הסלחנות שמגלים כלפי דניס
עולה גם מרוב התגובות פה ולא ברור למה. היא כל כך ילדותית וחסרת אחריות שאפילו הערות נבזיות ברמה מטורפת - מחליקים בתואנה ש"היא כזו" ו"היא לא מתכוונת להתנשא" ו"זה בגלל רגשי הנחיתות שלה מול קנדי". אז? זה מקנה לה את הפריבילגיה להתעלל במישהי? אתמול נחנקתי מהפרק שבו היא אל הפסיקה לרדת על הצלעות בשר שקנדי קנתה. משום מקום היא פשוט תקפה ותקפה את הבשר הזול, והאם היא- דניס יכולה לשים את ההמבורגר שלה לידו.. יתרה מכך, היא מכפישה את קנדי לאללה. קנדי כבר הסבירה לה שהיא תשמח אם דניס תבוא אליה עם הערות- אבל לא, דניס משתמשת בתרוץ של "כזו אני, חייבת לדבר". לומר בפני קנדי ומאחוריה דברים נבזיים בשיחות עם משתתפות אחרות בבית שדי שותקות לדניס- זה נורא. זה התחיל עם הסנפירים, זה המשיך עם החזיות, הבשר, הנקיון, כל דבר בעצם, כשהיא יודעת שקנדי שומעת- ועוד כשקנדי היתה בקושי 48 בבית. כמה נבזיות יכולה לצאת ממנה... שזה מקומם שאף אחת שם לא באה ואומרת סטופ. תנשמי עמוק ותקחי אחורה- שלא לדבר על זה שזה אחד מהצעדים שלה. לגבי ההכפשות. אני חושבת שהיא יוצאת כנגד קנדי כך שקנדי היא סוהרת ומתייחסת אליה בשתלטנות- אבל ההיפך הוא הנכון. הרבה זמן לא ראיתי מעשה כל כך שלטתני כמו היום שבו דניס באה לקנדי ואמרה לה שהסדר שקנדי עושה (קנדי בעצתמה עושה, סדר בסיסי כשהיא רק נכנסה לחדר באופן טבעי) - מטריף את דניס, והיא מבקשת שתמתן או שתעשה משהו כדי שלדניס זה לא יציק! כמה חוצפה! אולי לבקש מקנדי להתאדות על מנת שדניס לא תרגיש נחיתות? זה שדניס לא עובדת, לא מנקה, לא מבשלת, לא לוקחת אחריות על כלום, בטח לא על ילד או 8 ילדים- זו הסיבה שהיא באה למקום- והיא לא צריכה להתחרפן או לחרפן, יותר נכון, מישהי אחרת בגלל חוסר הבטחון שלה. גם ההפשה- קנדי, עם כל הכבוד ממש לא חולת ניקיון. היא אמא לשמונה ילדים, ובבית כזה חייבים לתקתק עניינים. היא לא יכוהל פתאום משום מקום לבוא להסתלבט בבית כמו דניס ולזיין לכולם בשכל כל היום. אז היא מנקה, ובאדיבות. לא מציקה לאף אחד, מכינה אוכל לכולם. ודניס מההתחלה- לא רוצה לאכול את האוכל של קנדי, לא רוצה לאכול בשעה שקנדי וכולן אוכלות, מבקשת עיצה בעניין העוגה וכשקנדי קצת טעתה וניסתה לשפר את הבננות- דניס התמודדה עם זה כמו תינוקת. היא יכלה לבוא ולומר לקנדי, טוב לי עם הבננות האלה (במקום לקווצ'ץ' אותן בעצבנות ולזרוק לפח). כלומר הרבה יורת בוגר להתמודד עם הדברים נכון, ישירות מאשר להתרסק על קנדי כאילו מה כבר קרה. אני בעיקר המומה מהמקום שנותנים לדניס בבית. נראה לי שהבנות בתת מודע חוששות לחטוף אש מדניס. בעיניי היא לא מצחיקה בכלל, כי גם אם יש לה הומור טוב פה ושם, יש בה משהו בסיסי כל כך ילדותי ותשומי, ובריוני שקשה לי להתחבר אליה. היא גם כל הזמן מנסה לעשות שואו אופ- תמיד יוצא שהיא פותחת במונולוגים ארוכים שנסמכים בעיקר על ירידות על אחרים. עם כל הכבוד זה הומור מהסוג הנחות ביותר, בעצם רכילות זה כלי יותר חזק- וזה ידוע. אבל הכי נחנקתי מאיאנלה. נדמה שדניס עושה שימוש לא הוגן ברקע של קנדי. לבוא ולומר "היא סוהרת ולכן מתייחסת אליי כמו לאסיר, זה להכות בה בבטן הרכה עם משהוש חלקה עם שאר המשתתפות. אני אל ראיתי שום התנהגות של סוהרת. להיפך, אני רואה קנדי שלא יודעת בכלל איך להתמודד בחברת נשים. גם השתיקה הממשכת שלה לדניס זה סוג של התמודדות גברית! גברים מיישרים מבט ולא מגיבים- המצ'ואים - והיא כזו בקטע הזה. אבל איאננלה! איאנלה אמרה לה אתמול, כשקנדי חשפה בפניה את הפגיעות שלה מכל ההאשמותש ל דניס כלפיה והעניין עם הבבנות- איאנלה אמרה לה "את לא יכולה לרדות באנשים פה, זה לא בית סוהר" או משהו כזה, אחרי שכולה , אפילו אינסטנקטיבית, אפילו ממקום אימהי, לא בהכרח שתלטני, חתכה כמה בננות- לייפות את העוגה של דניס. אני אם אל הייתי ד ניס או שהייתי מבקשת לא לעשותא ת זה באותו רגע, או שהייתי שמחה על נתינת היד ולומדת משהו מזה. שוב, גם איאנלה... נראה לי ממהרת לעשותה קשרים לא קיימים- בשם התוכנית והרצון למצוא "הקשרים" - בין היותה של קנדי סוהרת להתנהגותש לה בבית. נדמה לי שקנדי היא עדיין בחזקת "הבחורה החדשה" והיא נראית לי חסרת אונים וממורמרת מול ההתקפות של דניס, הרבה יורת מאשר רודנית וכן הלאה. אני מתה שהיא כבר תפתח את הפה, אני במקומה הייתי משתוללת לכל הכיוונים. מצד שני, פלא שהיא ל פותחת את הפה, אם על כל צעד מתעללים בה, גם המאמנת וגם דניס - ושאר בנות הבית מחייכות (!) לשמע ההתעללות המילולית של דניס?! קנדי- גו פור איט האני!