איזה פרק מטורף.....

• פותח הנושא r18d
  • פורסם בתאריך

r18d

New member
איזה פרק מטורף.....

סמי טיפשה, פיליפ מכוער ומיותר, ומרלנה בשיחוק חייה..... סחטיין על ההפחדה של ג'ון. בלי לפתוח שוב את הדיון הבלתי גמור הזה- איך יכול להיות שמרלנה עשתה את זה אם זו הייתה קייט? ואם מרלנה הייתה עם ג'ון? ולמה רק עוד חצי שנה אני אבין את כל זה?!?

0Magical Fairy0

New member
גם אני לא הבנתי את זה oO ../images/Emo58.gif

כלום לא מובן. איך קרוליין [עליה השלום] מתגלה אם היא בעצם חיה ונושמת? מה נסגר? אה ו..שכחת לשים ספויילר.

r18d

New member
אופס..... בלי כוונה-ספוילר???

חשבתי שזה כבר ברור וידוע לכולם אחרי השרשורים הבלתי נגמרים בנושא.....אבל זה לא יקרה שוב. בכל פעם אזכיר שמרלנה היא הרוצחת אקפיד לכתוב "ספוילר" בכותרת....

ngeva

New member
שלום

לאחר חודשים שלא צפיתי בתכנית, אני מוכרחה לציין שהזדעזעתי מהפרק, גיליתי שהיו רציחות ושיהיו רציחות, חיפשתי תשובה באינטרנט ומצאתי אותה פה בפורום. לאחר קריאת השתלשלות העלילה (איזו עלילה מפגרת) הייתי בשוק... כולם מתים, אבל בעצם כולם חיים, אבל בעצם... מה הקטע? הוא רוצח, היא רוצחת ובסוף אף אחד לא מת (למרות שקוברים אותם)... שוב, מה הקטע.... איזו עלילה ט י פ ש י ת... אפילו בשביל אופרת סבון!!!!

r18d

New member
ספוילר

בעצם היא לא.......

מזי123

New member
קוברים אותם באמת?

לא ראיתי שקוברים אף אחד זה הזוי חחחחחחחחחחחחחחח וכן אני יודעת שימ"ח זה הזוי D:

abcd80

New member
אייב ג'ק ומגי כן נקברו

לא הראו את זה אבל הראו שהאנשים אמרו שהיו בבית קברות ואחרי זה התחיל הסיפור של קרוליין.

abcd80

New member
תסתכל בצד שמאל של הפורום

כתוב שיש לסמן ספויילר.. וזה אמור להיות ככה בכל פורום שקשור לתוכנית טלויזיה.

santa barbara

New member
אני חייבת לציין שהפרקים בזמן האחרון נהיו...

מעניינים יותר חוץ מפרטים שוליים כמו סלסט וקרוליין - הזוי ביותר, שון המעצבן, אמא של מימי וכו'.... הקטעים עם ג'ון ומרלנה היו נחמדים ביותר וגם כל עניין הרצח של קסי. בקיצר פרק נחמד.

נטלייי

New member
באמת פרק מטורף

היה עצוב לראות את התגובה של מרלנה
זאת התגובה הכי אמיתית מאז תחילת הרציחות.

אכן מטורף../images/Emo70.gif

מרלנה באמת ריגשה ממש עם התגובה, איך היא התחילה לבכות - זה היה כל כך עצוב. "קאסי, לא..." גם נורא כאב לי בשביל רקס. איך שהוא החזיק אותה גם כשאמרו לו שהיא מתה. לרגע רווח לי שזו קאסי שמתה בגלל שככה שון לא יכול היה לקפוץ על רקס בהאשמות פעם נוספת... פיליפ היה מיותר לגמרי, אהבתי אבל שסאמי עצרה בעד לוקאס ללכת לקייט - למרות שזה היה כאילו משנאה לקייט זה גם די היה מדאגה ללוקאס. סלסט הזו כל כך מעצבנת, וגם אמא של מימי. שיזרקו אותן. מה הסיפור שמשחקים אותה שג'ון אמור לרצוח את מרלנה, למרות שאם הוא היה הרוצח הסדרתי זה היה יכול להיות די מעניין. פרק מעולה.

4hilla4

New member
../images/Emo132.gifווווואאאאוווו../images/Emo132.gif

היה פרק ממש טוב!!! מימי ואמא שלה מה זה הצחיקו אותי!!! פשוט לא הפסקתי!! מה זה פחדתי שג'ון קטף את הפרח הזה...!! גם אני הייתי מגיבה כמו מרלנה! מסכן רקס!!! מה זה ריחמתי עליוו!!! איזה מסכנה מרלנה שהיא בכתה
גם אני כמעט התחלתי לבכות!! קיצר פרק ממש יפה... סמי שולטת!! איך איך היא התחילה להפיץ את זה שקייט היא הרוצחת הסדרתית... ועם המגפון!! רקס יא מניאק!!!! איך אתה מדבר ככה למרלנה בפרק הבא!!!...

מזי123

New member
איכססס,מה זה

אמור להיות הקטע הדפוק עם סמי? וואלה אם אני היתי אבא שלה שתי כאפות ולכי לישון זה היה פשוט מגעיל לדעתי.. אתם יודעים..לורן כרגיל מעולה למרות שמן הראוי שבפרק הזה יהיו לה יותר סצנות... אבל אמרתי את שלי ואני לא דואגת בקשר לקייט כי זה יסתדר בפרקים שיבואו:]

4hilla4

New member
אההה שכחתי... לא הראו את שון הרבה!

וגם שכן.. הוא סוף סוף היה חמוד ולא התנפל על רקס
תמשיך ככה

למעלה