איזה קטע.....חתונה !

איזה קטע.....חתונה !

אני כבר מכירה 3 בנות שהתחתנו/מתחתנות בזמן הקרוב (אחת כבר התחתנה). זה כל כך רחוק ממני. ממש לא רוצה את זה בקרוב. יש לי עוד כל כך הרבה דברים אחרים שאני רוצה לעשות בחיי. מה איתכן? / איתכם?

odeliaremos

New member
היי לך ולכולם ../images/Emo24.gif

הרגע אחותי הלכה ללדת לבית החולים, תינוק קטן בדרך הבנות הקטנות שלה אצלי וכיף לי איתן, אני רוצה חתונה וילדים,אני עובדת עם ילדים אז בכלל אצלי הם מאוד מיוחדים, אבל כמובן לא בכל מחיר אני רוצה לבנות את הקן שלי רק עם מישהו ששווה, כיום לא ממהרים שלום מקום כדי לא להתחרט
צריך לדעת עם מי להיות ולא סתם. אני מאמינה שלכל אחד יש את האחת ולכל אחת יש את האחד וזה מגיע ושזה מגיע השלות והמוכנות באה ביחד!!! אני רק יכולה לאחל לעצמי ולכולם למצוא את מי שנכון להם, כי טבעת וחתונה זה לילה אחד אח"כ באה ההתמודדות האמיתית עם החיים והם בהחלט לא קלים.תמיד צריך לדאוג שהבית יהיה המקום הכיפי לבוא אליו,להיות בו אהובים ומוגנים. עאב קסום ומדהים לכולם. תחזיקו אצבעות שתהיה לידה קלה

natalynataly

New member
חתונה? ../images/Emo6.gif המנהג אצלינו..

אבל זה רק מנהג... ש... כאילו... כזה... מתחתנים רק עם בעל אחד!!! ו... אם כבר... התחתנתי... לפני ... כך וכך שנים... אז.... עברתי את הקטע!!!
דווקא נחמד חתונה. לא השנה הראשונה, ובטח לא הארוע עצמו. אבל אחר כך ... כשהקשר באמת עמוק ואמיתי... באמת זה כיף.

אני חולמת על זה האמת

כי אני מרגישה בתוך תוכי מוכנה לזה נפשית, אבל אני מחכה לבחור הנכון שיהיה כנה ורציני ורוצה נישואים וזה דבר לא קל למצוא.

יעל :-)

New member
../images/Emo13.gif

2 חתונות השבוע אחת כבר היתה, ואחת בקרוב. את האמת, פעם ראשונה שאלו חתונות שקשורות אלי בלבד. בד"כ תמיד הייתי בחתונות שקשורות למשפחה או לחברים של אחי. ואני ממש ממש רחוקה מהעניין הזה.

הדס100

New member
אני...

תמיד ששואלים אותי, נו מתי החתונה, אני צוחקת על זה, ואומרת ששנינו עוד לומדים, וכאלה. אבל את האמת? ביני לבין עצמי... הייתי מתה שנגור יחד, לאו דווקא נתחתן, ושהייתי רואה אותו כל יום וישנה איתו כל יום, אני פשוט חולה עליו. אנחנו שנתיים ביחד וזה רק משתפר אבל אני יודעת שאין מה לדבר על זה כרגע. שנינו לומדים, ורחוק זה מזו, ונחשבים צעירים מדיי, (אני בת 21 והוא בן 24). אבל אני הייתי מתה שנתחתן.

mimeli

New member
גמאני הייתי כבר בקטע הזה..

ולא מזמן זה נגמר, אחרי כמעט 13 שנה. אבל אני מוכנה לנסות "סיבוב שני" עם משהו חדש. לא עכשיו, ברגע זה. זה יקח עוד די הרבה זמן עד שאני אגמור נפשית להפרד מהקשר הישן ולהיות פתוחה לקשר חדש. אבל בהחלט, בהחלט רוצה את זה..וגם ללדת עוד ילדים! בעזרת ה' ..בזמן המתאים(ובקרוב..?)

למעלה