איזה פרק!!!!

יאקומו

New member
איזה פרק!!!!

אהבתי את החלק של ליאומון וג´רי, וגם את החלק שהסבתא מצאה את רנאמון, בקיצור, את כל החלקים שילדים גילו על הדיג´ימונים... גם אהבתי איך ג´רי, קאזו וקנטה נשארו עם טאקאטו... והשם "טאקאטו" מזכיר לי את הפרסומת שעשו, איך עיוותו שם את השמות!

star_female

New member
כן, פרק טוב! *-*

אהבתי גם את הקטע שימאקי בא לעזור להם... ואת הקטע שטאקאטו סיפר להורים שלו על גילמון ^^

הלדין

New member
פרק ביניים טוב

מעניין. משפחתה של ריקה קתולית.(מלאכים שומרים הם המצאה קתולית. לא תמצאו אותם במיתולוגיות מזרחיות). רואים שהסבתא מנסה לנסח את עצמה לפני שהיא מבינה שמדובר בדיג´ימון- רוח שועל במיתולוגיה הסינית אינה משהו חיובי במיוחד. "לב של אריה" זו מחמאה ועלבון בו זמנית. אריה זכר אמיתי הוא אחד מהיצורים השפלים ביותר שקיימים בטבע והוא חי על חשבון הנקבה שלו. האלוף האמיתי של עולם החיות הוא הצבוע.(בעיקר כאשר להקת צבועים מניסה אריה בודד) גילמון וראנאמון הם דיג´ימונים-טירונים. למה יש לי רושם שאילו היה עליהם להילחם נגד הדיג´ימונים של הדיג´יגורלים מהעונות הקודמות, הם היו מנצחים אותם בלי בעיות. טריירמון הוא היחיד שהוא עם הממדים והכוח של דיג´ימון טירון.

Goggle Girl

New member
אני מגיבה! משעמם לי! ../images/Emo23.gif

טוב, בוא נתחיל... א) למרות שהאריה הוא באמת כמו שתיארת אותו, על מה שמדברים כאן זה המיתוס שהאריה הוא חזק, ואמיץ, ומלך החיות, וכו´ וכו´. אז זו אחת מהמחמאות הכי גדולות שיש. תתחשב בעובדה שזו *אכן* סידרה לילדים, וילדים מכירים דברים כמו אגדות על אריות, ´מלך האריות´, וכו´. אז זו *כן* מחמאה. הקטע הבא אולי מכיל
ב)טוב, גילמון הוא לא דיג´ימון טיבעי. טאקאטו יצר אותו. אז כנראה יש לו ייתרון. וריינמון, טוב... אולי זה
. הוזהרתם. ריינמון היא הדיג´ימון הטירון החזק ביותר. כול ריינמון שתיקח ותשים מול דיג´ימונים טירונים אחרים (חוץ מעוד ריינמון) היא תנצח. זה גם למה ריקה כנראה קיבלה את ריינמון, כי היא רמצה את הדיג´ימון החזק ביותר. אז היא קיבלה את הדיג´ימון שברמת הטירון שלו הוא החזק ביותר (יחסית לטירונים אחרים). זה גם מסביר למה ריינמון נשארה ברמת הטירון שלה גם אחרי שלדוגמא טריירמון וגילמון דיג´יגדלו

burhtk1

New member
אםםם זה לא ממש נכון.....

הטירון הכי חזק (יכול להיות שגם הדיג´ימון הכי חזק) הוא "ארכה דימון" בשלב התינוק שלו הוא ניצח את פיידמון ובשלב האלוף שלו הוא השמיד את סראפימון... בשלב המגה שלו הוא ללא ספק הדיג´ימון הכי חזק.... נ.ב השם שלו תמיד (בכול שלב שלו) הוא ארכה דימון. והוא הופיע רק בקומיקס של דיג´ימון....ככה שזה לא ספויילר....

