איזה פרק יפההה!!!!

Ireene

New member
איזה פרק יפההה!!!!

רק אני לא במינה ממתי זה סיימון וסיסיליה חזרו ליהיות בייחד? הם הרי חזרו ליהיות רק ידידים!

Ireene

New member
זה לא היא הציבה לו.

זה הוא עצמו אמר לה. והוא לא סמרטוט הוא פשוט מתורף עליה. והיא סתם זונה. איכס. לא איכפת לה אם היא לא יוצאת עם מישהו שהיא אוהבת העיקר לצאת. אין עדיף שאני יפסיק כי אז אני יתחיל לקלל כל כך... וזה לא יגמר עד מחר. אבל אתמול הוא אמר לה "לפחות בואי נחזור ליהיות ידידים אני מתגעגע לזה... ופקה פקה.." והיא הסכימה אבל רק ידידים. ופתאום הם כבר בייחד ביום האהבה וגם אומרים זה לזה שהם אוהבים.

noabethr

New member
...

היא אמרה לו שלה מותר לצאת עם אחרים ולא אסור...ברור שהוא סמרטוט... ושהביחד שלהם לא מובטחת... אבל שטויות מה אתם מצפים זה לא פעם ראשונה שלא מבינים מה קורה..חח

k a r i n 1 7

New member
זה לא נכון!

לפני כמה ימים הראו פרק שבו סיימון מנקה ואז היא באה והם דיברו חוהוא הזמין אותה לאנשהו.. ומי שם הם כבר ניהיו חברים..

noabethr

New member
לא נכון!!!

בבצפר הוא עצר אותה ודיבר אליה התחנף היא כעסה ואמרה לו שהוא צריך להוכיח שהיא יכולה לבטוח בו והוא אמר שיעשה הכל והיא אמרה שלא יגביל אותה לצאת עם אחרים אבל לה לא נוח שהוא יוצא והוא אמר טוב...ואז אחרי שניה כשהיא הלכה הוא שאל למה הסכמתי...ורץ אחריה!!

noabethr

New member
זהו צריך להסיק כי כל פרק זה כאילו..

כל פרק זה כאילו אחרי שבוע...שם זה לא משודר כל יום רק פעם בשבוע בגלל זה והרבה דברים קורים בשבוע...חח=] אבל המריבות של קווין ולוסי נמשכות 3 פרקים...אותה מריבה...חחח

למעלה