הם עידכנו שם כבר מלא דברים!!! למשל את "מירי בתקשורת".. תיכנסו שוב.
מ מורושית2 New member 20/6/06 #60 ../images/Emo41.gif הם עידכנו שם כבר מלא דברים!!! למשל את "מירי בתקשורת".. תיכנסו שוב.
R Rachel47 New member 20/6/06 #71 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifחמודה../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifחמודה../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 20/6/06 #75 זה שהיא אמרה "אבל כבר גילתם..../images/Emo85.gif אותו.." זה אומר שהיא נכנסה לפורום וראתה?? אאהאהאהאהאהאהאהאה
זה שהיא אמרה "אבל כבר גילתם..../images/Emo85.gif אותו.." זה אומר שהיא נכנסה לפורום וראתה?? אאהאהאהאהאהאהאהאה
R Rony 05 New member 20/6/06 #79 יאא איזה יופי זה!!! וכן,זה אומר שהיא נכנסה... חחחח כבר גיליתם אותו...היא רצתה לעשות לנו אולי הפתעה... שוב תודה ענקית למי שכתב את ההודעה הזאת בפורום,שאין לי מושג מי זה...
יאא איזה יופי זה!!! וכן,זה אומר שהיא נכנסה... חחחח כבר גיליתם אותו...היא רצתה לעשות לנו אולי הפתעה... שוב תודה ענקית למי שכתב את ההודעה הזאת בפורום,שאין לי מושג מי זה...
R Rachel47 New member 21/6/06 #95 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני משערת שכן../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif
R RTur New member 20/6/06 #74 תגידו לי אתם בסדר?! כנסו לעמוד "צרו קשר" ויש שם קישור לפורום הזה!!! אתם הפורום הרשמי!!! חחחח
R RTur New member 20/6/06 #82 חח כן שמתי לב רק אחרי שכתבתי.. ראיתי רק את התגובות המאוכזבות שאין אזכור לפורום הזה באתר שלה.. אבל כן יש חחח ולא שמתי לב שכבר שמתם לב.. חחח (בקיצר, אני מבין את עצמי )
חח כן שמתי לב רק אחרי שכתבתי.. ראיתי רק את התגובות המאוכזבות שאין אזכור לפורום הזה באתר שלה.. אבל כן יש חחח ולא שמתי לב שכבר שמתם לב.. חחח (בקיצר, אני מבין את עצמי )