איזה צחוקים...

Loppy

New member
איזה צחוקים...

נחשו מי היה אצלנו בבית ספר היום? לא! זה לא מי שחשבתם... (סתם!) אבי פניני!!!!!!! (כאילו מיכאל...) הוא עשה לנו הרצאה/הופעה על התיאטרון. היה ממש מוזר... הוא סיפר לנו שהוא מכור לבוטנים!!! חחח... נשפכתי מצחוק! קיצר, היה מוזר...

אוףףףףףףףףףףף

לא שזה ממש מציק לי פשוט זה נשמע כאילו אבי פניני מבקר בכל רחבי בתי הספר בארץ ומדלג על שלי...אפילו אחותי סיפרה לי שכשהיא עוד הייתה בבית ספר הוא בא להרצות שם... סתם מעצבן כזה... איזה צחוקים אני כזה היום בדרך לוינגייט(דרך אגב היה בפצצצות שם!!) מזיינת לחברה שלי ת´שכל על יהודה לוי ועל כמה שהוא כוסון.... בלה בלה בלה אתם יודעים ת´המשך.. קיצר אני מתחילה לספר לה על כל המפורסמים שראיתי פתאום אני מגלה שוואייייייי ראיתי הרבההההההה ב15 שנות חיי....... היא עושה לי אם רק הייתי רואה 1 היה מספיק לי.. היא מזה קנאה בי... ואני כזה בעצמי בהלם כי עד עכשיו לא הסתכלתי על זה ממש בתור כמה מפורסמים ראיתי הסתכלתי על בתור אחד לאחד טוב לא משנה מקווה שהבנתם...... אני עייפה רק עכשיו חזרנו מוינגייטטטטט וואי אני צרודה מרוב שצרחתי שם טוב זה כבר לא ממש נראה לי מעניין אותכם אז בייייי

Loppy

New member
דנה...

אני מכיר אתר שאת יכולה לראות בו את התמונות של יהודה לוי מ"פנאי פלוס" (רק עם בגד ים) אז אם את רוצה תרשמי לי את האימייל שלך ואני ישלח לך את הכתובת כי נראה לי שאסור לפרסם כאן אתרים...

עדי18

New member
מה הכתובת? תשלח לי לאי מייל לכתובת:

[email protected]

למעלה