איזה קטע שמתי תמונה של קרן באתר לפי האתר היא דומה 80% לשריל קרו 78% לjk רולינג 76% למג ראיין
כ כלה להשגה New member 7/10/06 #1 איזה קטע../images/Emo6.gif שמתי תמונה של קרן באתר לפי האתר היא דומה 80% לשריל קרו 78% לjk רולינג 76% למג ראיין
איזה קטע../images/Emo6.gif שמתי תמונה של קרן באתר לפי האתר היא דומה 80% לשריל קרו 78% לjk רולינג 76% למג ראיין
B blue YARDEN blue New member 8/10/06 #3 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo6.gif אני מכירה רק את רולינג
ע עדי C New member 8/10/06 #4 את לא מכירה את שריל קרואו?../images/Emo12.gif זמרת... ומג ראיין? כאילו.. מג ראיין? השחקנית? "יש לך הודעה" "כשהארי פגש את סאלי" [טוב לא נראה לי שראית אבל אממ.. זה סרט מפורסם ] "עיר של מלאכים" ועוד ועוד... בקיצור, רק את ג'.ק. רולינג?
את לא מכירה את שריל קרואו?../images/Emo12.gif זמרת... ומג ראיין? כאילו.. מג ראיין? השחקנית? "יש לך הודעה" "כשהארי פגש את סאלי" [טוב לא נראה לי שראית אבל אממ.. זה סרט מפורסם ] "עיר של מלאכים" ועוד ועוד... בקיצור, רק את ג'.ק. רולינג?
B blue YARDEN blue New member 8/10/06 #5 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifממ.. לא../images/Emo3.gif טוב אני עוד לא בגילכם, יש לי עוד זמן בשביל זה
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifממ.. לא../images/Emo3.gif טוב אני עוד לא בגילכם, יש לי עוד זמן בשביל זה
מ מתה על קובנה New member 8/10/06 #7 מהה שריייל קרואו אגדית../images/Emo70.gif ארר יו סטרונגגגגג אינאפ טו בי מיי מאן ..
L LEEkm New member 8/10/06 #9 יאו האתר הזה מגניב >< ואני לא יודעת איך JK רולינג נראית. אני יודעת מי זו, בחיים אבל לא ראיתי אותה.
פ פ י ל י פ י נ י ת New member 8/10/06 #11 זה ממש מביך מה שקורה פה../images/Emo10.gif לאיזה אנשים מעוותים משווים אותי מצד שני... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה ממש מביך מה שקורה פה../images/Emo10.gif לאיזה אנשים מעוותים משווים אותי מצד שני... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
L looking far see pale New member 8/10/06 #15 מי זה המכוער הזה../images/Emo35.gif אני לא דומה לו! ואם כן, אני אחושרמוטה מכועררררררררררררררררררררררררררררררררר
מי זה המכוער הזה../images/Emo35.gif אני לא דומה לו! ואם כן, אני אחושרמוטה מכועררררררררררררררררררררררררררררררררר
M MissPop New member 8/10/06 #17 יצא לי raquel welch? 80% shalon harlow 78% alyson hannigan 72% marcia cross 70% ninet tayeb 70% חחחחחח אין לי מושג מי הן חוץ מנינט...
יצא לי raquel welch? 80% shalon harlow 78% alyson hannigan 72% marcia cross 70% ninet tayeb 70% חחחחחח אין לי מושג מי הן חוץ מנינט...
ס סקסופוניסטית נטושה New member 8/10/06 #18 looking far see pale !!!!!!! היי! תגיד/י, יש לך איזשהו קשר לאמנויות? בעבר? נדלקה אצלי איזו נורה מהחתימה שלך...
looking far see pale !!!!!!! היי! תגיד/י, יש לך איזשהו קשר לאמנויות? בעבר? נדלקה אצלי איזו נורה מהחתימה שלך...