איזה פרק יפה!!!

מתן ב

New member
איזה פרק יפה!!!

שמתם לב שבריאן היה היום חמוד מהרגיל? הוא הסתפר נראה לי... חשבתי שכומרים לא יכולים לשכב עם אנשים, זה בניגוד לכל מה שהם נשבעו אליו או משהו, לא? כנראה שאין קדושים בעולם... איזה טיפש טד, איך הוא התחיל לצעוק "אני רך, אני רך!" ואיך אהבתי שג´סטין אמר לבריאן "אתה צריך להתחיל לקחת ויאגרה, חיי המין שלנו ההם לא כמו שהיו פעם... ירדנו לארבע פעמים ביום!" מייקל ובן - אין לי מושג מה יקרה איתם, אבל נראה לי שמייקל יפסיק את הכל בגלל אמא שלו... אם אני טועה אל תגידו כלום1 אני לא רוצה לדעת מה יקרה, אני רק מנחשת! איך דב הייתה מגעילה, איך היא התחילה לחקור אותו! ויק היה ממש נחמד אליו, דב פשוט נכנסה להלם כשהיא ראתה אותו! מייקל היה צריכה להזהיר אותה לפני... איך נקרעתי כשאמט וטד היו אצל הרופא וראו בכמה קטעים את טד והרופא מאחורי הוילון עם הזין של טד... איך הרופא הפליק לו, נקרעתי מצחוק! איך לעזאזל זיקפה יכולה להחזיק מעמד מעל 18 שעות? מישהו יכול להסביר לי?!?!

Randyael

New member
מצחיק../images/Emo6.gif

נורא אהבתי את הקטע שטד מתקשר לאמט באמצע הארוחה אצל לינדסי ומלאני...איך שהוא צועק..(תודה cnn) ואחר כך עם בריאן: -תפחיד אותו -זה מה שעושים כשמשהקים... -בו! בקיצקץ פרק טוב מצחיק..רק חבל שלג´י שם אין יותר מדי אישיות...רק בתור הדייט של בריאן...קצת מאכזב בשביל בלונדיני צעיר ומהמם.. (..יש יותר מידי זוגיות באוויר?!?!?)

פרק ממש חמוד../images/Emo70.gif

אהבתי דווקא את הסוף...שרואים את בריאן וג´סטין גם את החלק שהם לקחו לטד את הויאגרה

hatul

New member
אכן פרק יפה ../images/Emo13.gif

כבר בתחילת הפרק ראו את בראיין וג´סטין משגלים שני בחורים, שאחד מהם התברר ככומר... ושמחתי לראות שג´סטין לא משגל את אריק, אלא סתם בחור אחד יפה. אני עוד מקווה שג´סטין יבין שהוא גרם עוול לאריק, והם יוכלו לנהל קשר בריא. אבל נראה לי שבנתיים הכיוון הוא שג´סטין יהיה יותר דומה לבראיין... נו שוין... נראה לי שכותבים מצאו שעשוע שמשעשע גם אותי - להביך את טדי!!!
מה לומר, יש לו עיניים יפות, ואופי מגעיל. דווקא התאים לראות אותו עם כל הבלאגן הזה של זיקפה במשך 18 שעות (כנראה שהקרם שהוא לקח עזר, או משהו כזה.) והאיבר שהוא חשף בפני הרופא נראה כמו דילדו... איך אהבתי לראות את המבטים של ויק ושל דבי כשהם ראו את בן!
כבר בפעם הקודמת ויק התעלה על עצמו וממש היה מקסים! יפה שדבי תיחקרה את בן על הצד הטכני, עובדה שגם מייקי אז נבהל כשראה את כל הכדורים על המדף. ובנתיים הוא נראה כזה חמודי כשהיה עם בן... כמו כלבלב קטן... והוא צדק, עם אמא כמו שלו קשה להיות נורמלי...
אמט כרגיל ממש מקסים

פרק-תגובה...

פרק סבבה... לא משהו מיוחד.... פרק מצחיק... אבל קליל כזה.. לא ריגשי או משהו כזה במיוחד... בקיצור... אחלה של פרק!!... בריאן הוא אליל!! ושאף אחד לא יגיד אחרת!! (והוא יותר טוב מג´סטין פי10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 קלטתם??...

mor 5

New member
היה פרק חמוד!../images/Emo3.gif

אז ככה.. אני היחידה שהיתלהבתי מההתחלה?? היא היתה כזאת שווה!! ג´סטין בראיין רוכבים על שני חמודים!! היה כזה גדול!!
אהבתי את כל הצחוקים והבדיחות שהיו בפרק..? היה שווה! גם אני אהבתי שג´סטין אמר לבראיין שהוא צריך לקחת את זה גם.. רק 4 פעמים ביום.. כמה שאנחנו מרחמים עליהם!! איך שהדוקטור נגע בזיקפה של טד.. הרג אותי!! בקיץ היו יופי צחוקים הפרק.. אהבתי!

האמת שאין לי מה להוסיף.....

הפרק היום היה ממש מצחיק. אבל די מעצבן... במיוחד בגלל אמא של מייקל.. זאת רק אני... או שהיא התחילה לעצבן הפרקים האחרונים? הקטע עם הויאגרה ממש הרס אותי... וזהו... אהבתי את הפרק של היום

למעלה