איזה קטעים!!!!!

speedy123

New member
מצאתי משהו בקומפליקייטד-

זה סתם אבל נכון שהיא לובשת גרב על היד? אז רואים שצילמו את הקליפ הזה בכמה חלקים כי פעם הגרב של ממש מתכווצת לגודל של צמיד ופעם אחרת היא מתוחה.... ועוד- נכון שהם החנות ספורט והיא נותנת בוX לבובה מפלסטיק- אז מאחורה רואים שיש עובד של החנות והוא בכלל לא מסתכל אפילו-וגם שהיא קופצת על הטרמפולינה בחנות כדיי לקלוע סל--אף אחד לא מסתכל אפילו לא הלקוחות שבוחרים מאחרוה חולצה........ וזהו לביינתיים.

את חולת נפש... אבל הכל בהומור...

בקליפ של קומפליקייטד זה אמור להיות ככה, מה נראה לך הגרב התכווצה בכביסה?? יש לה צמיד כזה ויש לה את הגרב הזאת שהיא שמה על היד. ובקשר לבובה, אולי כי אמרו להם לא להסתכל....

speedy123

New member
אני....-לא(טוב אוליי קצת)אבל

מה שהתכוונתי זה שבהתחלה של הקליפ הגרב של מתוחה ואז יש קטעים שהיא מתקפלת וכאילו נופלת אז-זה מצחיק....חה חה חה... ובקשר לבובה-זה גם מצחיק כי הבן אדם הורס את החנות והעובד עסוק בעבודתו יותר מידי מכדיי לשים לב לזה-אז חה חה חה חה ניראה לי שאני במצב כפית כי הכל מצחיק אותי...
תלחצו על האנימציה!

speedy123

New member
מצאתי משהו בקומפליקייטד-

זה סתם אבל נכון שהיא לובשת גרב על היד? אז רואים שצילמו את הקליפ הזה בכמה חלקים כי פעם הגרב של ממש מתכווצת לגודל של צמיד ופעם אחרת היא מתוחה.... ועוד- נכון שהם החנות ספורט והיא נותנת בוX לבובה מפלסטיק- אז מאחורה רואים שיש עובד של החנות והוא בכלל לא מסתכל אפילו-וגם שהיא קופצת על הטרמפולינה בחנות כדיי לקלוע סל--אף אחד לא מסתכל אפילו לא הלקוחות שבוחרים מאחרוה חולצה........ וזהו לביינתיים.

Blueberry©

New member
לא שמתי לב בכלל שנאבד לה הכובע..../images/Emo12.gif

אולי בגלל שלא ראיתי את "איך מכינים את הקליפ" אבל נחמד לדעת שמצאת אותו!

../images/Emo6.gif

*די, אני אשכרה מפחדת. אכן, מייל האימה. 28 הודעות?! אההה... סה"כ יומיים לא הייתי בטח הכל ג´אנק מייל...

למעלה