איזה קטע...

איזה קטע...../images/Emo6.gif

היום ספרתי לחברות שלי שלגיא אין רק "טוראט" אלא גם ADHD (או איך שלא כותבים את זה) ויש לו גם Osd אז חברה שלי ששמה נטע אומרת לי...:"מזה
משחקי מחשב חדשים
תסבירי לי מהם כדי שאחי התאום גם יקנה" ואני מתפוצצת מצחוק ואומרת לה שזה לא משחקי מחשב אלה בעיות
הסברתי להם מזה כל דבר ואז נטע אמרה לי:" אההה לא, כי זה פשוט נשמע כמו שם של משחקי מחשב" ואני וחברה שלי מתות מצחוק

שביק

New member
יובל יקרה, איזה חוש הומור ניפלא

יש לך, כמו לשאר בני משפחתך. וחוץ מזה - הפתיחות שלך רק תפתח לכם דלתות. את "שגרירה" מצוינת לנושא ועושה רק טוב. התפוצצתי מצחוק כשקראתי את הקטע עם נטע. אני אוהבת לצחוק, זה טוב ובריא. ד"ש לכל המשפחה.

יובל מתוקה-גם לי יש OCD וזה ממש כמו

משחק מחשב, רק שהמשחק מנצח אותנו תמיד, והמחשב הוא בראש שלנו. מי כמוני יודעת את זה? באותו יום שהתעקשתי נורא למשל לשטוף אצליכם כלים לאחר הארוחת חג נכון? זה חלק בלתי נפרד מהאוסידי שלי, זה נקיון יתר כפיייתי. אתן לך עוד דוגמא :אם פעם אמא שלך תבקש ממני לבוא לנקות את הבית שלכם לעזור לה בשבילי זה כמו לקבל מתנה. האוסידי שלי בחלק של הנקיון תמיד רוצה לשלוט, גם עכשיו למשל כשחזרתי הביתה לחיפה לקריות , להורים שלי כמובן- מיהרתי לשטוף ולעשות אבק נקיון בחדר, למרות שהשארתי אותו מצוחצח.. אז תשאלי את אמא אם היא צריכה עזרה. נ.ב אני אוהבת אותך ואל תשכחי את זה את ילדה פיקחית נערה מקסימה היה לי העונג הכיף והכבוד להכיר אותך מלאך. נשיקות

למעלה