איזה פרק

YaRoN Tribe

New member
איזה פרק ../images/Emo7.gif

עכשיו שאני רואה את זה שוב אני מגלה שאני לא זוכר את זה טוב. היו מלא דברים ששכחתי שהיו.

צוף בו

New member
חח זה היה ממש מטומטם

הקטע שהוא אמר "שזה מזכיר את אמבר"
בתור אחת שיודעת מה יהיה בהמשך זה היה ממש מפגר כאילו רצו לתת רמז דפוק לעתיד

Tinkerblack

New member
לדעתי

לא היית עולה על זה אם לא היית יודע את ההמשך... הרי מבחינת הצופים זה כמו טלנובלה אשר מישהו חוזר מן המתים, אף אחד לא יכול לשאר מה יכול לקרות.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifיו, אולי זה סתם פסיכולוגי, אבל גאד, השיפור הכה מדהים שיש בין העונה ה-2 ל-3 כבר עכשיו, הוא פשוט לא ייאמן../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif הפרק של היום היה כה יפה../images/Emo7.gif. ועצובוש../images/Emo7.gif. ג'ק הכי חמודוש בעולם../images/Emo99.gif.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifבבקשה... השומר תופס את בריי ומחליט כי הוא יאחד אותו עם זוט, אבל טרודי משכנעת אותו לתת לה לדבר עם בריי ולנסות לשכנע אותו להצטרף אליהם. היא מדברת איתו אבל כל אחד מהם נשאר בעמדתו ובריי לא משתכנע. החולדות לא מקבלות אספקת אוכל והם מתחילים לחשוש מכך. טרודי באה לדבר איתם וכמחווה של טוב לב מצווה על השומרים לספק להם כמה אוכל שהם רוצים. כל העסק עם הנבחרים מתחיל לפרק את השבט לשני מחנות - מצד אחד מיי, שחושבת ששיתוף פעולה עם הנבחרים יכול לשפר את מצבם, ומצד שני בעיקר אלי, אליס, טאי-סאן וג'ק, שחושבים שיש להתנגד אליהם. הדעות החלוקות גורמות למתיחות בתוך השבט. ריאן שואל את סלין אם היא נישאה לו רק בגלל שהיא ידעה שהיא בהריון, והיא מתעצבנת עליו. מאוחר יותר היא מסבירה לו שהיא לא סיפרה לו כי היא רצתה שהוא יתחתן איתה בשבילם, בשבילה, ולא בגלל התינוק. אבוני מבחינה בדמות העוקבת אחריה ואחרי לקס בניסיונותיהם לגלות מה עלה בגורלו של בריי. הם מנסים למצוא אותו, אך הוא חומק מהם. אח"כ הם עולים על עקבותיו אך נופלים למלכודת שלו. פרייד (הבחור שעקב אחריהם ותפס אותם במלכודת) מספר להם על עצמו ועל השבט שלו, ובעיקר על המנהיגה, איגל, שהשבט שלה נטש אותה ומיד כשהצטרפה הפכה למנהיגה עם חוש המנהיגות והיושר שלה. אלי משכנעת את ג'ק לנסות למצוא דרך לחמוק אל מחוץ לקניון. הוא מנסה את מזלו דרך פתח האוורור אך נתפס, והשומר מאיים על חייו. אלי מנסה להצילו ומספרת לשומר שהוא מדען ושהשומר והנבחרים יכולים לנצל את כישוריו לטובתם. השומר לא מראה זאת מול החולדות, אבל מספר לג'ק שהוא אכן יכול להשתמש ביכולותיו ולכן שולח אותו ליעד לא ידוע. בדרכו ליעד זה רואה ג'ק את אלי ומבקש ממנה לא לשכוח אותו. נראה לי שמיציתי את כל הפרק פחות או יותר... מקווה שעזרתי../images/Emo13.gif

uuu8

New member
הוספה

1. החולדות לא מקבלות אוכל בגלל שטאי סאן לא היתה מוכנה לכרוע ברך לזוט 2. סלין אם אפשר להגיד "סיפרה לריאן את האמת" והוא אומר לה שהוא מימילה רצה להתחתן איתה בגללה (שהוא אוהב אותה) ולא בגלל משהו אחר... אני לא מבין את הסלין הזאת!!! אפשר להשתגע ממנה!
נכון המנהיגה של פרייד הזה וכול השבט שלו היא אמבר???? ישר שלקס אמר את זה ניחשתי ...ובגלל שלא ראיתי את אותם פרקים שאמבר "מתה" אז די אימצתי את זה שזאת היא....

hagayx

New member
גם אני מגלה שאני לא זוכר כלום!

וזה כיף זה כמו לראות את זה מחדש..וזה כל כך עוצמתי! אני אפילו לא נכנס לספוילרים יותר למרות שבתכלס אני יודע הכל אין פרק בעונה הזאת שלא ראיתי! העונה הזאתי כל כך א-ד-י-ר-ה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif להתאהב כל פעם מחדש../images/Emo99.gif. אין, העונה הזאת פשוט מצויינת../images/Emo99.gif. אני ממש מקווה שייצא לי לראות אותה פחות או יותר באופן קבוע, תלוי אם אני אצא לקורס קצינים [רוב הסיכויים שלא] ואם יהיה זמן בצבא לחמוק לי לחצי שעה למרפאה../images/Emo3.gif...

למעלה