איזה קטע!

Berry12345

New member
יש לי שאלה

שלחו לי על בורותי, אבל האם יש הומסקסואלים ולסביות שעושים ילדים? ואם כן, איזה אחוז מהם עושים ילדים? תודה.

../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif../images/Emo9.gif

אין על מה לסלוח, שואלים ולומדים. ברור שיש הומואים ולסביות שיש להם ילדים, חלקם אפילו חבר בבית הזה שלנו
. יש כאלה שעושים, יש כאלה שמאמצים. חלק בארץ וחלק בחו"ל. אין לי מידע לגבי אחוזים, לא בטוחה שלמישהו יש
, אבל הרושם הוא שהמספרים הולכים וגדלים, וטוב שכך. כל אדם שמעוניין בילדים חייב שתהיה לו את האפשרות ללדת/לאמץ/לגדל ילדים. יש לפחות פורום אחד בתפוז של הורות הומולסבית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=386 שיהיה לך יום נפלא ואתה מוזמן להשאר בפורום
איריס

Berry12345

New member
איזה קטע!

שלחתי קודם הודעה בפורום זה, וכנראה שהיא נמחקה בטעות, אז הנה היא שוב: האם הומואים ולסביות עושים ילדים? אם כן, איזה אחוז מהם עושים ילדים? ולמקרה שזה לא נמחק בטעות: מה קרה, מה? אתם, ה"גאים" צריכים להעלב בכל פעם שמישהו לא נמרח עליכם במוצי מוצי וסתם שואל שאלה נייטרלית?

איזה קטע! באמת ../images/Emo46.gif

שאלה שאלה, קיבלת תשובה אבל אתה לא טורח לבדוק אפילו את העמוד הראשון של הפורום כדי לראות אותה. במקום זה, אתה שואל את אותה שאלה בצורה מגעילה. אני לא נוהגת להתרגז כאן, ויש בפורום הזה מסורת של יחס יפה ומאיר פנים לאורחים, אבל................. אף אחד לא ביקש שתמרח פה עליו או עליה, בטח לא שתעשה מוצי שמוצי
שאלת לגבי הורות? סבלנות וסובלנות היא תכונה חשובה של הורה............תחשוב על זה

Berry12345

New member
צודקים, צודקים, צודקים. טעיתי. מתנצל!

לא שמתי לב ששאלתי נענתה וחשבתי שההודעה הורדה כי מישהו חשב שהיא פוגעת. מתנצל, אפולוג'ייס, אסמחו לי (שזה לא בדיוק מתנצל, אבל זה מה שאני יודע), ואם הייתי יודע שפות אחרות - אז גם בהן הייתי מתנצל. ותודה על התשובות!

yosef 30

New member
באמת איזה קטע - השלכות השלכות../images/Emo70.gif

היי איש מאוד מעניין מה שאתה כותב. מצד אחד אתה לא טורח לבדוק ולראות שאיריס ענתה לך בצורה כלכך יפה ואף הוסיפה לך קישור ישיר לפורום העוסק במשפחה גאה. שנית - אתה נכנס הנה לפורום רואה שההודעה שלך אל במקום הראשון, לא טורח לבדוק ויישר מגיב בצורה כלכך שפלה. אז אני שואל את עצמי מה קרה אם ההודעה שלך לא בראש העמוד ואתה לא רואה שהגיבו אליך אתה יישר צריך להעלב
קודם תבדוק את עצמך - אחר כך תשליך על האחר. מאחל לך שתלמד סובלנות בחייך וכבוד לאנשים המתייחסים אליך בכבוד. יוסף.

למעלה