איזה קטע!..

Queen Of Love

New member
איזה קטע!..

סיפרתי לחברה שלי שיצאתי לסרט עם אותו בחור שנדלק עליה והיא לא רצתה אותו..היא לא אמרה משהו מיוחד. זה לא ממש הפריע לה אבל היא התקשרה אליי עכשיו ודיברה איתי קצת, ואז היא שאלה אותי אם יש לי את הפלאפון שלו , כי הוא נמחק לה, אז נתתי לה אותו

sidi

New member
אל

תדאגי את עשית את שלך ואם הוא בחור רציני שמבין עניין אז יהיה בסדר. נשים, נשים.... יהיה בסדר.

Queen Of Love

New member
טוב, יהיה טוב! (בתקווה)

תודה סידוש! אתה פשוט מקסים!
טוב יקרים שלי! אני חייבת לזוז, יש לי טרמפ הביתה בשעה 17:00 אז שיהיה לכם המשך יום מקסים!!
אוהבת!!
מכל ה-
לירי

לא דיברת איתה אחר כך

או איתו לשאול מה היה בשיחה בטח לא נעים לך ואת מעדיפה שלא אה אני חושבת שהראש שלי היה אומר לא להתקשר אבל בלב בטח לא הייתי מצליחה להתאפק ומתקשרת ומגששת אבל כדי שלא יהיה מצב שאחר כך תתעצבי אז ככה תדברי איתה ישירות לא רק לספר לה תשאלי אם זה מפריע לה ותבקשי שהיא תיהיה כנה איתך כי אם כן ככה תדעי לאן נושבת הרוח וגם יכול להיות שמה שחבשת לגבי זה שהוא מנסה לגרום לה לקנא היה נכון ואז הוא מרגיש שהצליח ולדעתי הוא הצליח פתאום אם לחברה שלה זה עושה משהו אז אולי פספסתי ככה ניראה לי שזאת המחשבה שעברה לה בראש ולכן ביקשה את הטלפון תבדקי אם באמת שווה להפסיד חברה למען חבר אם נראה לך שהוא לפחות עכשיו באמת מעוניין בך בגלל עצמך. ביי יקירה ושיהיה רק טוב

Queen Of Love

New member
כנראה ...

שלא שווה לי להכניס את עצמי לכל זה.. את יכולה לקרוא את מה שעניתי לסידי...
על העזרה נופרוש, אני באמת מעריכה את זה מאוד!!
אוהבת!!
לירי

למעלה