איזה פרק..

איזה פרק..

שמתם לב שדניס נתנה לקנדי את מלוא תשומת הלב רק כשהיא דיברה על אלימות, מצבים מגעילים, מה בעלה ואבא שלה נהגו לומר לה וכו'. רק כשיש לה אינטרס היא מקשיבה לאחרים? ורק אחרי זה היא טרחה לתת לקנדי את הקרדיט "היא נפתחה בפניי"! דניס כבר מזמן הייתה צריכה לשאול את קנדי מה שלומה והן היו מתחילות לחלוק וזה היה חוסך הרבה באלגן. רייצ'ל מתחילה לעלות לי על העצבים וגם רנה. רנה סתם ניראת כמו בובה מתנפחת עם כל ההבעות והאיפור המזעזע הזה.. ורייצ'ל! איזו חוצפה! רנה נחותה ממנה?! מי היא בכלל? חוצפנית..

המונשרי

New member
המדהים הוא ש.......................

דניס הבלגניסטית והבריונית ( "בולי" כמדומני כינו אותה המדריכות) מתנשאת כל הזמן על פני קנדי ומנסה לעקוץ אותה ולרדת עליה. ואני תוהה - מה יש לה כ'כ לתפוס מעצמה. סה"כ קנדי היא דמות חיובית שתורמת מעצמה. במקום כל הזמן לרדת עליה הייתה מרוויחה יותר אם הייתה חוברת אליה, במיוחד אחרי הפרק של היום .{בו התברר ששתיהן סבלו מאלימות}.

s m i l e 2 4

New member
לי נראה ולפי איך שהיא מדברת

שקנדי מתנהגגת ככה רק בגלל המצלמות.. המצלמות משנות אותה והיא לא מתנהגת באופן רגיל אלא די מלאכותי. היא לא מרשה לעצמה להתנהג בלי להתפרץ וכו' כל מילה שלה מחושבת ודניס בדיוק להפך..

המונשרי

New member
יש משהו בזה

אבל המצלמות משפיעות על כולן ומשנות את התנהגותן. ( אצל סאמר זה בא בקיצוניות , ההתעניינות בענייני ההפקה - ובגלל זה היא גם עפה).

s m i l e 2 4

New member
סאמר לא התנהגה שונה בגלל המצלמות..

אמנם המצלמות מאוד השפיעו עליה אבל לא בהתנהגות שלה אלא יותר בהתעניינות שלה בצלמים..

s m i l e 2 4

New member
לא נראה שהכוונה של דניס

זה להתנשא מעל מישהו בבית.. האופי שלה זה שהיא לא יכולה לשתוק וצריכה להעיר ולצחוק על כל דבר(מזכירה לי אותי קצת) ולא נראה לי שזה מתוך התנשאות.. וקנדי.. משהו לא מסתדר לי איתה.. שתשתחרר קצת, המצלמות משפיעות עליה הכי הרבה בבית..

פיפיטה

New member
יתכן שקנדי תשתחרר

במשך הזמן, הרי חייה סובבים סביב 8 ילדים שזה המון המון עבודה בבית (בישולים כביסות נקיונות אסיפות הורים שיעורים קניות ויש עוד המון המון) והעבודה כסוהרת. ולעצמה כנראה אין טיפת זמן וחיי חברה לא נראה לי שיש לה זמן לבילוי עם חברות או סתם לשבת בבית קפה. לכן היא סגורה ולא יודעת איך לאכול את המצב החדש לחיות עם עוד נשים בבית . יהיה מעניין לראות אותה עוד כמה שבועות לא????????????????

זה די צפוי..

