איזה פרק!!!!

rachelMcfadden

New member
איזה פרק!!!!

מ ש ע מ ם ! ! כמעט נרדמתי...מה זה היה צריך להיות? הדבר היחידי שהעיר אותי הייתה הנהמה של מאסימו בסוף הפרק -יבאלה איך נבהלתי! וחשבתי על משו...לסטפני היה שבץ, עכשיו למאסימו י ש שבץ, אתם חושבים שאולי גם לרידג' יהיה שבץ וככה ניפטר ממנו סוף סוף?

girlontop

New member
../images/Emo6.gif יכול מאוד להיות

רידג' הרי אמר שהוא ירש את המזג החם של מאסימו - מקווה שהוא יירש את כל המחלות, ומהר! בגדול, עוד פרק משעמם, שאין עליו הרבה מה להגיד. אלוהים החליט להעניש אותי ונתן לרון מוס מונולוג ארוך כמו הגלות, בו הוא הפגין את "כשרון" המשחק שלו. מילא, אם לפחות התסריט היה מעניין, אבל לא! שעמום טוטאלי. בלי כל קשר, הקלוזאפים על רידג' המחישו לי בפעם הראשונה כמה הוא הזדקן. השקעים בלחיים כבר לא ממש סקסיים, אלא מזכירים יותר ויותר את אדם צ'נדלר מ"כל ילדיי"
מאסימו צריך להיות מבסוט - דיקן סוף סוף התחיל למלא את העבודה שלו ולא הפסיק לבלוש אחרי ג'קי במשך כל הפרק. היא הולכת להתפלל - הוא שם. היא נכנסת לבקר את בעלה הגוסס - הוא מיד אחריה. די כבר! מארק חמוד. חבל שהוא לא עושה הרבה בסדרה. איפה סטפני והכאפות שלה, איפה?

SoldieRonit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הלוואי שזה תורשתי
שיקברו אותם אחד ליד השני באגף המנאיקים

f a i r y 18

New member
חחחחחחחחחחחחחח

גם אני ניבהלתי מהנהמה הזו שלו, איזה מפחיד זה היה חחחחחחחח וטוב שרידג' נזכר שיש לו אבא.... ואיזה מעצבנת ג'קי כל פעם היא בוכה על הטעויות שלה מתי היא תלמד כבר.... איזה באסה שאמבר עזבה את העיר מזה משעמם בלעדיה...

יניב1

New member
ולמרות זאת, בכל זאת רידג'

הוא זה שמככב הפעם בסצינה להורדה, באתר. ומחר אגב, צפו לסצינות נוספות רבות וטובות במסגרת מינהרת הזמן, זה הולך להיות טוב!

Shiri from the block

Active member
באמת היה פרק משעמם. אבל טלי, בקשר למה שאמרת על ריג', דווקא אני היום חשבתי שהוא נראה יחסית צעיר!!! סתכלי את הפנים של ניק לעומת של ריג'! הפנים של ניק הרבההה יותר מקומטות והוא יותר צעיר מריג', לפחות כך נראה לי. אז או שרון מוס עושה משו פלסטי לעצמו, או שפשוט יש לו גנים טובים ודווקא העור שלו די חלק למישו בגיל שלו../images/Emo12.gif

girlontop

New member
אני לגמרי מסכימה עם ה"יחסית"

אין ספק שרון מוס נראה מצוין לגילו (כמעט 53) והוא בכלל גבר מאוד נאה לטעמי (מינוס השיער, כמובן), אבל היום, בניגוד לעבר, הוא כבר היה נראה כמו גבר עמוק בשנות הארבעים שלו ופחות הג'יגולו בעל הגיל הלא מוגדר שהוא היה תמיד. ככה לפחות אני התרשמתי.

morgold

New member
למה לעזאזל בראד הזה לא יודע לעשות

פרקים מעניינים? אין לו כבר מה לצלם?!!!! משעמם לי כבר מהסדרה...אבל אני מכורה!! וקשה לי להיגמל!! היה פרק משעמם כל כך...נקווה שמחר יהיה אחרת

לינה18

New member
מסכימה עם טלי שריג' היזדקן, אבל זה

די נורמלי שהוא ניראה כבר בשנות הארבעים, זה לא טבעי יותר? לא היתלוננתם קודם שהוא ניראה צעיר מדיי לגילו האמיתי? והוא באמת ניראה טוב וגם די צעיר יחסית לגילו האמיתי.

לינה18

New member
לשירן-ניק באמת ניראה זקן יותר,

ונידמה לי שבמציאות הוא צעיר יותר, אבל גם אני שמתי לב לכמה שריג' היזדקן(לצערי), ועדיין יחסית לגילו הוא ניראה צעיר. ואין שום סיכוי שהוא לא עשה מתיחות פנים כדי להראות ככה. אם אני לא טועה אז בפורום די הרבה הזכירו את זה. אין סיכוי שזה טבעי.

לינה18

New member
לא יכולה להסכים אתכם בענין הפרק

הזה. מאוד אהבתי אותו! חוץ מכל ההתבכיינות של ג'קי שכבר עולה לי על העצבים, נורא נהניתי מהפרק. כמובן בזכות ריג', שלשם שינוי יכולתי גם לאהוב אותו בפרק הזה, כי בפרקים האחרונים הוא באמת כבר התחיל לעצבן אותי עם ההיתנשאות שלו. בפרק הזה הוא היה כזה מיתחרט וכמעט כל מילה שהוא אמר למסימו היתה במקום. כל המונולוג שלו היה מאוד מרגש בעיניי ולשם שינוי יחסית לכל שאר המונולוגים בסצנות בי"ח בסידרה הזאת, כולל אלה של ריג', זה המונולוג הראשון שממש נהניתי ממנו. נורא שמחתי שהוא היתחרט סוף-סוף בעניין של מסימו. ואלולא השבץ שלו,לא ניראה לי שזה היה קורה. לדעתי רון מוס שיחק מצויין והמונולוג היה מצויין מבחינת התוכן שלו. אהבתי גם איך שניק וריג' היתחבקו.והמונולוג הקצר של ניק גם כן היה יפה. בסכה"כ מאוד אהבתי את הפרק.

למעלה