איזה פרק ט-ו-ב

AdiHen

New member
איזה פרק ט-ו-ב

הפרק היום היה ממש טוב אהבתי כל כך שהם דיברו בעברית זה היה גאוני!!! מאוס-ל-טוב!!!! חחח

AlBundy

New member
מישהו הבין את הפסוק שקראסטי קרא?

ואם הבנתם, מישהו יודע מאיפה זה?

1Shir

New member
וואו שנים שלא ראיתי פרק...

בטח שהיה מגניב עם העברית והבר-מצווה וכל זה אבל אני הכי אהבתי בפרק: 1. די בהתחלה כשהם שאלו את ליסה- אבל איך הצלחת לפתוח את הדלת? והיא עונה- פשוט ניסיתי פעם שניה עם החוט תיל.. למה אנחנו תמיד נותנים לכל רעיון רק צ'אנס אחד במשפחה הזאת?! פשוט גאונה הילדה הזאת! 2. כש-FOX ירדו על עצמם ואמרו- בואו נשווק את זה ל-FOX, הם ידועים בתור כאלה שמוכנים לקחת סיכונים על זבל.. אהבתי!

kobi 23

New member
ניסיתי להבין ולא הצלחתי

להבין מה הוא קורא,מה שכן הצלחתי להבין ואני בטוח שכולם הבינו זה מה שמר' טי קרא במסיבת בר מצווה

kobi 23

New member
היימן קרוסטובסקי רפורמי ?

שמתם לב שהם יושבים בבית כמסת מעורב ?? איך רב כזה מוכן לשבת עם נשים!!!! ועוד ביחד (ה' ירחם)

roger4x4

New member
תגידו לי

לא ממש הקשבתי היום לפרק. אבל מישהו שם לב שאף פעם לא צחקו על המוסלמים או עדות אחרות חוץ מהיהודים
נראה לכם כמו בדיחה או משהו כזה
לי לא.

GK_FF

New member
o_OOOOOOOOOOOOOOOOO

איזו הגזמה פרנואידית!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל אתה צריך להיות גאה שיש התיחסות לדת שלך בסדרה הזאת ולא ההפך, דבר שני - זאת קומדיה, הם צוחקים על הכל!! אף אחד לא אומר "אה! פה הם צחקו על יהדות עכשיו אני יודע שהיהודים הם עם שיש לצחוק עליו" או משו כזה. העובדה היא שכשהם צוחקים על גזרות אחרות בחברה עובדה שלא רק שזה לא הפריע לך - אלה בכלל לא שם לב לזה ולא לקחת את זה כעלבון. לדוגמא עדות אחרות (אפו, דר' היברט, ווילי, אוטר ועוד), הומואים ולסביות, כל מדינה שהסימפסונס מבקרים בה, ולפעמים אפילו בדיחות על הנצרות עצמה (הכומר רוורנט, פלנדרס ועוד). דבר שלישי - זה ידוע שחלק גדול של היוצרים של סימפסונס הם יהודים לכן אין סיבה חיצונית שהם ייצחקו על יהודים בצורה מעליבה (ותכלס, אין לי מושג מאיפה הבאת את זה כי שום בדיחה בסימפסונס לא באה להעליב, מיילא היית אומר על סאוט' פארק וגם שם אני לא חושב שהם כן אבל פסדר). ולסיום אם אתה מחפש עוד דת שהסימפסונס צחקו עליהם אז קח את הבודהיזם, ואם אתה שואל אותי הם לא צחקו על האיסלם כי זה נושא מאוד רגיש וכנראה הם פשוט לא רוצים לגעת בו (מה שאומר שאם ביהודים הם כן נגעו הם לא "מפחדים" מהם, וזה אומר רק טוב (שים לב, הם לא "מזלזלים", הם פשוט "לא מפחדים", כמו שאתה בטח לא תפחד מחבר שלך)).

AlBundy

New member
רק תיקון קטן

פירוש המילה Revrend הוא כומר. השם של הכומר הוא לאבג'וי (Lovejoy).

roger4x4

New member
טוב, זה קצת נכון

אבל בשבילי זה לא כול כל מצחיק. ולגבי האיסלם. זה בדיוק מה שרציתי להוכיח פה.

לדעתי..

הם 'יורדים' על היהודים ולא על האיסלם משום שזאת סידרה אמריקאית ובאמריקה יש חיבור טוב בין היהודים שם לשאר החברה שם והם מקושרים והכל.. לכן הם לא יכולים לראות עצמם באיזה שהוא מקום בלי היהודים (לא חסר סרטים וקומדיות שיש שם קטעים על יהודים (מזוזות, טליתות וכו'..) מה שלא כן עם המוסלמים (יש שם בכלל מוסלמים בארה"ב?) אבל זאת רק דעתי..

למעלה