בגלל שדניס מרגישה נחותה ליד קנדי (שבאמת די אובססיבית בעניין השליטה על הכל) היא מוציאה את זה הפוך, היא מציקה לה. נראה לי שדניס "מתעללת בה מילולית" פשוט מהסיבה שהיא מקנאה בשליטה של קנדי. קנדי עושה דברים שדניס לא מצליחה להספיק או בכלל לעשות, אלא אם "דוקטור ספיאנס" יושב לה על הראש עם לוח זמנים. היום המיטה של דניס הייתה מסודרת והיא עשתה ספורט. יפה לה, הצעד הבא זה לא להתחמק מקנדי כשהנ"ל פונה אליה. היום היא רדפה אחריה בבוקר וזה היה הזוי למדי. לא נראה לי שדניס מתנשאת, היא פשוט מזלזלת שמישהו שמצליח לעשות משהו שהיא לא מסוגלת. נראה לי שזה מנגנון התגוננות אנושי, "אני בסדר, זו קנדי הקיצונית והמופרעת". די מזדהה עם זה אבל לא מסכימה עם ההתנהגות.

פיפיטה

New member
אני לא חושבת שהיא עושה את זה

בכוונה, זה האופי שלה והיא הזכירה בעבר שאין לה חברות, בגלל האופי שלה כולן מתרחקות ממנה וקנדי היא פשוט השעיר התורן כי היא שותפה לחדר ולמזלה הטוב או הרע של דניס היא קיבלה שותפה מכורה לסדר וניקיון. יכול להיות שגם שותפה אחרת הייתה מקבלת מדניס את ההצקות ואת ההערות המעצבנות שלה.

יסמין@

New member
אבל למה כולן - ובעיקר קנדי - שותקות

לה ומאפשרות לה לדבר כל כך הרבבבבבבבבבבבבבבה ולנג'ס כל הזמן ולהעיר הערות נבזיות ולהיות בולי? למה אף אחת מהן - ובראשן קנדי - לא מעמידות אותה כבר על מקומה? פשוט קשה לי להבין את זה, כזה חוסר אסרטיביות. ומתפלאת שרונדה ואיאנלה לא מעודדות אותן להגיב בהתאם ולהיות יותר אסרטיביות.

פיפיטה

New member
כי קנדי רגילה לקבל

הערות נבזיות וניג'וסים בעבודה שלהכסוהרת ואני בטוחה שזה יותר גרוע. אז רגילה לשתוק ולתת לאדם לדבר. הרי מנסיון של כולם אני בטוחה שאם את לא עונה למי שמתגרה בך זה מרגיז אותו יותר ומעלה לו את הטורים לא??????... יכול להיות שהבנות כן מעירות לדניס ולא מראים לנו כדי ליצור יותר דרמה בתוכנית. וכשאני מסתכלת על התוכנית כל המריבות לדוגמא על הבננות זה ממש מצחיק אותי. ויתכן שגם את הבנות אתמול ריצ'יל העירה להן במטבח בחצי חיוך , אתן בסדר?????????????..

s m i l e 2 4

New member
שימו לב שדניס

לא היתה ככה לפני שקנדי באה לבית.. תמיד היו לה את ההערות שלה אבל לא בכמות כזאת וזה גם מופנה רק מול קנדי..

פיפיטה

New member
כי הן דבר והיפוכו

בצורה קיצונית כמו שחור ולבן. דניס צעקנית בדרנית תזוזתית ניראת טוב בלגניסטית לא מאורגנת ועוד ועוד קדני שקטה עצורה לא ניראת הכי טוב לא מטופחת מאורגנת טיפ טופ מ1 עד 10 היא מקבלת 100

s m i l e 2 4

New member
הרבה מהדברים שרונדה מלמדת

את דניס אני לוקחת גם לגבי עצמי.. \(בלי קשר לעבר המשפחתי של דניס) גם אני מבולגנת(שוב.. לא ברמה של דניס) גם לי קשה עם ניהול הזמן. והכי חשוב גם אני עם ההערות הציניות האלו.. בגלל זה אני כ"כ מבינה אותה ויודעת שזה לא נובע מהתנשאות.. ולפעמים ההערות האלו פשוט יוצאות ממך בלי שליטה..

