איזה קנאי אלקנה...

הגמר של מאסטר שף והתכנית שאחריו

שתי התכניות האחרונות קצת קלקלו לי את ההתלהבות שלי ממאסטר שף גם תכנית הגמר וגם התכנית המנה האחרונה שכאילו ניסו לסחוט את הלימון של ההצלחה של מאסטר שף בגמר רואיינו שוב ושוב שלושת המועמדים תוך כדי התכנית והעלו את המסרים הפשטנים שלהם לציבור שוב ושוב ושוב עד זרא כמה אפשר לחזור על אותו דבר מה גם שהמסרים היו די מגוכחים היתה חסרה שם יד עורך ובמאי ותסריטאי והתכנית שאחרי הגמר היתה פשוט לגמרי מיותרת ולגמרי לא היה לה מה להגיד סתם מעין סחיטת הרייטינג

ayeljon

New member
אלקנה=מדהים אם הוא לא היה נשוי הייתה משדכת לו

את אחותי. איזה מלאך. גם בשלן בחסד עליון. גם גיבור ,מרגן,צנוע,לב רחב,שומר מסורת -מתאים בול לאחותי.

sharonsharon10

New member
איזה קנאי אלקנה...

היי יצא לי לראות בערך 5 פרקים ממאסטר שף ומכיוון שאני בחורה שהספיקה להכיר את אופיים של אנשים..ישר קלטתי שאלקנה לא כזה טוב ושהוא קנאי וגם בגמר ראו זאת.. אתמול במקרה יצא לי לראות בערב כ10 דקות תוכנית בישול של אייל חיים ושלושת הפיינליסטים ןהפרצוף של אלקנה היה מכווץ מקנאה כאשר אינה בישלה והשפים שיבחו אותה זהו סתם רציתי להביע את דעתי יום טוב

טובי66

New member
מה קשור אופי של בן אדם לתווי פנים????

אלקנה לא קנאי בכלל. וכדי שתדעי לאבחן נכון הבעות פנים של אנשים שאינך מכירה בכלל, כדאי שתלכי ללמוד זאת יש הרבה קורסים שילמדו אותך לאבחן פנים של אנשים בהצלחה

השורד

New member
../images/Emo6.gif אבל זה לגיטימי - הוא בתחרות

ברור שהוא יעדיף שהשפים יקטלו אותה. מה רצית, שישמח?

למעלה