק הליכה מהבית).

איתך במאבקך הצודק!!!

זה פשוט לא הגיוני המחירים גם אני עשיתי סיבוב בסריגמיש, פוקס וחבריהם ונחרדתי מהמחירים. לגבי האיכות אני לא יכולה להתווכח- כל מה שהילדים לובשים שהוא מיד שניה ונראה טוב זה מותגים... מעצבן ממש

Koketka

New member
אבל מה קשור מחאה חברתית?

את לא חייבת לקנות איפה שיקר לך אני לא קונה גם בכיכר המדינה אבל לא עולה בדעתי לעמוד שם עם שלט ולדרוש שיורידו מחירים אגב גם לי יקר לקנות בהוניגמן וקדס ונדיר שאני קונה שם אבל למשל בh&m אני קונה לא מעט, יש שם מכנסיים יפים לבנות בשישים שח, וקונה הרבה בחנויות עודפים. הכל בהתאם לתקציב. הגדרתי לעצמי כמה אני מוכנה לשלם לבגד של ילדים וקונה בהתאם לאותו התקציב. אז נניח תקציב שלי הוא 40 שח לפריט, אז אני צריכה לחייב חנויות למכור לי פריטים ב40 שח? לא, פשוט אבחר להכנס לחנות בה המחירים תואמים את התקציב. לא מזמן שיפצתי בית. אפשר לקנות מרצפות ב400 שח למטר ואפשר ב50 שח למטר. אז אפשר להגיד שחזי בנק ומודי חייבים להוריד מחירים כדי להתאים את עצמם לתקציב שלי או ללכת לנגב עודפים ולקנות ריצוף במחיר שהגדרתי לעצמי. זה לא שאין בגדים במגוון מחירים, יש קשת שלמה של מחירים. פשוט תבחרי להכנס לחנויות שמציעים סחורה שאת מוכנה לשלם את המחיר שלה

ExNewYorker

New member
לא קשור באופן ישיר. אבל מה שהיא אומרת לדעתי

הוא שרשתות שמתהדרות בכך שהן נחשבות "לזולות" הן אינן זולות בככככלללל!

marko1111

New member
איתך בהתמרמרות וצר לי לאכזב אותך

לא בטוחה שתמצאי מה שאת מחפשת לשלי אני אקנה בבזארים את הפוטרים החלקים ללא הדפסה בתור בגדי אחה"צ. כמו שכתבתי בשבוע שעבר אחרי שבזבזתי הון על מכנסים (מעל 500 ש"ח אבל ממש אין משהו אחר והיא לא יכולה ללכת ערומה) אנחנו נתפשר על היופי בפוטרים (עד שנגיע בע"ה לקניות בארה"ב) באסה לגמרי

הלילה ומחר יש הנחות גדולות בארה"ב

(60% בגאפ לדוגמא) יכול להיות ששווה לך להזמין מחו"ל

ExNewYorker

New member
אל תזרי לי מלח על הפצעים

שוטטתי באתרים אמריקאיים כמו GAP ו OLD NAVY וגם GYMBOREE ויצאו לי העיניים
הזמנתי כמה דברים מ CARTERS - אחי יביא לי בעוד כשבועיים. היתה תקופה בה נסעתי ה-מ-ו-ן לארה"ב (פעם בחודש לפחות). למרות שזה היה רצח ולא אהבתי את זה, הדבר היחיד שאני מתגעגעת אליו זה הקניות שעשיתי אז. דברים שווים באמת...

גם אני הזדעזעתי מהמחירים ובמיוחד מהאיכות

הירודה שממש לא מצדיקה את המחיר בחניות הממותגות.. מצאתי למתוקנת שלי שמלות חורפיות מקסימות להפתעתי קרוב לבית (חנויות אצלנו נחשבות יקרות מאוד אבל נראה שהשנה החנות הזאת הבינה שלא יכנסו אם היא לא תמתן את המחירים) בקיצור: 3 שמלות מקסימות ב100 מפוטר מצויין ויפות מאוד שירתו אותנו נאמנה מאוד שנה שעברה במידה קטנה יותר) לגבי חליפות מצאתי ב30 -40 שקלים לחליפת פוטר ברשת שנקראת"ביגוד" אני קניתי בפתח תקווה אבל יש עוד סניפים. כעיקרן אני לא קונה יקר מידי ולא במבצע ואת האמת אני יכולה אבל נראה לי מוגסזם ביותר הסכומים האלה לבגדים של ילדה שיהיו קטנים עליה עוד שניה וחצי....

Anne Shirley1

New member
ממליצה להשקיע בסרפן ג'ינס או שמלת ג'ינס

אפשר לגוון בגופיות חמות וצבעוניות מתחת ועם גרביונים בהדפסים שונים פלוס מגפיים וזה נותן מבחר הופעות צבעוניות חביבות. לנו יש מH&M ומזארה ויחסית הם לא היו יקרים מאוד.

שוק שוק ועוד פעם - קניות בשוק

בגדים במחירים מצחיקים מאוד מכנסיים ב10 ש"ח, חולצות ב10-15 ש"ח שפע רב (רק צריך לבדוק שאין דפקטים) ולא, המחאה החברתית לא ממש גרמה לירידת מחירים או להתחשבות בצרכנים שלא יכולים לשלם 120-130 שקל לפריט לבוש של ילד.

את צודקת,רק שמזמן לא עשיתי את זה

כי לא התארגנתי על להגיע לשם מוקדם, אחרת זה זוועה. אנסה אולי בשבוע הבא.

אז אפרופו המלצה רותחת

חזרנו מאליטל עכשיו (כשבאים עם הפתיחה נמצאים שם לבד) , 2 זוגות נעלי דיאדורה ומגפי גומי חמדמדות = 220 ש"ח.

JJ2004

New member
בשנים עברו - קיבלנו דברים יפים וזולים מ"ניצה"

בשוק בצלאל. ממליצה בחום. וגם - היכן נמצאת חנות הנעליים המומלצת? והאם פתוחה בשבת. תודה

החנות הומלצה כבר מספר פעמים

זה האנגר גדול במושב בני ציון, נקרא אליטל. יש שם נעליים לכל בני המשפחה, וגם בגדים (בהם לא חיטטתי אף פעם). פתוח בשבת, אבל עמוס מאד מאד באנשים. כאמור אם באים עם הפתיחה זה ממש סבבה.

למעלה