איזה פרק יפה!

יאקומו

New member
איזה פרק יפה!

ליאומון התנהג כמו תמיד, גילמון התנהג כמו תמיד (מה עם הלחם שלי?!), טריירמון התנהג כמו תמיד (ריגעווון...), אבל לדעתי ראנמון התנהגה טיפה יותר מיסתורית מהרגיל... הכי הצחיק אותי היו המשפטים של ריקה... כשהם נפלו: (טאקאטו) אנחנו צריכים למצוא תוכנית! (ריקה) מה אתה אומר?! (טריירמון)ריגעון! (ריקה) אתה צוחק, נכון?! ריקה הזו בכלל קורעת! גם במדבוט היה פרק יפה! מה הקטע עם החתול/ה?! כי הוא אמר (ד"ר רשע) "תתני לי עוד הזדמנות!"

Digi Lista

New member
"היי מי לקח את השמיכי שלי?"

מה קנטה החליט שהוא בובה בון מברני?(האם ציינתי שיש לי אח קטן בן חמש אז אני דיי שולטת בתוכניות לגיל הרך...). המשפט השני שהצחיק אותי היה של קאלומון "איזה קוף טיפש!" לא הספקתי לחקות אותו(לא ידעתי שזה כול כך קל לחקות את קאלומון), המשפט עצמו לא מצחיק מבחינת המילים כלומר המילה טיפש היא לא איזה חידוש בתוכניות טלוויזיה ובחיים עצמם אבל ההקשר+הקול של קאלומון+ המשפט יצרו אפקט מצחיק ביותר(טוב, אז אולי רק אותי...) ומסכן דוגמן הלחם גילמון אין לו יותר לחם שהוא יכול לדגמן... והעולם הדיגיטלי בעונה הזאת פשוט מכוער הוא נראה כאילו מישהו הקיא בו(מדובר על הקרקע לא על השמיים...)בורות... ואיך אפשר בלי(למי איכפת שנמאס לכם לשמוע את זה?...סתם....)אימפמון שקשקש בקושי שתי דקות על כך שהוא בעצם לא רוצה לדיג´יגדול(מי שאל אותך בכלל?...)הוא צריך להתחיל להופיע יותר, כי אני מתחילה להתגעגע...(מה שכמובן לא היה צפוי...) ועכשיו שני דברים שלא קשורים... למי ששאל אותי אם אני רוצה תקצירים עניתי תשובה אתמול(כלומר היום...כלומר שכחו מהגדרות...)וזה אומר שהגיע הזמן לשלוח לי אותם או לשים כאן בפורום(אלא אם כן זה פרקים מהעונה השלישית שלא שודרו או מהעונה הרביעית כדי ששונאי הספוילרים לא יכעסו...) והדבר השני, יאקומו אם כבר הזכרת את מדבוט אכן היה פרק יפה בעיקר אהבתי את הבריחה של השרוטים וזה שאני לא זוכרת את שמו ואת אריקה וקארין מבלאס(או שטעיתי בשם...), וכמובן את ההסבר על המדליות שהיו פעם...ואיך לא גם את הפנטום- מדה לוחם איקס- הנרי(לפי הרמזים, אין לי מושג אם זה באמת הוא)מאיפה הוא תמיד צץ?טוב אני מעדיפה מסתורין(למעשה זאת המילה האהובה עליי...אל תשאלו אני פשוט משוגעת...)...

DiGiHiLa

New member
פרק בהחלט גדול

ריקה באמת כזאתי...יאקומו סטטה אחותי מה קורה?

Digi Lista

New member
הכול טוב...

היה פרק טוב ובלי קשר ביומיים האחרונים אני במצב רוח טוב ומשוגע(אם כי אצלי מצבי הרוח קיצוניים ומתחלפים בשניות ...)אומנם דיברנו בשרשור אחר אבל אני מאמינה שגם אצלך הכול טוב לא?(ההודעה הזאת בעיקר נועדה להקפיץ את השרשור הזה...שלא יתפספס אתם יודעים...)

יאקומו

New member
בקשר למדבוט...

