איזה קבלת פנים!

כתמונית

New member
איזה קבלת פנים!

קודם כל תודה על כל הברכות ואיחולים.... ריגש אותי עד דמעות (ובולבולים... נו הייתי חייבת חרוז...) זה עד כדיי כך פאטתי הא?! מצבי רע + מה?! well i can get over it.... אההה! וכן! אנחנו נשתלט על העולם! (ועל כולם! ) טוב נו.... אין לי עתיד בקטע של החרוזים... וכן מחר יש שביתה (as far as i know...)

efratushke

New member
כל כך צפוי שתגיבי לא בשרשור...

שלא נדבר שגם הבאת אותה בשחרור (יציאה)! חחחחחחחחחחחחחח אני מתכוונת ליציאה שלך עם ה"בולבולים" כל כך - את! אני לא יודעת מה איתכם.. אבל אני צוחקת ממש! אני גדולה! "בשחרור" במקום ביציאה! חחחחחחח!!!!!!!! גדול! איפה היינו? אה כן.. להרגע... ומה את מדברת איתי אינגליש?! הרי אני - גאון הדור באנגלית! (as far as you קנואו..)

טרושקה

New member
כתומהההההההההה

בשבילך אני אכתוב בחרוזים... ברוכה הבאה נועה הכתומה (שנוהגת לעשות תנועות "איתי" מול המראה..) חחחח אל תנסו להבין..... הנה אני עושה לך קבלת פנים! אז לכי חפשי לך חברים...... (זה באמת בשביל החרוז) אני אוהבת אותך הכי בעולם... ברוכה הבאה לפורום המושלם... וואי וואי איזה חמשיר אני פשוט מוכשרת, (מוחאת לעצמי כפיים...) נועההההה לאב יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כתמונית

New member
כי לא כתבתי כאן מלא זמן...

וואלה! באמת את כשרון!!! וכמה נחמד לי שאת אוהבת אותי!!! ואני מקווה שסיימת את הביוטופ ה"כייפי" שעשית היום... וווווו..... "איתי" מול המראה??!! אני חייבת לציין שבשניה הראשנהו זה נשמע לי רע ממש!!! (ואז הבנתי...) ווווו..... אההה! כן!!! רק אני כתומה!!! (לכל מי שזה לא היה ברור! אההם אההם - טל!)

למעלה