איזה קטע...

Rinattt

New member
איזה קטע...

אני רואה את הבנות משחקות עם הגור החדש, אפילו עשו לו טיול בעגלול...
ופתאום נזכרתי... שאפילו טלפון לאמר להן חג שמח ולאחל להן שנה טובה הוא לא הרים... כלום, נאדה, אפילו לא טלפון קטן...
איזה מזל שאני כתבתי להן אגרת ברכה וקניתי להן מתנה... איזה מזל שלקחתי אותן ליער חורשים ששם נהנו מאוד... איזה מזל שהגור מעסיק אותן ומשמח אותן כל כך הרבה... בטוח מרגישות בחיסרון, זה אין לי צל של ספק, אבל לפחות אני מקווה שהצלחתי למזער. וכשאני קוראת על נשים שהחג עצוב להן כי הילדים שם... עצוב לי... אישית הייתי שמחה אם היו שם גם אם אשאר לבד, ככה אדע שלפחות יש להם אבא חם אוהב ודואג, גם ככה הם יחזרו לקן שלי...

Rinattt

New member
ועכשיו הן רוצות על האש...

אז הולכת לנסות לעשות להן... תמיד יש פעם ראשונה

"על האש", אני עושה עם הילדים אצל

אווזי...... רינת, מאחלת לך שרק תעניקי ותתני. אל תחשבי מה קורה עם הצד השני, על ההתנהלות והדרך שלו. תמשיכי לתת ולהעניק אושר ואהבה.

Rinattt

New member
חחח אחרי מלחמה עם הגחלים...

אבא שלי בא וראה שאני מנסה... ואז הדליק וכבר ניפנף, אז הכנתי רק את הבשר וסלט... אבל אם הייתי רוצה הייתי מצליחה...
ללא חושבת על הצד השני... סתם נזכרתי שאפילו טלפון לא הרים...

את יודעת מה דעתי על אבות כאלו

אז בואי נחסוך לך ולבנות את החוסר הזה, ושאת תמשיכי להיות אמא מדהימה כמו שאת, עם ראש צעיר, עם הכלה,עם אהבה,ועם נתינה

Rinattt

New member
מי כמוך יודעת...

גם לפני אנשים אני לא עושה הצגות, כשצריך לכעוס אני כועסת, כשצריך לחבק אני מחבקת, אני ממשיכה להיות אמא כמו שהייתי לפני שהתגרשתי... וחושבת שאני בסדר גמור... אם כי תמיד יש מקום לשפר וללמוד... חושבת האמת, שזכיתי בבנות מדהימות, הן באמת ילדות טובות... זה המזל הכי גדול שלי

מבינה אותך

גם אצלי ככה ועכשיו הם עושים "בריכה" ואני שומעת את צעקות אושר שלהם... נראה לי שהם בסדר, למרות...

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

גם אצלי עושות עכשיו בריכה... עוד מעט 15 דק' של מוזיקה (אנחנו שמות מוזיקה ומשתוללות) ולמיטה...
הם באמת בסדר... למרות...

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

וואלה, הוא זו בעצם היא... מתחילה להעלות אסוציאציות... גרוש=כלב? וואי וואי...

Rinattt

New member
תיאהההההה

שכחתי לומר לך שקשה לי לדחות סיפוקים...
אז בזמנך החופשי... שאני אהיה ראשונה כשתעבירי את התמונות, פסדר?

ליאל212

New member
Rinattt שתינו יודעות שאנחנו לא

אחראיות על
ומעשיו. ובטח שלא נוכל לשנות אותו אם לא אז, אז בטח שלא עכשיו. יודעת ובטוחה שאת נותנת את המרב לילדיך. וזה מה שחשוב. לא כדאי לבזבז אנרגיות ומצב רוח על מה הוא לא נותן ומה הוא לא עושה.... כי אם הוא היה כן נותן וכן עושה מבטיחה שלא הייתי גרושה ובטח גם את.

Rinattt

New member
ממש לא לוקחת אחריות...

ולא מנסה לשנות... גם לא מדוכאת מהעיניין... ומי שיאמר לי שההפסד כולו שלו, טועה בגדול, חושבת שההפסד כאן של כולנו, הטעות היא שלו בלבד! הבנות מפסידות אבא, אני מפסידה זמן איכות שלי לבד (למרות שעושה את זה בערבים) ואוכלת קש כשהן מתגעגעות אליו. והוא מפסיד כי אין לו את האושר הזה... להיות איתן. הן לא יזכרו לו את זה, כי הן אוהבות אותו, הן יודעות שככה אבא וזה מה יש, הן לא שומעות מילות נאצה עליו ממני או ממשפחתי. להפך... הן מחכות ליום שיגדלו שיוכלו לעזור לו ולנקות לו ולדאוג לו, ואני שמחה שזה כך, כי בכ"ז הוא אבא שלהן, משלם מזונות (רוב הזמן) וכשיכול גם לוקח אותן מידי פעם לכמה שעות. אני נותנת מה שתמיד נתתי, לא יותר ולא פחות, כי בעצם גם כשהייתי נשואה גידלתי אותן לבד, טיולים לבד, הכל לבד... יש להן את האהבה שלי, את החוקים שלי, את הפינוקים שלי... כמו שתמיד היה!

ועם אמא כזו מחוייכת

מתוקה ויפה בלב ובנפש , בטוחה שתסתובבי כמו טווס כשהן תגדלנה, ויהפכו, נערות בוגרות דומות לך.

למעלה