איזה פרק יפה היה!!!

Gilmore Fan

New member
איזה פרק יפה היה!!!

פעם ראשונה שאני רואה אותו, אני חושבת. ספייק נהיה יותר חמוד מרגע לרגע. וזה רק אני או שווילו התנהגה ממש מוזר בפרקים של התהוות. הייתה לה הבעה מונוטונית מוזרה כזאת כל הזמן... וג´וייס כזאת כלבה

פיית

New member
אני...

אני הכי אהבתי את הסוף של הפרק איך שבאפי הורגת את אנג´ל ממש ליפני שהיא הרגה אותו הוא נהפך לאנושי ולא היתה לה ברירה אלא להרוג אותו. זה היה כל כך עצוב...

max2k

New member
ואוו

אני כ"כ אהבתי את הקטע האחרון, למרות שכבר ראיתי אותו. יש הבדל בין לראות אותו בגיל 7 לעכשיו. הקטע היה ממש יפה, זה כשהיא (באפי) הסתכלה עליהם בדיכי כזה ועזבה את העיר. יצירת מופת. לא צריך לכעוס על ג´וייס כי היא בסה"כ האמינה שהיא מצילה את הבת שלה. ודרוסילה, לא אהבתי את הדרך שהיא עזבה, ריחמתי עליה כשספייק חנק אותה. אוף מעניין איך זה שהפרק הכי טרגי בסידרה (למעט המוות של...) משודר בדיוק ביום האחרון בשבוע לשידורים
{ עכשיו אני יצטרך לחכות עד ליום ראשון. נו טוב תמיד יש להפעיל את עצמי (אני מניח)

sour girl

New member
זה היה הפאק הכי גדול בפרק..

"ודרוסילה, לא אהבתי את הדרך שהיא עזבה, ריחמתי עליה כשספייק חנק אותה." ערפדים לא נושמים !!!!איך הוא היה יכול חנוק אותה?? לפעמים זה פשוט מעצבן ומציק...בדרך כלל אני לא שמה יותר מדי לב לדברים האלה הקטנים אבל הפעם.... **********************************************************************

14מתן

New member
אם כבר פאקים...

אמרו שהחרב נתקע לשד בלב אבל החרב הייתה תקועה בצד ימין והלב נמצא בצד שמאל....

14מתן

New member
וגם...

אינגל חיבק את באפי בסוף הפרק ועל הצוואר שלה היה צלב איך לא כאב ל ו ?

buffstar

New member
עוד פאקים

גם כאנג´ל אומר לה "No wepons, no friends, no hope, take it all and whats left?" ואז הוא דוקר אותה היא תופסת את החרב לא ממש בקצה שלה ואומרת "Me" ואז מצלמים אותה שוב והיא תופסת במקום אחר את החרב ממש בקצה... מה את חושבים שזאנדר היה צריך לספר לבאפי שוילו מנסה את הכישוף להחזיר לאנג´ל את הנשמה שוב או לא לספר לה כמו שהוא עשה בסוף...?

רינת4

New member
לא!

עד היום עוד לא סלחתי לזאנדר על זה. אם באפי היתה יודעת, היא הייתה איכשהו אולי מצליחה למנוע את זה. בקשר לחרב- אם אני זוכרת נכון, היא פשוט סיבבה אותה, ואז תפסה אותה בצורה אחרת. בכל מקרה, הבאתם לי חשק לראות את הפרק הזה שוב. אין לי ביפ, וזה בלי תרגום- אבל מזל שהקלטתי את הפרק מסטאר עוד בזמנו... ד"א: הפרק הבא הוא גם יפה מאוד(תחילת העונה השלישית). אז אל תפספסו...

אשמה

New member
איך אני אוהבת שאנשים מחפשים פאקים..

אז ככה. ויסלר אמר לבאפי שמכה אחת של החרב תשלח את אנג´ל ואת השד לגהינום ומכה בלב תהרוג את אנג´ל בנוסף לזה. היא לא יכלה להרוג אותו, במיוחד לא כשהוא חזר להיות טוב - אז היא "רק" שלחה אותו לגהינום... חוצמזה,ערפדים לא נושמים, נכון. אבל הוא פשוט פגע בה פיזית. זה כמו שיורים בערפד, אז הוא לא ימות אבל הוא יפגע קשה ויחלים מהר.

למעלה