איזה פ33ה

tetris6

New member
איזה פ33ה

ליד הבית שלי מוכרים חבילות יו גי הו ב17 שקל באנגלית!

Warcraft3

New member
מה?

אתה מתכוון חפיסות של 50 קלפי מפלצות? או חפיסה של קלפי קסם ומלכודות... זה בטוח קלפי קסם ומלכודות...

כצופה של יוגיהו שממזמן ראה

את כל הפרקים שיצאו באנגלית אני רוצה להגיד שהקלפים מכוערים!!!

K00lVulpX

New member
גם אני לא אוהב את המשחק...

פוקימון הרבה יותר מתוחכם ומסתמך יותר על כישרון משחק ומעט מאד מזל... כל המשחק של יוגי-הו מסתמך על זה שיהיו לך הקלפים הכי חזקים שקיימים בחבילה ומזל בשליפה... זה מסריח!

tetris6

New member
מתן!!!! פוקימון מיסתמך על מזל!

חוק התינוק לא מזל???????????????? וביוגי הו המשחק הרוס!!!!!!!!!!!!! יש מלה קלפים מסריחים שרק הורסם את המשחק! כמו טראפ הול! מירור פורס רג'יקי דארק הול מן איסטר בג והרשימה עוד ארוקה!!! בפוקימון הקלפים שהואסים את המשחק נימצאים רק בסטנדרט! במודפייד זה הכל עיניין של כישרון! או מי משתק אם בידריל SK יותר מהר והאם תקבל סויץ' אחרי שבידריל הדפוק שיטק אותך והרעיל אותך

K00lVulpX

New member
נכון...

נכון שפוקימון מסתמך על מזל, ודי הרבה, אבל ביוגי הו - רק מזל של שליפה. אם לא יוצאים לך הקלפים הנכונים, לא משנה איזה קלפים חזקים יש לך, אתה תפסיד כמו כלום. בפוקימון עוד יש קלפים כמו פרופסור אוק ואלם, ביל, קומפיוטר סירץ', אייטם פיינדר ושות' שנותנים לך לחפש את הקלפים שאתה צריך. ביוגי יש רק שתי קלפי קסם שנותנים לך לשלוף קלף (ו-סקלאנג'ל) ומקלפי הקסם ניתן לשים רק אחד מכל סוג, אז זה נאחס...

tetris6

New member
יש עוד

ביוגי יש רק שתי קלפי קסם שנותנים לך לשלוף קלף (ו-סקלאנג'ל) א.זה מפלצת ב. מותר להשים 3 כמוה ג. הבאסה שהוא לוקח רק קלף 1 יש את pot of greed שמאפשר לך לקחת 2 קלפים הבאסה שאפשר להשים רק אד כזה בכל חבילה יש גם את gresfull charty שמאפשר לך לקחת 3 קלפים מהחבילה אבל אתה חייב ליזרוק 2 קלפים והבאסה שמותר רק 2 קלפים כאלה בכל חבילה יש את updite goblin שמאשפר לך לקחת קלף 1 בחבילה והיריב שלך מקבל 1000 חיים ויש עוד אבל קלפים כאלה שאתה לוקח קלף 1 או 2 אבל בעיקרון המשחק של פוקימון בהרבה יותר טוב וכיף מיו גי הו

haunter

New member
לכל מי שמעוניין...

האתר של יוגי הו באינטרנט מוכר חמש חתיכות קרטון עם ציורים שמכונים "אקסודיה" במחיר מבצע של 219 דולר בלבד (1000 שקל)! אני כבר רץ לעמוד בתור

tetris6

New member
אני משחק אם אקסודיה

באפרנטיס כמובן וללא הצלחה יתרה

Warcraft3

New member
נו באמת......

אני אוהב יו גי הו מאוד ואני יודע לשחק. הקלפים ממש מגניבים המשחק תותחי אחושילינג אבל אתם סתם יורדים על זה.. כל אחד והטעם שלו המשחק של יוגי הו גם קשה והקטע של השליפה מוסיף קצת מתח למשחק. (לחבר שלי יש את הראש של אקסודיה) -_^

tetris6

New member
זה משחק מאוד קשה!

יש שם גם הרבה שטויות שהורסים את המשחק לאומת זאת פוקימון הרבה יותר מהנה וכייפי וכמו שביו גי הו יש מזל של שליפה בפוקימון יש מזל של מטבעות אבל אתה לפחות יכול לקחת קלפים! יו גי הו בקושי!

שיחקתי ביוגי הו בגמבוי אדוונס ו

ויש לי את כל הקלפים כולל 3 האגיפשן גאד קארד הכל זה עדיין לא משהו

K00lVulpX

New member
מניאק!

אני עדיין מחפש עוד gaia the fierce champion בשביל הפיוז'ן שלו - gaia the dragon champion שזה קלף חבל"ז (ויש לי אותו שם)... הולך מצוין עם dragon treasure ו-mountain. אני רוצה ליצור חבילת דרקונים...

יש לי שלוש גיאה דא פירס נייט

אחד קארס אוף דרגון ו 4 גיאה דא דראגון צאמפיון תאמין לי הקלף הכי טוב זה סייבר סטיין תמורת 5000 חיים אתה יכול לזמן כל מפלצת ואז מזמנים את בלו איז אולימיטד דראגון מוסיפים לו 4 קלפי קסם ואתה בלתי מנוצח

מי מהם?

האולימיטד דראגון בלו איז אולימיטד דרגון 4500 התקפה מוסיפים לו אקס הוא מקבל 1000 כוח מוסיפים לו הורן אוף די יוניקורן 700 נוסף ומוסיפים לו את המחרוזת השחורה הזאת עוד 500 ותנסה לשרוד מכה אחת שלו

למעלה