איזה פרק!!!!!!!!

יאקומו

New member
איזה פרק!!!!!!!!

כולם מצאו את כולם, ואז כולם איבדו את כולם! אני רוצה להגיב בקשר לזה שהפורום נשאר בזה: (יש לפורום עוד הימנונים, אבל אני לא יודעת את כולם בעל פה) קאלומון מון מון הוא דיג´ימון מון מון ולא לימון מון מון אני כל-כך שמחה שבפורום נשאר!!!!!

star_female

New member
הסערה הלא מושלמת

דרך אגב, זה משחק מילים של... משהו (כן, שוב שכחתי ~_~). אהבתי את המקום שריקה ורנמון הגיעו אליו, הוא היה פשוט יפהפה *-* אהבתי את השדים הדיגיטליים.. ביזלמון... *-* הוא יפה... ומגניב... אבל הקול שלו לא ממש מזכיר את הקול של אימפמון (חבל...
)... הוא מגה... איך הם יכולים לנצח אותו? o_O (אל תגלו לי, אני לא רוצה ספויילרים, אני אראה את זה לבד...) ג´רי אמרה שהיא מחבבת את ריקה. עכשיו אני באופן רשמי אוהבת ג´רי/ריקה *-* (אין רמזים יותר גדולים מזה...) קנטה אמר ´קיסר הדיג´ימונים´ ולא שליט דיג´ימון. רק משהו ששמתי לב אליו ^ ג´רי אמרה שקאזו וקנטה טפשים... או שהיא מושפעת מריקה או שהיא לא בדיוק נחמדה כמו שהיא נראית ^^;; יאמאקי וריילי... גרים ביחד? מבלים ´זמן איכות´? הממ... לא ידעתי שהיא חברה שלו ^^ לאיש הזה שקרא ליאמאקי בטלפון יש קול ממש מעצבן ~_~ ריילי אמרה ´טאקאטו מסוקי´? או שהתרגום לעברית לא טוב או ששינו את זה באנגלית ממאטסודה למסוקי... או שלא שמעתי טוב ^^; אינפרמון היה שם! ^^ ריקה: "אני רוצה להוציא ממנו עשן"... אר...O_O טאקאטו.. נשאר לבד... אפילו גילמון לא איתו...

פרק מהמם...

בחלט פרק מדליק ובכלל פרק יפה. גילמון המסכן מי ישמור עכשיו עליו? ..................... הדיג´ימון שהדיג´ימונים גדלו ממנו זה לא הדיג´ימון שהיה בסרט של דיג´ימון.

Snake Bandage

New member
נכון, זה אותו דיג´ימון. אינפרמון.

הדיג´ימונים שגדלו לאינפרמון היו מסוג קוריסארימון. הדיג´ימון הזה הוא דיג´ימון אלוף, והוא למעשה החוליה החסרה בשרשרת הדיג´יגדילה של קראמון, הדיג´ימון עושה הצרות מ´דיג´ימון: הסרט´ (או יותר נכון מהחלק השני, ´משחק המלחמה שלנו´). בכל מקרה... לפרק של היום. אז יש עוד מקומות נחמדים בעולם הדיגיטלי... טוב, זה מביא אותנו למספר כולל של... שני מקומות יפים.
בילזמון מגניב כל כך!!! *_* המראה, האופנוע, המתקפות, האישיות... זה דיג´ימון כלבבי! כמובן, שהייתי שמחה יותר אם לא היה לו קול חצי פיידמון חצי שליט דיג´ימון...
נו, מילא, עדיין נשמע טוב. ^^ קייסר דיג´ימון... אם כבר אז קייזר. הרי לקן קראו קייזר דיג´ימון במקור, ולא שליט דיג´ימון. אה, שיהיה. הדיג´י-שדונים האלה הם נודניקים אמיתיים. והם גם מרושעים... ככה לנסות להטביע את ריקה? >_< וחוץ מזה... המממ, זהו. ^^

star_female

New member
אינפרמון...

הוא היה בסרט השני, אם אני לא טועה... למרות שיכול להיות שאני מבלבלת אותו עם הסרט הרביעי... ארר... ^^;; המ... ´קיסר הדיג´ימונים´ מן הסתם בא מ-Digimon Empror... תרגום של תרגום... וזה חזר למקור (בערך) ^^; וזה היה דיג´ימון קייזר, לא קייזר דיג´ימון ^^

Snake Bandage

New member
אני יודעת שזה דיג´ימון קייזר...

אבל שליט דיג´ימון היה Digimon Emperor, אז פשוט השתמשתי בלוגיקה כדי להפוך את Digimon Kaizer לקייזר דיג´ימון. ^^ ואינפרמון אכן היה בסרט השני, ´משחק המלחמה שלנו´. כמו שאמרתי... ^^

הלדין

New member
לא בהכרח.

"אני עשיתי את שלי" אמר קאצורמון "עתה עשה את שלך". הוא הופיע כמה רגעים לאחר שהנהר עלה על גדותיו. סביר להניח שקאצורמון היה אחראי לעליית המפלס. בילזימון מפחיד. הסצנה הכי מוזרה הייתה לראות אותו מנסה את הצעצועים שלו. ומעניין לראות שגם ליאומון מסוגל לטיפת צביעות.(והשאלה הנשאלת היא אם הוא מסוגל לטיפה הזו, האם הוא מסוגל ליותר מזה?)

Goggle Girl

New member
משחק מילים של שם הפרק ../images/Emo23.gif

טלישכחה, אבל אני לא! יש סרט על איזה סערה וכו´ שנקרא the perfect storm אז ´הסערה ה*לא* מושלמת´ זה משחק מילים של זה ^^ וטלי, שינו את זה באנגלית ממטסודה למטסוקי. אז לאיפה הלכה הט?

DiGiHiLa

New member
פרק רע!

טקאטו עף לבד וווואה בלי אף אחד....... מעניין מה יהיה איתו אוף

למעלה