איזה פרק מטומטם

snier1991

New member
איזה פרק מטומטם

זה בדיוק כמו בעונה החמישית עם האפרו אמריקאי שהתחבא מאחורי גזעו חוץ מדבר אחד שהפרק אומר ישראל שולטת זה היה נורא מצחיק

Yanchu

New member
פרק מעולה, על מה אתה מדבר?

למה סתם להשמיץ? קצת היה מעצבן לשמוע את אשתו של הרוצח מדברת הרבה שטויות
... אבל ה"סיימת?" של מקוי היה שווה את זה
. והשופט הזה היה אדיוט, וכל ההתנהגות שלו הייתה ממש לא הגיונית. נכון שהוא לא היה צריך לפסול את עצמו, וגם מקוי (מקוי אנטישמי? הא?) התנהג כמה פעמים כמו מטומטם, שזה לא קורה הרבה... היחידה שהצלחתי להזדהות איתה קצת זו דווקא סרינה, שגם לא התנהגה כמו מקוי, ביהירות שכזו, אבל גם הסכימה איתו בקו הכללי. בכל מקרה, חשבתי קצת מה היה קורה אם הם היו מפסידים, מה זה היה יכול להגיד בתיאוריה על המושבעים היהודים, שמשחררים מישהו רק בגלל הסימפטיה שלו לישראל. העו"ד של הרוצח היה די מצחיק, ונו, רק לי הוא הזכיר את תמונת היהודי הטיפוסי? =) נקודה למחשבה..

snier1991

New member
אם תראה את הפרק בהולמרק שהיה לפני

שבוע בערך אתה תראה איך העתיקו פרק שלם אם זה היה מקורי אז באמת פרק נהדר אבל כולו היה מועתק

Yanchu

New member
הממם אין לי מושג על מה אתה מדבר,

אבל זה לא משנה את העובדה שהפרק היה מעולה... גם אם הוא קצת מיחזר איזה פרק שהיה פעם. זה לא נדיר כל כך בחוק וסדר שיש פרקים שממחזרים אחד את השני או פרקים דומים, בסה"כ כמה פרקים כבר אפשר לעשות על זה שמישהו רוצח מישהו אחר?

gilriv

New member
היה פרק מפתיע בזה

כי בהתחלה חשבתי סתם זה היה פרק על איש מפיה שלקח כסף - אבל בסוף העורך דין הקטן חשבתי שהוא בא ישר מבית משוגעים -אבל בסוף זה היה פרק של התנקמות וערבים -אבל בקיצור נהניתי והייתי מופתע עוד פרק שמערב את ישראל {אבל כול פרק כזה טוב שלפחות שזה יהיה אקשן אני בעצם אוהב שמערבים דתות שם הפרק היה
הנבחרים , שבעצם היה צריך לשדר שאהוד מנור הלך לעולמו { מ12 באפריל

modern homeless

New member
הפרק דווקא הציג את ישראל באור שלילי

ואת היהודים גם מאוד עיצבן אותי

gilriv

New member
לא זה דובר על האמריקאים

ועל אנטשמיות בעיקר אנטשמיות ליהודים -
וזה מה שזה מסמל -כל השנים ויש בעולם עוד אנטישמים וגם אנטי אמרקאי כדוגמת הפיגוע בהוקלאומה סיטי US {זה מאפשר לראות אזה ברור יותר מה שעוסקים בחוק וסדר

Homer Simpson

New member
בדיוק בגלל זה הם לא הפסידו

כי אחרת היהודים היו יוצאים רע, וזה לא נחשב יפה להציג מיעוט בצורה שלילית. אגב, מישהו מאמין שעו"ד שמעל הלקוח שלו מרחפת סכנת עונש מוות ידחה כזאת הצעה נדיבה תוך שניה בלי להתיעץ עם הלקוח?

Nimst

New member
בכלל מותר להם לדחות הצעה בלי

להתייעץ עם הלקוח? הרי זו החלטה של הלקוח, בסופו של דבר. יש משהו במה שאתה אומר, אבל אני דווקא לא חשבתי על זה. אם הם היו מוצאים אותו זכאי, זה רק היה מוכיח, שוב, שמושבעים הם בני אדם עם דעות קדומות שלא תמיד רואים בצדק חשיבות עליונה. שהשיטה האמריקאית לא מושלמת. אני לא הייתי רואה את זה כאנטישמיות, או אפילו חוסר PC, אם המושבעים לא היו מרשיעים.

Yanchu

New member
זה מאוד מוזר,

אבל יכול להיות שהלקוח הנחה אותו לדחות את כל ההצעות. וכן, אני מסכים, גם לי היה נראה שזו הייתה הסיבה שהם לא הפסידו...

תתש

New member
../images/Emo26.gif הפרק של יום שלישי בהולמארק

זה הפרק עם האישה שיש לה פיצול אישיות ואחת האישויות שלה רוצחת את הפסיכיאטרית שלה כי היא שכנעה אותה שאבא שלה רצח את אמא שלה. זה לפי דעתי הפרק הכי טוב של חוק וסדר ואני לא אומר את זה סתם כי, בחוק וסדר אף פעם (לפחות עד לפרק הזה) לא התייחסו להגנה של "זכאי בגלל מחלה נפשית" ברצינות ותמיד הציגו את זה בתור טריק של הסניגור. והפרק הזה הראה בפעם הראשונה שאנשים יכולים לבצע פשע בגלל מחלה נפשית ואפילו בסוף שקינקייד אמרה שאין מקרה שהצדיק יותר את ההגנה הזאת. בנוסף גם המשחק המעולה של השחקנית שגילמה את הנאשמת הקנה לעליה אמינות.

snier1991

New member
פרק מצוין למרות שלפי דעתי

הפרק של רופא הפוריות והאמא שרצחה את הבת שלה היו יותר טובים(שדרך אגב גם בו היה את האי שפיות בלי שום טריק)

Nimst

New member
האמא שרצחה את הבת שלה?

היו כמה כאלה.. על איזה אתה מדבר?

למעלה