איזה צורך

יערית

New member
איזה צורך

יש לאדם להתנצח ולהחליש אדם בכדי ל"חזק" את עצמו ? דיעות שונות?סבבה לא חייבים לקבל ולא להכנס למיטה, תתרחקו טיפה מהמסך ותראו את האדים הלא יפים בדיונים שנעשים כאן. אבל אני לא מורה ולא מחנכת, יש לי קיבולת ב"ה לקבל אנשים על השריטות שלהם או שלא לקבל, אך להנמיך אדם בכדי להרגיש מנוצח, זה בדיוק להשיג את ההפך. מאססססלמה מנצרת!

הייתי קופצת איתך בשמחה לצפון קצת עכשיו סעי בזהירות!

יערית

New member
אם תספיקי

אני שומרת לך קינוחים מהשורה הראשונה! קיס אפטר טוש...)(

במקרה שלי אם את שואלת

את פרופ' בקי - זה בגלל שאני בודד ופגוע וגם חסר אינט' רגשית ויכולת אמפטיה אבל זה רק במקרה שלי :)

יערית

New member
זה לא המהות ידידי

כאילו כולם פה ידידים חחחחח. בכל זאת גם לך ידידי(שוב) יש שיעור קטן בקבלה ולווא דווקא רוחנית.

המהות

בעיני .. היא המסוגלות לקבל את האחר .. גם אם לא מסכימים איתו .. מה שלא מקובל בעיני הוא ההתייחסות לגופו של אחר/ת .. אם חטאתי בהתייחסות לגופה/ו של אחר/ת במקום עניינית - הריני להתנצל :)

Rtitan

New member
אף אחד כאן לא צדיק גדול...

אלו פניו של הפורום הזה כבר זמן רב - התהייה שלך היא שאלה היפותטית, אין לה מטרה לקבלת תשובה ממשית גם אם הכוונה שלך כן היתה להבין באמת מה הולך כאן - כמה שתנסי להבין, אני לא בטוח שתביני. לי זה מזכיר עבודה במעבדה כשאני מנסה למדוד אות מאד נמוך... עשיתי כבר את כל מה שאפשר כדי לקבל אות יותר גבוה, ייעלתי כל דבר שניתן במערכת... בשלב מסויים אני חייב להגיע ולנסות לטפל ברעש הרקע - להנמיך אותו כדי לראות את האות המבוקש בצורה יותר ברורה: בשפה מקצועית קוראים לזה Signal to Noise Ratio. איך זה מתקשר הנה? כל אחד יעשה את ההסבר שהוא רוצה, ממילא אף אחד לא מקשיב כאן לאף אחד אחר אלא רק לעצמו - אז מדוע לטרוח? נימה אישית: מה שמרגיז אותי בכל פעם מחדש הוא שמדי פעם אני נגרר לזה. מאידך - בעבר זה היה ממש מפעיל אותי, היום הרבה פחות. אני מניח שהגמילה היא תהליך כמו להפסיק לעשן
.

gazit16

New member
כמה שאתה צודק...

חבל שמעטים הם האנשים אשר באמת מקשיבים אחד לשני, ושיש ביכולתם לצאת מהקופסה ולהביט בבגרות על מה שמתנהל בה פנימה. אני, לעומתך, השתדלתי תמיד לא להיגרר לזה, די בהצלחה הייתי אומר, ובמקביל אני לא מעשן כבר כמעט שנה...

Rtitan

New member
טוב, אני מעולם לא עישנתי...

אז לקח זמן ללמוד איך נגמלים, אבל קודם הייתי צריך לדעת איך לא לקחת לריאות...

אתה יודע

כמו בכל פורום אחר או פלטפורמה חברתית אחרת תמיד יהיו את אלו שיקשיבו יותר ויקשיבו פחות תמיד יהיו את אלו שיענו יותר לגופו של עניין ואחרים יותר לגופו של אדם וכמו בכל מקום לכל אחת ניתנת את זכות הבחירה לענות/להתעלם/לצחוק/לשתף וכו' וגו' אם מישהו חש שהוא נפגע באופן אישי ו/או נעשה לו עוול שלא לעניין אנחנו תמיד כאן או לפחות רוב הזמן

Rtitan

New member
שנייה... אני צריך אוויר...

ברצינות? בלי שום דבר אישי - אבל התגובה הזו הצחיקה יותר מכל השירשור ההוא. הלוואי ויכולת לעמוד מאחורי מה שכתבת כאן, האמיני לי שאת לא, וההיסטוריה של הפורום הזה על אחת כמה וכמה מעידה כמה מצחיק/עצוב/צ'זבטרון המשפט האחרון... אבל תודה שבידרת אותי לעת ערב
.

Rtitan

New member
כלומר הפיסקה האחרונה...

טוב... זהו... כואבת לי הבטן כבר
!!

מסכימה איתו (לשם שינוי)... בפורום הספציפי הזה יש דרג ויש זרג, שבחלקו נגזר מהכרויות אישיות ובחלקו כנראה מאופי הכותבים (אם כי לדעתי האישית ההכרויות האישיות מנצח את האופי... ) גם פותחת הפוסט הזה לא חפה מהם, שלא נדבר על הרופא המדופלם שיורד לרמה אישית בכל רגע אפשרי ועל עוד כמה וכמה כותבים שמשתלחים אישית בכותבים אחרים. אני לרגע לא שמה את עצמי במקום אחר מהם, רק שלדעתי (ויכול להיות שאני טועה אבל כמעט בטוחה שלא) אני בד"כ מגיבה מתחת לחגורה למי שהתחיל קודם. למה זה קורה? כי הנהלים לא ברורים, כי (שוב) יש דרג ויש זרג, כי אולי פה אנשים מרשים לעצמם להתבטא בצורה הרבה יותר קיצונית מאשר בחיים ו/או בפורומים אחרים.

למעלה