איזה קטע....

mariana

New member
איזה קטע....../images/Emo3.gif

במיוחד ריקי... להזכירכם, כשהייתי בחו"ל אני ואריאל היינו פרודים, זה היה לפני חודשיים בערך. אז הכרתי בחור מה זה חמוד בחו"ל שהוא היה ידיד ותיק עוד לפני 20 שנה פשוט לא ראינו אחד את השני איזה 10 שנים, כשניפרגנו היינו ילדים קטנים, אז בארה"ב ניפגשנו ושנינו הישתננו לחלוטין, אז הוא רמז לי פה ושם ויכלתי להיתאהב בקלות בבחור רק אם רציתי, אבל עצרתי את עצמי כי פחדתי מהמרחק. אז הוא רמז לי שאין שם בחורות טובות והוא מחפש בחורה כמוני. ואז יום האחורן שלי כשהיינו צריכים להיפרד הוא חיבק אותי אמר לי "אם אני אגיע לישראל את תארחי אותי?" אמרתי לו שבכייף אבל לא לקחתי את המילים שלו ברצינות כי ידעתי שהוא לא יגיעה. אז אתמול יש צילצול טלפון ומי מדבר? כן ג´רי. (אותו בחור מחו"ל) הוא לא זיהה את הקול שלי וביקש לדבר עם אחי שהם מכירים יותר טוב, שאלתי מי זה והוא היסתבך עם העיברית ואמר לי באנגלית שזה ג´רי ושהוא רוצה לדבר עם אחי. אמרתי לו שזאת מרין והא היה בהלם, הייתי בהלם שהו היתקשר, כי הוא לא אחד ששומר על קשר, ובאותו רגע אריאל היה בבית אצלי. אז מה ג´רי אומר לי???? שהוא בארץ אצל דודים שלו ושהוא רוצה לבוא לבקר. הייתי בהלם, לא ידעתי מה לחשוב. עכישו אריאל יודע ומכיר את הסיפור של חו"ל וכשהוא שמע שהוא היתקשר אז עשה לי פרצוף. עכשיו מה שקורה הוא אנחנו החברים הכי קרובים שלו בארץ ואנחנו צריכים להוציא אותם ולבלות איתם, אז גם אניארצה להיצטרף, אני מפחדת מהתגובה של אריאל, מפחדת שהוא לא ירצה לבוא איתי. מה אתם אומרים אני עדיין בהלם

sidi

New member
אז ככה

תדברו על זה את ואריאל ותסבירי לו, פשוט מאוד.

mariana

New member
אני מכירה את אריאל

אנחנו יוצאים כל יום שישי עם עוד זוג שהם חברים שלו. ואם אני אצה ללכת עם ג´רי אז גם אחי יגיע ואריאל לא ירצה להביא את הזוג הזה כי ככה אני מכירה אותו. טוב אני מקווה שזה יסתדר

sidi

New member
ואם יום שישי

אחד לא תצאו עם הזוג הזה יקרה משהו? וחוץ מזה תרגיעי קצת את חבר שלך.

mariana

New member
אני מבינה אותו

כי כשלא חזרנו אז היינו מדברים מדי פעם בטלפון ואמרתי שאני רוצה לנסוע ולהישתקע בחו"ל בגלל הבחור הזה, ועכשיו הוא שמע שהוא הגיע לפה, אז מה אתה היית עושה? לא שהוא עושה לי פרצופים כי אני מונעת זאת ממנו אבל מפחדת שהוא יעשה את זה ביום שישי

sidi

New member
לכן

אמרתי שתדברו על זה. הכל אפשר לפתור בדיבורים.

@@

New member
קודם כל, את לא צריכה לפחד מאף אחד

את לא בכלא, ג´רי בארץ ומן הראוי שתלכי לראות אותו, ואם אריאל רוצה להצטרף אז סבבה, אבל את לא צריכה לפחד מאף אחד ובטח שלא מאריאל, תעשי מה שאת חושבת לנכון. אוהבת

mariana

New member
רק שלא יחשוב דברים אחרים

ואני מפחדת שגרי בעצם בא בשבילי? כי אתמול הוא שאל את אחי המון עליי

Queen Of Love

New member
מרינוש..

אני מריחה צרות!! אולי אפשר למנוע אותן, אבל בעדינות...את ממש לא רוצה לריב עם אריאל בגלל ביקור חד פעמי של ג´רי. לכן, פשוט שבי ודברי עם אריאל (תיזמון טוב...) ותנסי לומר לו את זה בצורה כזו שהוא יבין שהוא הרבה יותר חשוב, ואת תהיי מוכנה לוותר אם הוא ממש לא יסכים. (אלא אם כן, את יודעת שברגע שהוא ישמע את המשפט הזה הוא ישר יגיד לא). אני לדוגמא הייתי מסכימה אם היו באים אליי בגישה כזו. אבל אני לא מכירה את אריאל... מה את חושבת?

mariana

New member
ת´אמת עדיין לא דיברתי איתו

אבל אני אבד איתו בעדינות, ובטח שאריאל יצטרף אליי, אני אגיד לו שזה חד פעמי

sidi

New member
חחחחחח

אין לי למי לענות
מסכנה. רוצה שאני אשאל אותך שאלות?

mariana

New member
סידי...

בן אדם אחרון שאמר שאני מסכנה אומרים עליו קדיש כיום.
אתם פשוט מדברים בין עצמכם ולי אין מה להוסיף, אבל אתה יכול לשאול אותי שאלות בכייף אני אענה לך. אהה רגע ניזכרתי במשהו, אתה זוכר את הבחורה שיצאה איתך ואז חזרה לחבר שלה? מה איתה היא היתחתנה איתו?

sidi

New member
מרינוש

כשכתבתי מסכנה לא התכוונתי למסכנה בצורה השלילית. הבחורה שיצאתי איתה? אין לי מושג מה קורה איתה היום. אבל אני יכול להניח שהם יתחתנו בעתיד הלא רחוק.

mariana

New member
נשמה אני סתם צחקתי

סתם ניזכרתי בזה עכשיו, שיהיה להם במזל, מה איתך? אתה לא יוצא עם בחורה אחרת כיום? דווקא שמעתי משהו מעניין שהייה או עדיין יש. אתה רואה בסוף אני שואלת את כל השאלות ולא אתה?

sidi

New member
מממ

כיום לא אין לי אף אחת. שמעת משהו מעניין???

mariana

New member
משהו שלא צריך לספר

משהו מעניין, רוצה לדעת? נה נה נה נה נה, אני לא אספר.

למעלה