השרוטים (טוב, לפחות חלק מהם... המפקדת, סמנתה, הייתה עם איקי וקוג´י...) ברחו מהמדבוט של רינטרו: קנטרו, וקארין ואריקה ברחו מבראס. אהבתי גם איך ריקושו הפתיע את כולם, ואת הקטע עם מדה-לוחם-חלל-x (שם מסובך... לא?) ועם כבר מדברים על... אתם יודעים מי (אין לי כוח לכתוב את השם שלו) אז ככה זה הולך: הנרי הוא פנטום רנגייד, ופנטום רנגייד הוא מדה לוחם... אתם יודעים את ההמשך... בגלל זה מדה לוחם חלל X התעצבן כאיקי והשאר צחקו על הנרי... (לפני כמה פרקים, משהו על זה שהנרי לא יכול להילחם אפילו בשקית נייר...) אפשר גם לזהות שהנרי הוא הפנטום והמדה לוחם לפי התסרוקת...

הלדין

New member
בעיניי העולם הדיגיטלי דווקא מצא חן

נחמד. הזכיר לי את הנגב. את הזרמים הללו ראיתי כבר בסדרה אחרת בשם "ריבוט" אבל שתי הסדרות בטח העתיקו אותם ממקור משותף. על כל פנים, העולם הדיגיטלי, כפי שאמר ליאומון, הוא מקום אכזרי. בטח יש גם כמה מקומות יפים אבל הם כנראה לא יגיעו אליהם. עלתה בראשי מחשבה בנוגע לחברי פרויקט "היפנוס". אמרתם שבעולם של העונה השלישית ´דיג´ימון´ היא סדרת טלוויזיה, נכון? אני חושב שהאנשים האלה היו כנראה שחקנים בסדרה ההיא.(טוב, הם היו צריכים לחלטר כדי למממן את הפרויקט שלהם). הניחוש שלי שיאמאקו שיחק את מאט. האבא של הנרי שיחק את ג´ו.(טוב, מאז התרחב לו המצח מעט אבל רק במעט). הקירח שיחק את טאי. טוב, ההודית שיחקה את הדיג´יגורלית ההודית. האם הדיג´ימון שעליו היה מקוראמון הוא זואקומון?

Snake Bandage

New member
העולם הדיגיטלי בטיימרס מכוער. ../images/Emo3.gif

הזרמים באמת מזכירים את ריבוט, עכשיו שאתה אומר. היי, מגניב. ^_^ בתור אחת שראתה הרבה פרקים שהתרחשו בעולם הדיגיטלי, אני יכולה להגיד שיש לפחות מקום יפה אחד בכל העולם הדיגיטלי החדש. לצערי, הוא מופיע רק לפרק אחד. בעסה.
דיג´ימון בטיימרס היה אותה סדרת הטלוויזיה המצויירת שאנחנו ראינו במשך שתי עונות. אבל העונות שבאו אחר כך היו בסדר שונה. בטח פרונטיר היה העונה השלישית. הדיג´ימון שעליו רוכב מאקורמון הוא מאג´ירמון, איש המוס-דרקון הזקן. ^^

הלדין

New member
לא.

העונה 01 ו-02 הן אותו מרחב אבל זמנים שנים. העונה 03 טיימרס היא מרחב וזמן שונים. אני פשוט תהיתי אם חברי פרוייקט היפנוס שימשו כשחקנים במה שהיה הסדרה ´דיג´ימון´ בעולם של העונה השלישית. יאמאקו די מזכיר פיסית את מאט.(במקור, חשבתי על טי.קיי. אבל אז נזכרתי שיאמאקו גדול מדי)

Digi Lista

New member
תיאוריה מעניינת אבל...

זאת רק תיאוריה ועד כמה שאני יודעת ומבינה היא לא נכונה, אפשר לפתח אותה וזה אפילו יכול להיות מעניין אבל...נכון זה לא יהיה.

star_female

New member
זה יאמאקי...

והוא באמת דומה לטיקיי. אבל הוא לא היחיד... ריילי לפחות מזכירה את יולי (בלי משקפיים), השנייה (לא יודעת את השם שלה) מזכירה טיפה את קארי... לפחות בחושך. אפילו היה שם מישהו לפני כמה פרקים שהזכיר לי ממש קצת את דייויס...

