איזה פרק!

איזה פרק!

פרק נחמד היה היום לדעתי. התפעלתי מאוד מהגוף החטוב שהיה לחדשה שפעם הייתה מתעמלת. היו תמונות קשות היום עם קנדי. כשאיאנלה זרקה את הצעת העירום ממש קיוויתי שזה לא יצולם או לא יקרה
מעבר לזה אני ממש שמחה בשביל רנה שאבא שלה כזה פתוח וחיובי, בניגוד לאמא שלה שהיא כזו.. בעעע.. אין מילים לתאר. ממש הייתי גאה ברייצ'ל. איזו מטיבציה! מצחיק איך שאיאנלה הגיבה כשרייצ'ל סיפרה לה שהיא התקשרה כדי לשמוע את הקול שלו והגיעה למשיבון.. מה היא הייתה עושה אם הוא היה עונה? מה דעתכם על החדשה? על הפרק? יום טוב לכולם.. :)

פיפיטה

New member
עדיין לא ראיתי את הפרק

אבל אני שמחה שיש למה לצפות ב:1:30 שמתם לב שרייצ'ל שינתה תיספורת ? לא דיברו על זה בכלל בתוכנית בדרך כלל כשמישהי משנה תספורת או משהו אחר עושים מזה טררם ומתלהבים , לא תמיד יש ממה להתלהב אבל לדעתי ... היא הורידה מעליה את תקופת הילדות שהיא הייתה תקועה בה עם התלתלים הארוכים היא נראתה כמו ילדה קטנה ועכשיו אחרי תקופת טיפולים היא התבגרה מעט ויש לה תובנות על החיים ועל אבא שלה ודודתה בעיקר . וממש ממש יפה לה . התלתלים ייצגו את תקופת ילדות קשה בדידות וחוסר מנוחה ועכשיו היא ניראת יותר בוגרת

היום במקרה ראיתי

והיה ממש פרק מהממםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כמה בכיתי כשרנה דיברה אם אביה ממש בכיתי ושמחתי .... והבחורה החדשה מקסימה ממש התחברתי לשלבים שלה. את השלבים האלה ביצעתי לפני כמה שנים .. זה ממש לא קל לעבור את מה שהיא תעבור / עברה.

GiRiLy

New member
די מוזר...

שקנדי היחידה שמתגעגעת לדניס שמיררה לה את החיים.

המונשרי

New member
../images/Emo12.gif יום ועדות??

בא לך לדבר על זה? ואם לא ( גם בסדר) רק תגלי הסוף היה טוב? *וועדות * מילה מלחיצה.

למעלה