איזה פרק יפה היה איך הם ירו אחת על השנייה אתם אומרים שאחת מהם מתה?
B B R A Y E R New member מנהל 17/7/05 #2 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבעע אני מבולבל>< מצד אחד היא ביקשה מרוברטו שלא יהרוג את דגנית כי ניני אוהב אותה ומצד שני כשהילדים שלה היו קטנים היא ניסתה להרוג אותם עם הניסוי><
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבעע אני מבולבל>< מצד אחד היא ביקשה מרוברטו שלא יהרוג את דגנית כי ניני אוהב אותה ומצד שני כשהילדים שלה היו קטנים היא ניסתה להרוג אותם עם הניסוי><
ש שירן ה פ 3 3 ה New member 17/7/05 #4 לא חשבתי על זה... מאוד מוזר... איזה גדול היה הפרק בהתחלה, שאמרו אחד לשני: "דגנית ודדי!"
ש שירן ה פ 3 3 ה New member 17/7/05 #3 אסיה... זאת אומרת יעל (עדיין לא התרגלתי לשם ) מתה! בטוח! הרי מחר הפרק ה-30, כמו שאומרים "הרק הזה ייגמר ב-3 מילים..." בטח יעל תמות סופית, אבל לפני זה היא תגלה למישהו, אולי לאבנר או לסוכנות שלה, זה הניחו שלי
אסיה... זאת אומרת יעל (עדיין לא התרגלתי לשם ) מתה! בטוח! הרי מחר הפרק ה-30, כמו שאומרים "הרק הזה ייגמר ב-3 מילים..." בטח יעל תמות סופית, אבל לפני זה היא תגלה למישהו, אולי לאבנר או לסוכנות שלה, זה הניחו שלי
ה הגולש באינטרנט New member 17/7/05 #5 יכול להיות! השערה ! ../images/Emo185.gif מישהי תגיד:"עמוס עדיין בחיים" אולי??