איזה פתטיות!!!!!!

arielosss

New member
איזה פתטיות!!!!!!

מה ? כבר עלו על המסך ואתם מתחילים להעריץ אותם כמו אלוהים? סך הכל רקדנים. הם אנושיים כמו כל אחד מאיתנו. אפילו לא פגשתם אותם וכבר יש כאלה שהצהירו על האהבה שלהם כלפיהם..פשוט פתטי.. אני מתערב איתכם..שאם יעשו נולד להפליץ תתחילו להעריץ גם אותם כמו נמלים לסוכר.. מעורר רחמים...

shirosLIMI

New member
חחחח אשכרה..

אני כאן רק כי אני מכירה את דנה.. אבל באמת נראה לי מוגזם העניין של הערצה..

ME305

New member
חחח קרעת אותיי.. ובאמת אני מכירה

כמה רקדנים שם, וזה פשוט מששעשע שעושים להם פורום ועיניינים.. הייתם רואים אותם במציאות לא הייתם מתלהבים כך ומעריצים אותם, רק בגלל שראיתם אותם בתוך ריבוע קטן שנקרא טלווזיה אתם הופכים אותם לאייאיייי...

Moreiro

New member
אני לא מסכימה. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

נכון, יש כאלה, ובכלל כל ההערצה לתכניות ריאליטי קצת מוגזמת, אבל... למה להכליל? לבוא לכאן ולהחליט החלטות על סמך שום ידע מוקדם? "אפילו לא פגשתם אותם"... חצי מההודעות פה הן של אנשים שדווקא כן מכירים את אותו בן אדם לפני שהתכנית התחילה. ואני יכולה להגיד לך, שאני בתור דוגמא, מאוד אוהבת אחד מהמשתתפים בתכנית. ולא, זה לא בא כתוצאה מהצפייה בו בתוך ריבוע מסכן, זה היה עוד הרבה קודם. ולא תמיד זו הערצה, קשה לך לקבל שבן אדם פשוט מעריך בן אדם אחר וחושב שהוא טוב משהו? וגם אם אני וכל האנשים שכאן נרצה לנשק את הרצפה שהמשתתפים בתוכנית רקדו עליה, ונסגוד ונבקש מהם ילדים עד סוף ימינו - אז מה? זכותנו.

מסכימה אם Moreiro

זה נובע מהערכה לפחות מהצד שלי לא כולם באים לפה בקטע של "וואו הוא כזה חתיך אני מעריצה אותו" וכדומה.. אנשים באים סתם לראות דעות של אחרים ולהביע הערכה זה הכל!

../images/Emo34.gifנשנ"וש לרקדנים פה שלא מפורום

מחול.. זה לא קשור, אבל אם אתם לא שם אי אפשר לדעת.. מישהו הולך לכנס מובמנט?

דולב17

New member
מאמי לא מדובר פה בהערצה אלא בהערכה

אצלי בכל אופן זה ככה אנלא מסוגלת להעריץ מישהו זה אכן פטתי אבל יש לי הערכה עצומה לרוני שיינדורף

למעלה