איזה קטע

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
איזה קטע

טוב.. אז ממש במקרה נכנסתי לפורום הזה, התכוונתי להיכנס לאחר. מצאתי את עצמי עובר על כל עשרת הדפים הראשונים וראיתי תמונות של פאזלים מטורפים ואמרתי לעצמי... טוב... אני יקנה לי גם אחד. אז אני פונה אליכם בשאלה: החלטתי שאני יעשה פאזל של 1,000 חלקים (ואשתדל לא להישבר באמצע). מה אני צריך לקנות חוץ ממנו? ראיתי כאן איזשהו דיבור על קרטון ביצוע וכל מיני כאלו.. בקיצור, אני קלולס לגמרי... איפה בכלל קונים פאזל טוב? תודה :)

jocie1

New member
ברוך הבא לפורום

דרך מדליקה להתחיל עם פאזלים
כל הכבוד!!
כנס ללוחות של הפורום
תמצא רשימה מלאה של חנויות שמוכרים פאזלים ולינקים מענינים בנושא. המחירים ל -1000 חלקים מתחילים בממוצע של -.150 ש"ח. כדאי לעקוב אחרי המבצעים. צעד ראשון: בתור מתחיל הייתי מציעה ללכת על תמונה עם הרבה צבעים חיים ובולטים להמנע ככל האפשר מאזורים גדולים מדי בעלי גוונים אחידים או מאוד קרובים. צעד שני: משטח קרטון של
ללא קיפולים, מאוד מומלץ, מרכיבים עליו את הפאזל. בנוסף, קרטון ביצוע מצוין לשם שינוע הפאזל ממקום למקום (לפעמים הכרחי עם אין הרבה מקום פנוי ב
). צעד שלישי: גודל הקרטון, מימדי הפאזל מופיעים על צד הקופסא (axb) הערה קטנה: תוסיף עוד ס"מ למימדי הפאזל לקבוע את גודל הקרטון ביצוע/רגיל הדרוש לפני תחילת העבודה. קשה יותר להגדיל את משטח העבודה אחרי שמתחילים להרכיב את התמונה. מנדבת פרט חשוב
מתוך הפורום כשסיפרו על קרטון קטן בכך וכך ס"מ מגודל הפאזל. אה, חשוב ביותר: שמור על השקית המקורית שממנו תוציא את חלקי הפאזל, ותעודת האחריות שמגיעים עם הקופסא. לא לזרוק עד שהרכבת את החלק האחרון. במקרה ויתעוררו שאלות
או קשיים למיניהם. ולבסוף: מוזמן להכנס לפורום ולשתף את החוויות כמובן לעלות תמונות תוך כדי עבודה/תמונה שלמה בסוף ההרכבה.

למעלה