איזה קטע קרה לי..........

איזה קטע קרה לי..........

יום ראשון יש לי ראיון עבודה. עד כאן סבבה.אבל הבעיה היא שאני לא יודעת למה, התקשרו אליי ואמרו לי ככה: "שלום מדברת שרית מ(לא זוכרת) חברה לשיווק מוצרי חשמל, שלחת לנו קו"ח ואני רוצה לקבוע לך תאריך לראיון" מרוב ששמחתי שסוף סוף אחרי שליחה של מאות קו"ח העליתי משהו בחכתי לא שאלתי אותה "לא שמעתי, איזה חברה?" עכשיו בדקתי במיילל לראות מה שלחתי בזמן האחרון וכלום אז חשבתי אולי מהאתר של העבודות גם שם כלום כלום על שיווק מכשירי חשמל.עכשיו מה שאני חיפשתי זה נציגת שרות אז זה כנראה זה אבל אם לא? מה אני אעשה עם היא תשאל "למה פנית אלינו" ואני אגיד "אני מחפשת עבודה בשירות לקוחות"???? פאדיחת על למישהו יש ראיונות איך להציל את המצב?

תגידי לה את האמת...

תגידי שמרוב ששלחת קו"ח את לא זוכרת למי ואת מעוניינת שהיא תגיד לך למה היא הזמינה אותך כי שכחת לשאול אותה בטלפון... קצת לא נעים אבל לא קרה כלום.. בהצלחה

למה שתפסול? מקסימום את אומרת

לא תודה שזה לא בשבילך והולכת או להפך,את אומרת שזה מתאים לך. תנסי,מה יכול לקרות?

ShirShir

New member
דברי חופשי, כאילו לא קרה כלום......

כי באמת לא קרה כלום. תגידי שאת מחפשת עבודה בשירות לקוחות וכו' ולכן שלחת קו"ח. שיווק מכשירי חשמל זה שירות לקוחות, ללא ספק. בהצלחה בריאיון!!

תודה רבה

הראיון היה ממש מוזר כי הוא היה ממש קצר ובסוף הפקידה בכניסה אמרה חלי: תעלי למעלה יש משרד של שרות לקוחות" מזל אחרת לא היה לי כ"כ נעים לשאול........

זה שלא חזרו אלייך לא אומר שעוד לא

התקבלת..חכי עוד יום יומיים.. אבל כמובן תמשיכי לחפש עבודה תוך כדי

למעלה