איזה קטע מעצבן

gizmonti

New member
איזה קטע מעצבן

איזה קטע מעצבן אתמול הלכתי לתלות מודעה לשיעורי גיטרה על לוח מודעות בתחנת אוטובוס מול הבית שלי היום בבוקר אני חוזר עם האוטו רואה אחת באה ותולשת את המודעה. אני מחנה את האוטו מגיע לתחנה, רואה את המודעה שלי גזורה לחתיכות קטנות ואני שואל אותה סליחה מותר לתלות פה מודעות היא אומרת לי שכן. אז אני אומר לה למה גזרת את המודעה והיא אומרת, לא זה היה על הספסל אז שמתי את זה בצד אני אומר לה תשמעי ראיתי מה עשית עברתי עם האוטו וראיתי אותך. היא עושה לי אני ניקיתי פה את הספסל זה היה על הספסל ועשיתי ניקיון, שאלתי אותה מה את מנקה פה של התחנה? (היא עולה מרוסיה כנראה שהיא עובדת בניקיון והתחילה למלמל כל מיני שטויות שזה לא היא ואני יכול לשים עוד מודעה זאת לא בעיה שלה ) אמרתי לה אם זה מתוך עצבים או לא מתאים לך שיתלו מודעות סבבה אבל אני רק רציתי להבין למה היא עשתה זאת.הבנתי שאין עם מי לדבר. כנראה סתם מרוע לב בכל זאת השקעתי זמן ומחשבה על המודעה הזאת. אני חושב גם אם הייתי מראה לה אותה מצולמת בוידיאו היא הייתה מכחישה, מה לעשות יש גם כאלה אנשים לא רק שהיא קרעה אותה היא גם לכלכה את כל התחנה בגזרי נייר במקום לתלוש ולזרוק בפח ממול.
 
ככה זה..

אנשים יכולים להיות טובים ולהיות רעים..זה לא בהכרח רוסים. ועצם הקטע שהיא מנקה את התחנה אבל מפזרת נירות הפך אותה למ'זה אהבלה :)
 

gizmonti

New member
צודקת

צודקת מ 100% אנשים באמת יכולים להיות הכי טובים או מזה רעים אבבבללללל לא התכוונתי להגיד שזה בהכרח רוסים אני מכיר הרבה רוסים שהם אנשים נפלאים. הוספתי שהיא רוסיה כי היא דיברה במבטא כזה שאתה רואה שאין לך עם מי לדבר ושהיא עושה את עצמה לא מבינה מה קרה גם כן אחת חסרת השכלה שמעוצבנת על כל מה שזז ולא אכפת לה לא התכוונתי להגיד שרוסים דווקא נוטים להתנהגות כזאת מגעילה מצטער מראש אם הבנתם אותי לא נכון ביי
 
למעלה