Goggle Girl

New member
ואמא של ריקה מזכירה את מימי! ../images/Emo23.gif

*מנופפת בידיה בפראות* אמא של ריקה מזכירה את מימי!!!!!!!!!!!!!!!

Goggle Girl

New member
ניראה לי... ../images/Emo23.gif

שפשוט נגמרו להם הדמויות אז הם מיחזרו ;;;^^

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif העולם הדיגיטלי, והרבה!../images/Emo23.gif

לפי מה שאני יודעת, העולם הדיגיטלי של הטיימרס הוא אותו עולם דיגיטלי של העונות הקודמות, רק שכאן אנחנו בחלק אחר שלו. כמו שאזולונגמון אמר, ישנם ארבעה שומרים, ופשוט בעונות הקודמות היינו בחלק של אזולונגמון שייצג או אוויר או מים (ניראה לי אוויר) אז הגיוני שהעולם הדיגיטלי שלו ייראה יותר יפה מזה של הטיימרס, שהם באיזור של זה שמייצג אש (הציפור, זוכרים אותו? הוא הדרום-אש-מדברצחיח-נגב. והבנתם את הרעיון)
נוסף בקשר ללמה שולחים את הדיוות!!!
!!!!! הסיבה ששולחים את הדייות היא בגלל שליט דיג´ימון. כן כן, זהו האיום האנושי ממנו מפחד זה ששלח את הדיוות! וזאת עוד הוכחה שזה אותו עולם דיגיטלי, רק חלק אחר! כנראה חלקים אחרים של העולם הדיגיטלי מחוברים לעולמות אחרים. אולי הרסתי, אבל אמרתי שהכל ספוילרים!!!
וואו, אני מרגישה קלילה כל כך אחרי שאמרתי את זה ^.^

Snake Bandage

New member
../images/Emo58.gifספוילרים בפנים!../images/Emo58.gif

זה לא אותו עולם דיגיטלי שהכרנו בעונות הקודמות. באחד ממשחקי הדיג´ימון היפניים, Brave Tamer, מסבירים שיש הרבה עולמות דיגיטליים, עולם דיגיטלי אחד לכל עולם אמיתי (אחד לאדוונצ´רס, אחד לטיימרס, אחד לעונה הרביעית, אחד למנגה... קלטתם את הרעיון). בגלל זה הם נראים שונה; הם פשוט לא אותו עולם. מכאן שהמגינים של העולם הדיגיטלי בטיימרס שונים מהאלו שבאדוונצ´רס. בכלל, ממה שראיתי ושמעתי, אזולונגמון בעונה השלישית ממש לא מתנהג או נשמע כמו אזולונגמון שהיכרנו בעונה השניה. זה ששלח את הדיוות הוא זוקיאומון, ציפור האש, אחד מהמגינים. הוא שלח אותם כדי לתפוס את קאלומון ולהחזיר אותו לעולם הדיגיטלי למטרה מסויימת שלא אזכיר, כי אני לא רוצה לספיילר יותר מדי. אין לו שום קשר לקני קן, הילד שליט החמוד שלנו מהעונה השניה. דרך אגב, אזולונגמון מסמל אוויר. רק שתדעו. ^^

Digi Lista

New member
הם כן!

העונות הקודמות נחשבות בעונה השלישית רק כסדרת טלוויזיה, ואם העונה השלישית מתייחסת לעולם האמיתי אז הם אכן הראשונים בעולם הדיגיטלי!(לפחות תיאורטית מבחינת העלילה, לא מבחינת איך שאנחנו רואים את הסדרה!)

LILO digital

New member
היי לכולם!

מה מהמצבבבב??? היה אחלה פרק היום! התגעגעתי נורא לעולם הדיגיטלי! קצת שינו אותו, כדי שייראה יותר דיגיטלי, אבל הוא עדיין המקום הקסום ביותר בעיניי....

Digi Lista

New member
לילואית! שרשור!

אם ההודעה בנושא שכבר מדברים עליו מומלץ לשרשר, זה חוסך לי עבודה!(מה לעשות שאני עצלנית?...) ותשתתפי במשחק.

למעלה