פיפיטה

New member
נכון

גם לי יש את הציניות אבל במידה לא כמו דניס. המעניין הוא שבדרך כלל הציניות מכוונת לקרובים לנו לבעל לחבר ואפילו אצלי לילדים. אני מוצאת את עצמי מתנצלת לפעמים על דברים שאמרתי . ודניס בגלל זה היא הרחיקה את החברות שלה והיא צריכה ללמוד להתאפק.

s m i l e 2 4

New member
והרבה פעמים הציניות גרועה

יותר מכל העצבים שאפשר להוציא על מישהו..ובדר"כ זה מופיע כלפי הקרובים ביותר אלינו.. אצלי מצב הציניות השתפר ואני כבר לא צינית כמו פעם.. למרות שגם היום מדי פעם אומרים לי: תפסיקי עם הציניות כבר... אני הייתי פעם צינית כמו דניס.. מסוגלת לקחת נושא מסויים ולחפור בו בציניות בלי סוף..

רסקול

New member
ציוות קנדי ודניס באותו חדר

אינו מקרי, נהפוך הוא. כך מייצרים דרמה משעות ארוכות של אפס דרמה. תראו איך רנה מועלמת כמעט באופן שיטתי. כמה היא משעממת הבחורה הזו, כפי שכבר כתבתי אפילו את עצמה.