אתה סתם נתפס לפרטים קטנים

אני לא יודע מי מאמין או לא מאמין במלאכים שומרים אבל כולם מכירים את המושג הזה. ולא נראה לי שהמשפחה שלה קתולית כשאמא שלה דוגמנית וכל זה. בפרק הקודם ריינמון אמרה על הדייוה חזיר שהוא בטוח לא כשר, זה הופך אותה יהודיה? לכל דבר יש צד חיובי וצד שלילי אבל מן הסתם כשאומרים למישהו שיש לו לב של אריה מתכוונים שהוא אמיץ, זה ביטוי מוכר. אני לא חושב שיש איזשהו גודל קבוע לדיג´ימונים טירונים. רוב הדיג´ימונים הטירונים הם באמת די קטנים בגודל של אגומון, וימון או טריירמון אבל למשל אצל דיג´ימוני אלוף, אולטימייט ומגה הגדלים מאוד מגוונים. וחוץ מזה הגודל לא קובע ועובדה שטריירמון עומד מול דיג´ימונים אחרים בדיוק כמו גילמון וריינמון.

הלדין

New member
טוב.

הסבתא לא נשמעה לי כאחת שהולכת אחרי הקישקושים של העידן החדש. ייתכן שהיא כן. אין סתירה בדיוק בין דוגמנות לדת הקתולית. לא ראיתי את טריירמון מנסה להילחם בדיג´ימון אחר ועל כן איאלץ להאמין לך. בכל הפעמים שראיתי אותו עושה את זה הוא היה בגירסה מפותחת יותר. ואם ישנו מקרה שמוכיח את טענתך זה אנג´מון ימי, מגה דיג´ימון בגודל פיקסימון עם שתי מתקפות שלא ברור מה הן עושות אבל הוא מגה דיג´ימון, כך שהוא תקוע עם הצורה הזו. וסוזי. מישהו כנראה הלך למפיקים והתלונן: "זה לא אחות קטנה אמיתית, הקארי הזו. אחיות קטנות הם ההפך המוחלט מקארי!". הם שמעו אותו וזוהי התוצאה. הבעיה שלי מתחשק להכניס גם את סוזי וגם את קארי למיקרוגל הקרוב ולחכות שלוש דקות ואז להוציא את גופותיהן המפוחמות.

יאקומו

New member
תה צודק...

עם כל אהבתי לקארי, אני חושבת שאתה צודק, היא בכלל לא מתנהגת כמו נערה בגיל ההתבגרות! זה נראה כאילו לקחו אותה מאחת האגדות האלה, בסגנון שלגיה, שהיא יפה ועדינה שכל היום קוטפת פרחים ומדברת על צדק ושלום! אני יודעת שהיא לא כזאת, אבל יש לה דימוי כזה...

הלדין

New member
לא.

אני מדבר על הילדה קארי. המתבגרת קארי היא סבירה. מתי היא דיברה על צדק ועל שלום בדיוק? הרגישות שלה גובלת אומנם במחלת נפש ממש אבל אני מקבל את ההתנהגות שלה. קארי הקטנה היא פשוט האנטיתזה לסוזי ונראה כאילו סוזי נתפרה מכיוון שמישהו דיווח למפיקים כי אין ילדה כמו קארי במציאות.

יאקומו

New member
התכוונתי...

חשבתי שדיברת על קארי המתבגרת... לא חשוב! קארי "הקטנה" לא ממש דברה על צדק ושלום, אני מתכוונת למשל לזה שהיא אף פעם לא צעקה, התרגזה או משהו, אפילו כשהיא הייתה בבית החולים! גם כשקורומון וטאי הגיעו, היא לא התפלאה או משהו, היא פשוט הבליגה על זה והתנהגה כאילו הם חברים ותיקים! זה נשמע כאילו (כמו שכבר הסברתי...) מהאגדות! היא ממש אחות פרפקטו! היא לא קרציה+מנדנדת+צווחנית בכלל!

star_female

New member
אמ....

טוב.. בקשר לטאי וקורומון, היא לא התפלאה בגלל שהיא כבר ראתה קורומון בעבר... אז היא זכרה. למרות שזה מוזר בהתחשב בזה שכל השאר שכחו. והיא לא מושלמת... היא מרגישה חלשה ותלוייה בטאי... היא כל הזמן אומרת את זה.

יאקומו

New member
כן...

את צודקת, לא חשבתי על זה... אבל את חייבת להודות שהיא די... לא יודעת, רגישה-יותר-מדי נקרא לזה?!

Digi Lista

New member
...

