איזה קטע מעצבן!

איזה קטע מעצבן!

לפני חודשיים עברנו לדירה חדשה שאנחנו מאוד מאוד אוהבים... אתמול הבן של בעלת הבית דפק בבית וביקש רשות לעלות עם אנשים שרוצים לקנות את הבית!?!?!!?!!?!? כאילו מה לקנות את הבית?! הוא אומר לי שזה יקרה רק עוד שנה... אבל זה כל כך מעצבן! אנחנו לא מחפשים בית לשנה! אנחנו מחפשים בית ליותר! אין לנו כוח עם המעברים האלה! לא היינו עוברים לדירה הזאת אם היו אומרים לנו את זה לפני! זה כל כך מעצבן!

מה כתוב בחוזה?

ולכמה זמן הוא? לנו בדירה הקודמת קרה בדיוק אותו דבר אחרי חודשיים, אבל בסוף קנו את הדירה ואנחנו המשכנו לגור שם. כלומר, רק התחלף לנו בעל הבית. הוא אפילו רצה לחדש איתנו חוזה בסוף השנה- רק שהדירה הייתה זוועה, אז עפנו משם הכי מהר שיכולנו. (זה היה די מבאס להחליף את כל הצ'קים חודשיים אחרי, אבל בעל הבית החדש היה הרבה יותר בסדר מהישן, כך שזה בסופו של דבר היה לטובה) כך שלא בטוח שמדובר במעבר נוסף שלכם. אבל איך שלא יהיה- אני מקווה שנופיע לכם בחוזה סעיף על מה קורה אם מי מהצדדים מבקש לקצר את תקופת החוזה, ושהוא לטובתכם...

הוא לא יכול להעיף אותנו

עד סוף החוזה... אבל אחר כך שיקנו את הבית... לפי מה ששמעתי שהם הסתובבו בבית לא נראה לי שאנחנו נשאר פה... אבל זה נורא מעצבן כי גם שבאנו לראות פעם ראשונה את הדירה ודיברנו עם בעלת הבית אמרנו לה שאנחנו מחפשים בית שנוכל להיות יותר משנה פה והיא אמרה כן ברור כבר היה לי פה דייר שגר 5 שנים... והיא ידעה שהיא מתכוונת למכור את הבית! זה מה שמעצבן! כי עכשיו להעביר את הבית זה הובלה וזה הרבה כסף! אוף.. אני סתם נכנסת כרגע לסרטים זה רק עוד שנה...

למעלה