הסלחנות שמגלים כלפי דניס

עולה גם מרוב התגובות פה ולא ברור למה. היא כל כך ילדותית וחסרת אחריות שאפילו הערות נבזיות ברמה מטורפת - מחליקים בתואנה ש"היא כזו" ו"היא לא מתכוונת להתנשא" ו"זה בגלל רגשי הנחיתות שלה מול קנדי". אז? זה מקנה לה את הפריבילגיה להתעלל במישהי? אתמול נחנקתי מהפרק שבו היא אל הפסיקה לרדת על הצלעות בשר שקנדי קנתה. משום מקום היא פשוט תקפה ותקפה את הבשר הזול, והאם היא- דניס יכולה לשים את ההמבורגר שלה לידו.. יתרה מכך, היא מכפישה את קנדי לאללה. קנדי כבר הסבירה לה שהיא תשמח אם דניס תבוא אליה עם הערות- אבל לא, דניס משתמשת בתרוץ של "כזו אני, חייבת לדבר". לומר בפני קנדי ומאחוריה דברים נבזיים בשיחות עם משתתפות אחרות בבית שדי שותקות לדניס- זה נורא. זה התחיל עם הסנפירים, זה המשיך עם החזיות, הבשר, הנקיון, כל דבר בעצם, כשהיא יודעת שקנדי שומעת- ועוד כשקנדי היתה בקושי 48 בבית. כמה נבזיות יכולה לצאת ממנה... שזה מקומם שאף אחת שם לא באה ואומרת סטופ. תנשמי עמוק ותקחי אחורה- שלא לדבר על זה שזה אחד מהצעדים שלה. לגבי ההכפשות. אני חושבת שהיא יוצאת כנגד קנדי כך שקנדי היא סוהרת ומתייחסת אליה בשתלטנות- אבל ההיפך הוא הנכון. הרבה זמן לא ראיתי מעשה כל כך שלטתני כמו היום שבו דניס באה לקנדי ואמרה לה שהסדר שקנדי עושה (קנדי בעצתמה עושה, סדר בסיסי כשהיא רק נכנסה לחדר באופן טבעי) - מטריף את דניס, והיא מבקשת שתמתן או שתעשה משהו כדי שלדניס זה לא יציק! כמה חוצפה! אולי לבקש מקנדי להתאדות על מנת שדניס לא תרגיש נחיתות? זה שדניס לא עובדת, לא מנקה, לא מבשלת, לא לוקחת אחריות על כלום, בטח לא על ילד או 8 ילדים- זו הסיבה שהיא באה למקום- והיא לא צריכה להתחרפן או לחרפן, יותר נכון, מישהי אחרת בגלל חוסר הבטחון שלה. גם ההפשה- קנדי, עם כל הכבוד ממש לא חולת ניקיון. היא אמא לשמונה ילדים, ובבית כזה חייבים לתקתק עניינים. היא לא יכוהל פתאום משום מקום לבוא להסתלבט בבית כמו דניס ולזיין לכולם בשכל כל היום. אז היא מנקה, ובאדיבות. לא מציקה לאף אחד, מכינה אוכל לכולם. ודניס מההתחלה- לא רוצה לאכול את האוכל של קנדי, לא רוצה לאכול בשעה שקנדי וכולן אוכלות, מבקשת עיצה בעניין העוגה וכשקנדי קצת טעתה וניסתה לשפר את הבננות- דניס התמודדה עם זה כמו תינוקת. היא יכלה לבוא ולומר לקנדי, טוב לי עם הבננות האלה (במקום לקווצ'ץ' אותן בעצבנות ולזרוק לפח). כלומר הרבה יורת בוגר להתמודד עם הדברים נכון, ישירות מאשר להתרסק על קנדי כאילו מה כבר קרה. אני בעיקר המומה מהמקום שנותנים לדניס בבית. נראה לי שהבנות בתת מודע חוששות לחטוף אש מדניס. בעיניי היא לא מצחיקה בכלל, כי גם אם יש לה הומור טוב פה ושם, יש בה משהו בסיסי כל כך ילדותי ותשומי, ובריוני שקשה לי להתחבר אליה. היא גם כל הזמן מנסה לעשות שואו אופ- תמיד יוצא שהיא פותחת במונולוגים ארוכים שנסמכים בעיקר על ירידות על אחרים. עם כל הכבוד זה הומור מהסוג הנחות ביותר, בעצם רכילות זה כלי יותר חזק- וזה ידוע. אבל הכי נחנקתי מאיאנלה. נדמה שדניס עושה שימוש לא הוגן ברקע של קנדי. לבוא ולומר "היא סוהרת ולכן מתייחסת אליי כמו לאסיר, זה להכות בה בבטן הרכה עם משהוש חלקה עם שאר המשתתפות. אני אל ראיתי שום התנהגות של סוהרת. להיפך, אני רואה קנדי שלא יודעת בכלל איך להתמודד בחברת נשים. גם השתיקה הממשכת שלה לדניס זה סוג של התמודדות גברית! גברים מיישרים מבט ולא מגיבים- המצ'ואים - והיא כזו בקטע הזה. אבל איאננלה! איאנלה אמרה לה אתמול, כשקנדי חשפה בפניה את הפגיעות שלה מכל ההאשמותש ל דניס כלפיה והעניין עם הבבנות- איאנלה אמרה לה "את לא יכולה לרדות באנשים פה, זה לא בית סוהר" או משהו כזה, אחרי שכולה , אפילו אינסטנקטיבית, אפילו ממקום אימהי, לא בהכרח שתלטני, חתכה כמה בננות- לייפות את העוגה של דניס. אני אם אל הייתי ד ניס או שהייתי מבקשת לא לעשותא ת זה באותו רגע, או שהייתי שמחה על נתינת היד ולומדת משהו מזה. שוב, גם איאנלה... נראה לי ממהרת לעשותה קשרים לא קיימים- בשם התוכנית והרצון למצוא "הקשרים" - בין היותה של קנדי סוהרת להתנהגותש לה בבית. נדמה לי שקנדי היא עדיין בחזקת "הבחורה החדשה" והיא נראית לי חסרת אונים וממורמרת מול ההתקפות של דניס, הרבה יורת מאשר רודנית וכן הלאה. אני מתה שהיא כבר תפתח את הפה, אני במקומה הייתי משתוללת לכל הכיוונים. מצד שני, פלא שהיא ל פותחת את הפה, אם על כל צעד מתעללים בה, גם המאמנת וגם דניס - ושאר בנות הבית מחייכות (!) לשמע ההתעללות המילולית של דניס?! קנדי- גו פור איט האני!

למעלה