איזה פרק טוב!!!!!!

Gilmore Fan

New member
איזה פרק טוב!!!!!!

פאפי הטוסטר ופרננדו מכונת הגלידה, שניים חדשים לאוסף
וממש צחקתי מהקטע של מישל עם האוכמניות: "אני נשבע בדסטיני´ז צ´יילד" או משהו- זה היה כזה מצחיק!!!!!! וידעתי שפריס בסוף תלך לשחק את רומיאו, חבל שלא הראו את הקטע של רורי...

מזמל לא היה פרק כל כך טוב!!!!

במיוחד הקטע עם דסטניז צ´ילד... פשוט הייתי על הריצפה
איזה כייף!!!! באמת שמזמן לא היה פרק כל כך טוב, והייתי צריכה את מנת הצחוקים שקיבלתי עכשיו (ישירות לוריד!)

HaMsTeR

New member
גדול. פרק גדול!!!!!

נורא נורא אהבתי.... בשבילי הקטע עם פריס היה מפתיע... חשבתי שדין יחליף את טריסטן, למרות שהוא לא לומד שם...
ארר.. .דין מעצבן אותי! הוא קנאי מידי! זאת היתה רק הצגה לבית ספר... הוא עושה סיפור מכל דבר! שרורי תיפרד ממנו כבר ו...ג´ס!!!!

Gilmore Fan

New member
לא נכון!!!!!

הוא היה כל כך מתוק
המבטים שעברו בינו ובין טריסטן היו כל כך מצחיקים
אם הייתי רורי הייתי נותנת לטריסטן בוקס או סטירה או משהו, כשהם היו בחנות. הוא היה ממש רע
(אבל עדיין חמוד
)

Gilmore Fan

New member
מדוע?? ../images/Emo10.gif

אל תדאגי, יש בפורום מישהי שאחראית על תקצירים והיא עושה את תפקידה מצויין!!

גם אני חשבתי שדין יחליף את טריסטן..

ופחדתי שמכל העניין עם טריסטן דין יפרד מרורי (חס וחלילה, טפו טפו טפו...). אה... אבל יש לי חשד קל שבסוף דין יתחיל להחטיף מכות רצח למישהו עם הקריזות הלא נורמליות שלו (באופן אישי, אני הייתי משתגעת עם חבר כל כך קנאי). בדרך כלל לבחורים כאלה יש נטייה לאלימות... אני לא רוצה שרורי תהייה אישה מוכה

עדי 13

New member
וואלה? גם אני חשבתי ככה!

אבל חזרתי למציאות ונזכרתי שדין לא לומד בצ´ילטון! אבל למה ללכלך ככה על דין? דיי הוא כזה מתוק! זה הכל מאהבה!!!

shirakl

New member
לדעתי דין דוקא היה ממש בסדר

הוא בכלל לא עשה עניין. מי שלא בסדר זו רורי שמסתירה ממנו דברים... והכי מגעיל - טריסטן! אני לא סובלת אותו לא בב"ג ולא בד"ק. בשניהם הוא מרגיז! סתם כלבלב מיוחם...

nickys girl

New member
היה היום פרק חמוד!!!!!

אבל איזה מעצבן טריסטן,אבל זה היה עצוב שהוא הלך... ואיזה חמוד דין!!!!!!

*hadas*

New member
באמת היה פרק טוב...../images/Emo105.gif

חחחח טריסטן היה כזה חמוד
לא רציתי שהוא ילך.. ורורי היתה צריכה לנשק אותו לשלום...
אוווףף
זה לא פייר לרורי יש שלושה בנים שווים טריסטן דין וג´ס... שונאת אותה

אני לא מאמינה!!!!!!!!

לא שחכתי לראות!!!!!! איזה פרק מעולה!!!!!!! איזה צחוקים הייה עם הדסטניס צ´יילד איזה מתוק דין

lily p

New member
היה פרק גדול!! ../images/Emo29.gif

רורי הייתה מזה חמודה כשהיא כעסה על עצמה! ודין היה כל כך חמווווד (
) אני לא מבינה מה יש לכם נגדו... ואני דווקא שמחה שטריסטן עוזב... הוא היה כל כך מגעיל אתמול... התחלתי לקרוא לכל מיני דברים בשמות, בעקבות
, זה מזה מצחיק... ועליתי על עוד כמה שמות עם "ברט" בתוכם, אפשר לעשות תחרות כזאת... פילברט, דילברט (ע"ע), ברטה, ברטימיליוס (קראוץ´
) וזה הכל...

Mooa-Numi

New member
אני אהבתי... ../images/Emo58.gif (למי שלא ראה)

שלורליי חיקתה את דין, ועם הדסטיניז צ´יילד (למי אכפת? מצידי שיתפרקו-במילא אפילו להיות הלקה הם לא יודעות... על מישל לא הייתי מאמינה), ועל כל מיני. ומי יגיד לי מאיפה החננה הזה (משייקספיר שעה שלישית-שכחתי
) מוכר לי כל כך?! זה הורג אותי! אני בטוחה שראיתי אותו איפםשהו-ועוד הרבה פעמים!!! וגם ג´וש מפופיולר הופיע
ולורליי... נותנת שמות לכל דבר! זה כזה... כזה... אני! פאקינג דאמיט, אני לא רוצה להודות בזה-אבל חצי המדברים שלי יש להם שם (לדוגמא-שמוליק ופרדי
). וסוףסוף מישו אמר ללורי (לורליי), על לוק והכל.. איזה מתוקים!!! מתוך 5? הייתי נותנת 4.99. כי אני קמצנית היום

Gilmore Fan

New member
זה באמת היה טוב כשהיא

חיקתה את דין, מה זה צחקתי!!!!!! ואם מדברים על שמות, הוספתי לאתר שלי מדור שמות של החפצים... הוא עוד לא מלא, אבל אני בתהליך... אם אתם רוצים, כנסו לראות ובראד (או- החננה, כהגדרתך
)הוא אחד ששיחק בסדרה בערוץ 6 הרפתקאות ילדי קריאולה או משהו

Mooa-Numi

New member
ידעתי! ידעתי ידעתי ידעתי!

וואי אמרתי לכם שהוא מוכר! הוא כל כך גדל הילד... אז הוא בטח היה בן 12-13 או משו... והוא אל היה ג´ינג´י? Does My Hair Look Cool?

z O e i

New member
איזהפרק יפהההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ראיתי אותו רק עכשיו כי הייתי אתמול בהצגה.... וואו
אבל באסה אמא שלי הקליטה לי מתשע וחצי (יופי אמא!!!!) למרות שביקשתי ממנה ב9!!!!!!! ככה שהפסדתי הרבה קטעים מצחיקים...
בכל מקרה- פרק ענק!!!!!!!!!!!! טוב אני חייבת ללכת ללמוד. בה ביי.

z O e i

New member
שכחתי לציין....

עכשיו זה רשמי- טריס עזב *יום אבל לאומי* *בוכה* כולנו נעמוד דקה דומייה עמוד נוח.... הוא היה כל כך חמוד בסוף כשהוא אמר לה: הייתי נותן לך נשיקת פרידה...... אווווווווו כל כך הצטערתי שהוא לא נישק אותה..... "ביי מרי......" איזה חמוד! מסכן... פנימיה צבאית......

למעלה