איזה פרק נחמד היה אכשיו...

NEKOsun

New member
איזה פרק נחמד היה אכשיו...

לא ממש שמתי לב מה המספר אבל זה היה פרק טוב!!!!

cRitiCaL KitTy

New member
32(?)../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

איזה יפה הם ציירו את הקלוס אפ של היקארו!!!!11*_* ניא~

cRitiCaL KitTy

New member
אוקי 33...../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

זה רק בגלל שאתמול לא היה שרשור יומי!

Noriko Chan

New member
אמממ *מנסה להזכר* ../images/Emo142.gif

ראיתי בש"ח ב-11 והייתי רדומה לגמרי היה ההמשך לבחינת הפרו עם המזוקן המעצבן P: אז הוא הפסיד ולמחרת הוא הפסיד שוב בגלל לחץ... אבל בפעמיים האחרות הוא ניצח... אז בגלל שלא היה רוב נצחונות או הפסדים הוא נכנס למיני תחרות כזו עם פוקו והזאתי שאני לא זוכרת איך קוראים לה ^^;; בקיצור הוא, פוקו והילדה עברו P:

Sheiz

New member
פרק חמודחמודחמוד ^___^ ../images/Emo108.gif

גם הזכיר לי שאני ממש לא רוצה לאכול אוכל יפני~ T_T

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif נאמ.. פרק משעשע

הגעתי למסכנה שהיקארו יפה כשלא רואים שהשיער שלו בשני צבעים^_^ וואיה:אולי הפעם נעשה את זה מעניין יותר איסומי: וואיה! זה סתם הצחיק אותי אסור?^^;; זקן כלשהו: אתה צריך לבקש משכורת אני מתפלאה שהיקארו באמת לא ביקש..

star_female

New member
פרק 33 - מקימים קבוצה

הכל היה כל כך חמוד בפרק הזה XD מגניב, לא זכרתי שאיסומי הולך למועדון אסטרולוגיה ^^ היקארו התלהב מהעניין של הטורניר XD קאוואי-סאן D: השיער~ XDDDD ניצחון ראשון מושלם ^^ וגם שני ^^ איסומי חמוד~ D: "אתם מבינים שנצטרך גם לשלם דמי כניסה וגם לשטוף את כל האבנים?!" XDDD וואיה ושינדו רבים על האוכל~ איזה חמודים~ ואיסומי מסכים לשלם, ואז מבין את גודל הטעות שלו XD פרק כל כך חמוד ^^;

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif כל הקטע...

עם "מועדון האסטרולוגיה" לא לגמרי ברור לי. כלומר, זה תרגום די מדויק של השם, אבל מדובר למעשה בקבוצת לימוד הגו שלו, עד כמה שהבנתי. יכול להיות שזה מקושר לתפיסה שאומרת שלוח הגו והאבנים מייצגים את השמיים והארץ, והשחקנים מעצבים "יקום". איזו מכה זו להתחיל לתרגם שמות של מאכלים יפניים... אני חושב שהיו שם לפחות שני סוגים שונים של טונה...

hili האחת

New member
לא נראה לי...

נראה לי שהוא באמת במועדון אטרולוגיה בתיכון (או חטיבה, משום מה נראה לי תיכון.) שהוא לומד בו.

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif והם שולחים אותו...

לשחק משחקי ידידות בגו בסין? לא, אני חושש שלא

hili האחת

New member
איסומי היה חמוד...

והוא עדיין!!! וגודל הטעות שלו היה גדול... ענק... (למי שראה את הצלחות של וואיה והיקארו..) וקוואי סאן לא נשמע מתאים לו.

Baka 1

New member
קוואי סן זה בטח כינוי או משהוא...

אוייי הוא מעצבן אותי (למרות שהיקארו קוואי עם שיער פרוע...)הוא ממש לא קוואי!

למעלה