איזה קטעים..!!!

taylor18

New member
איזה קטעים..!!!

אני לא מאמינה כמה דברים גיליתי בימים האחרונים על היפים והאמיצים..אולי אתם כבר יודעים אותם בעצם אבל בשבילי זאת הייתה הפתעה די גדולה.. הקטור-הייתה איזו סדרה בערוץ 3 שאני לא זוכרת את שמה שהיה שם איזה בריון שרירי כזה ששיחק, ממש חמוד, ומסתבר שזה הוא!!! איזה מוזר..פתאום שמתי לב לדמיון..קצת אבל איך הוא השתנה ! אם תרצו אני אפרסם את זה.. ריק הקודם-השווה משחק באיזו מין שכנה..אתמול יצא לי לראות-איזה חתיך הוא! מסתבר שגם דרלה שיחקה בסרטים מהסוג שמייגן וברוק שיחקו בהם..וגם ג'קי הצטלמה בעירום! ויש לי את הדיסק של רידג' (איזה חמוד!!!!) וסרטון מאיזה סדרה שסטפני שיחקה בה היא כל כך צעירה שם..זה ממש מצחיק! מי שירצה אני אשלח לו את זה(וגם התמונות שדיברתי עליהם מקודם) (:) מסתבר ששחקני היפים והאמיצים הספיקו לעשות כמה וכמה דברים לפני ה"יפים" וגם בזמן הסדרה..

girlontop

New member
יש משהו עוד יותר מזעזע

לפני שנים רבות כוכבי היפים הוציאו דיסק של שירי חג המולד באירופה. נחשי למי יש אותו (ולא, הפעם eBay לא הרוויחו על חשבוני - השגתי בדרכים אלטרנטיביות
). אני לא זוכרת עכשיו איפה שמרתי אותו, אבל מדובר במוזיקה שבוודאי נוגדת את אמנת ז'נבה. עד שלא שמעת את סאלי ספקטרה שרה לא שמעת מוזיקה מעודך. אפרופו דרלה וסרטים, אני כמעט בטוחה שראיתי אותה משחקת באחד מהסרטים "ההם" לצד ג'ף טראחטה (ת'ורן 2). זה היה ממש מוזר.

taylor18

New member
השיר שאני שמעתי הוא

love is the gift והוא באמת היה על כריסמס והוא אחלה שיר !אני מאוד אהבתי.. מסתבר שגם ג'ון מקוק (אריק) גם שר כמה שירים וגם לדרלה יש איזה שיר שיש לי..בכל מקרה אם תמצאי את הדיסק אני מתה לשמוע אותו..אז תודיעי לי :)

faery18

New member
רידג'??זמר??!!../images/Emo5.gif

יש לו קול?? איך הוא נישמע? בחיים לא הייתי מעלה על דעתי שרידג' הוא זמר.

taylor18

New member
כןןןן רידג' זמר

והוא מנגן גם..יש לו להקה כזאת או יותר נכון הייתה לו וכן-דרלה שיחקה בסרט פורנו!!! עם תורן השני..היא עושה שם דברים נועזים ביותר..!!

girlontop

New member
הוא אפילו שר פעם בסדרה

אני רק זוכרת שברוק והביקיני-בר היו מעורבים בסיפור. ברוק בכתה, כמובן.

taylor18

New member
the corporation

בשנת 2001 והיא מופיעה שם בעירום מלא ובתנוחות שונות עם זה ששיחק את סטיב בבוורלי הילס.. אכן שווה !:)

girlontop

New member
את שולטת חזק בתחום, מה?

בטוחה שאת מעריצה של טיילור ולא של ברוק?

taylor18

New member
יותר מבטוחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת גם באיזה סרטים טיילור שיחקה.. פשוט ברוק, את יודעת, יש לה סרטים שמשקפים יפה את דמותה ביפים .. ויש לה גוף מהמם...אני עדיין שונאת את הדמות שלה ואני מאוד מאוד אוהבת את טיילור טיילור שיחה בinitiation בשנת 1984..

SoldieRonit

New member
הסדרה היא פלקון קרסט

ויותר מאוחר משהו עם החוק.. לאיזו סדרה התכוונת

taylor18

New member
זהווווווווווווווווווו

נזכרתי עכשיו מחוץ לחוק תראו!!!!

Shiri from the block

Active member
אני מכירה את זה ראיתי את הסדרה הזאת פעם, ממש הופתעתי לראות אותו משחק פתאום באופרת סבון../images/Emo3.gif

למעלה