OOOOOOOOOOOOOOOO
איזו הגזמה פרנואידית!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל אתה צריך להיות גאה שיש התיחסות לדת שלך בסדרה הזאת ולא ההפך, דבר שני - זאת קומדיה, הם צוחקים על הכל!! אף אחד לא אומר "אה! פה הם צחקו על יהדות עכשיו אני יודע שהיהודים הם עם שיש לצחוק עליו" או משו כזה. העובדה היא שכשהם צוחקים על גזרות אחרות בחברה עובדה שלא רק שזה לא הפריע לך - אלה בכלל לא שם לב לזה ולא לקחת את זה כעלבון. לדוגמא עדות אחרות (אפו, דר' היברט, ווילי, אוטר ועוד), הומואים ולסביות, כל מדינה שהסימפסונס מבקרים בה, ולפעמים אפילו בדיחות על הנצרות עצמה (הכומר רוורנט, פלנדרס ועוד). דבר שלישי - זה ידוע שחלק גדול של היוצרים של סימפסונס הם יהודים לכן אין סיבה חיצונית שהם ייצחקו על יהודים בצורה מעליבה (ותכלס, אין לי מושג מאיפה הבאת את זה כי שום בדיחה בסימפסונס לא באה להעליב, מיילא היית אומר על סאוט' פארק וגם שם אני לא חושב שהם כן אבל פסדר). ולסיום אם אתה מחפש עוד דת שהסימפסונס צחקו עליהם אז קח את הבודהיזם, ואם אתה שואל אותי הם לא צחקו על האיסלם כי זה נושא מאוד רגיש וכנראה הם פשוט לא רוצים לגעת בו (מה שאומר שאם ביהודים הם כן נגעו הם לא "מפחדים" מהם, וזה אומר רק טוב (שים לב, הם לא "מזלזלים", הם פשוט "לא מפחדים", כמו שאתה בטח לא תפחד מחבר שלך)).