איזה קטע!

ribber

New member
איזה קטע!

ביום שבת בבוקר, קיבלנו את חשבון הטלפון שלנו... פתיחת המעטפה- חיוך חיפוש אחר הסה"כ- מתח מציאת הסה"כ- חרדה אלן מתעורר........ אני- רוצה כוס תה מאמי? אלן- כן
אני- טוסט? אלן- כן (חיוך) אני- אחד או שניים? אלן- שניים בבקשה ואם אפשר מרמייט גם. אני- בטח קושקוש פשושון שלי. שותים התה, אוכלים הטוסט. אני- אתה במצב רוח טוב היום נכון קוקי? אלן- כן אני- יופי, אז בטח תהיה מאושר לדעת, שקיבלנו את חשבון הטלפון.. החיוך נמחק והוחלף במתח. החשבון הוגש, המתח הוחלף בפרצוף מחפש... סה"כ נמצא והוחלף בחרדה... אז כן, זו אשמתי, תותי גרה כל כך קרוב לא? זה רק צרפת... אבל מה הקטע? אה, כן, תותי ובן זוגה קיבלו היום את חשבון הטלפון שלהם... הם מאוד דומים, החשבונות. ועכשיו אלן רוצה לפתוח פורום "אירופאים נגד ישראלים שרוצים להשתמש בטלפון" יש קונים? שלום לכולם, חזרתי מהעבודה לא מזמן, אחרי כנס שהתחיל בשלוש ועוד נמשך אחרי שש, אבל אני הלכתי. ותודה למורי לאנגלית שהביאוני עד הלום.

blixgirl

New member
יקירתי רשמי המספר../images/Emo56.gif

המציל אותי מישבונות של BT רחמנא לצלן 0800-0363839 צלצלי...07 פנס לדקה לארץ..הרבה פחות מזה לצרפת...משהו כמו 03 05 פנס לחברה קוראים Planet talk cheers my dear Blixi

ribber

New member
../images/Emo51.gif בליקסי ../images/Emo13.gif

אנחנו מחכים לעשרים וחמישה בחודש משכורות נכנסות ותשלומים יוצאים, אז נוכל להציג לPLANT TALK את חשבון BT משולם.

ribber

New member
הכנתי לאלן

lemon drink לקירור והוא לא רצה לתת לי נשיקה כדי שאני לא אדבק. אני כן רוצה להדבק. חופש! נגמר הטישיו לבריאות! לא אתם, אלן..

למעלה