איזה פרק!

איזה פרק!

אחד המעניינים מתחילת העונה, לדעתי. . . אני מאוד לא בעד המערכת יחסים הזאת של כריס ולורליי. . . ולדעתי אמא שלה צודקת, כריס באמת לא בוגר כ"כ בהתחשב בכל מה קרה , אבל גם בלי קשר לזה , הוא נורא פזיז . . לוקח החלטות רציניות בקלות. [נישואים, ילדים] ובניגוד למערכת היחסים הזאת , אני רוצה לציין לטובה את המערכת יחסים של רורי ולוגאן, בלי קשר למה שקרה היום , הם נורא טובים ביחד , זה טוב שיש לך חבר רציני שמאזן אותך , וזה מה שהמערכת יחסים הזאת , מאוזנת. ואני בכלל לא כועסת על לוגאן שגילה את האמת בארוחה , כי אם הוא לא היה עושה את זה , כולנו יודעים שרורי לא הייתה עושה את זה , וגם אם היא הייתה מספרת לה את האמת , התוצאה הסופית הייתה אותו דבר , היא הייתה כועסת עלייה ולא הייתה מוכנה לדבר איתה , כך שגם ככה וגם ככה שתיהן היו נפגעות. ובכללי מי שהיה אשם באמת , זה מרטי! רורי לא התכוונה להסתיר את העובדה שהם מכירים, וחוץ מזה מה היא יכלה לעשות? ברגע שהיא באה להגיד שהם מכירים הוא הקדים אותה ועשה כאילו שהם לא מכירים? אז מה היא הייתה מתחילה להתווכח ולהתלהם? אז היא שתקה. וכולנו יודעים ששקר גודל עם הזמן. בקיצור בטוח שהעניין הזה יסתדר בסוף. *לורליי, מה עם לוק??????!!?!!?!? הגברי והמחוספס ?

lironoam20

New member
אני דווקא אוהבת את לור וכריס יחד

נורא התרגשתי ממנו בפרק של פריז, הוא טוב עבורה .הבעיה היא שעד שהיא מתבייתת על אחד מהם אז השני מופיע ומקלקל והפעם זה לוק

la laura

New member
אני איתךךך

LOR&CHRIS.... הם כ"כיפים יחד... הלוק הזה..... כ"כ לא מתאים לה.. אני כבר שנים צועקת לור וכריס לור וכריססססססס... חחחחחח ותכלס שהמע' יחסים של לוגן ורורי מצויינת.. הוא פשוטמאזן את השגעונות שלה!!!

מיטלוש8

New member
אני לא יודעת מה איתכם אבל אני... ../images/Emo26.gif

הייתי בטוחה בהתחלה שהמכות בין לוק לכריס זה חלום... זה היה נראה כ"כ הזוי...

מיטלוש8

New member
זה היה אמיתי..חח../images/Emo8.gif

מלבד העובדה שלא הראו אחרי הקטע שזה חלום, זה גם הופיע בתקצירים...
מה שכן, הם נראו כמו שני מפגרים שלא יודעים אפילו ללכת מכות...

למעלה