מצטערת אני כאן רק לכמה דקות אז אין לי זמן לחשוב על כותרות(מחר אני אהיה כאן הרבה לכול מי שהתגעגע וגם למי שלא...)הפרק היום היה חמוד לאללה אבל ממחר מתחילים הפרקים המגניבים באמת(לא יכולתי להתאפק וקראתי את כול התקצירים עד יום חמישי בt.v guide) אהבתי את הקטעים שהם מספרים למשפחות שלהם על המסע ועל הדיג´ימונים, אהבתי גם את ההגנה(למעשה למה לא להפסיד שיעור כשחושבים על זה?...)של ג´רי קאזו וקנטה על טקאטו("גברת יסאג´י גם אני לא הקשבתי לך בכלל")וכמובן אימפמון אהובי הנצחי שהחליט שהוא מת ואז התחרט כי אם הוא היה מת הוא היה מרגיש טוב ולא כמו סמרטוט... ועכשיו לעניינים אחרים שעלו בשרשור... הלדין שמתי לב שאתה תמיד מחפש דברים לא הגיונים\ לא נכונים\ לא טובים בסדרה, זאת זכותך כמובן, אבל מה לגביי קצת חיוביות?בכול זאת אם אתה לא אוהב את הסדרה ויש בה רק פגמים למה אתה צופה בה?הרי אף אחד לא מכריח אותך...אל תיעלב, זה סתם עניין שלא מובן לי. ולגביי קארי וסוזי, כבר אמרתי שקארי לא ממש אהובה עליי(אם כי יש בה כמה דברים מגניבים)ושהמתיקות שלה גורמת לי לכאבי שיניים רציניים(זאת רק דעתי, לא להתנפל עליי ולערוף את ראשי, מותר לי לחשוב אחרת ממכם ולכם מותר לחשוב אחרת לחלוטין ממני, מדינה חופשית...), אבל מה בכלל הקשר בין קארי לסוזי? לא נראה לי שהיוצרים כול כך התעצבנו על קארי ולכן החליטו להפוך את סוזי לאחות נורמלית, אחים כמו אנשים בכלל מאוד שונים זה מזה, לי יש למשל שני אחים, אחד הוא החבר הכי טוב שלי(טוב הוא רק בן 5...) והשני הוא האויב כמעט הכי גדול שלי(אני מנסה להדיגש כאן את הקיצוניות...) לסוזי והנרי יש עבר אחר\משפחה ואירועים שלא תואמים את טאי וקארי כי כול אחד הוא משהו מיוחד בפני עצמו! אני מנסה לחשוב לעומק על העניין עם היוצריםואני פשוט מגיעה למסקנה חד משמעית- אין שום קשר ושום למידת לקחים! אני בטוחה שהיוצרים לא אמרו כשהחלו לתכנן את העונה השלישית משהו בנוסח: "אתם יודעים קארי לא מתנהגת כמו ילדה\אחות קטנה נורמלית" "כן, אחים קטנים דווקא אמוריםלהציק ולעצבן את האחים הגדולים..." "טוב, אז בואו ניצור מישהי שהיא אחות קטנה קלאסית ונחבר לה יחסי אחים נורמלים עם אחיה שהוא יהיה מהדיג´יגורלים הראשיים..." טוב,אני חייבת לסיים, נתראה מחר(כלומר היום...)

Digi Lista

New member
מגילה הא?...../images/Emo8.gif

נו את כבר מכירה אותי ויודעת שאני אוהבת לזבל הרבה ולכתוב המון גם אם לא תמיד יש לי על מה אני עלולה למלא מגילות...טוב גם זה כישרון...

DiGiHiLa

New member
אחותי.........

אני אוהבת את המגילות שלך תמשיכי ככה חח הנה אהובך..

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif אחותי ../images/Emo103.gif

את מוזמנת לכתוב מגילות בעצמך...

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifאת גורמת לי להסמיק...../images/Emo51.gif

אני לא חושבת שאני כול כך טובה בזה(איכשהו את היחידה שמגיבה...), אני סתם זבלנית מוחות מדרגה ראשונה...חוץ מיזה כשחושבים על באמת אף פעם לא ראיתי משהו ארוך שכתבת...אל תתביישי, תקשקשי!(אני אוהבת לקרוא דברים ארוכים...)

למעלה