איזה פרק חמוד!!

HuRLeY GiRLY

New member
איזה פרק חמוד!!

איזה פרק חמוד היה עכשיו. הכי הצחיק אותצי באספה שלורליי חירבשה דברים..

z O e i

New member
חחחחחחחח זה באמת היה מצחיקקק ...../images/Emo13.gif

איזה פרק חמודדדדדדדדדדדד זה עוד היה בתקופה שרורי ודין היו חמודים ביחד... מסכן טריס
איזה ביצ´יות פריס וחברותיה... *שי אואונס טו סידיס!!!* 1000 חיניניות!!! ג´יש... מעניין כמה זה עלה לו... o_O מסכן לוק גם רייצ´ עזבה וגם לור מתארסת
איזה מתוקות הן היו בסוף כשהן צרחו...^__^ והאספה היתה מצחיקעעע
הטרובדור וההיפי שולתים
וזהו נראה לי
היה חמוט!!! *שיעול* מור אימייל *שיעול*

yesh li beaya

New member
זה הפרק שאני הכייייי אוהבת!

"Because i love you you idiot!!!" איזה חמוד הדין הזה אני משתגעת, ומסכן טריסטן...! שמתן לב שכולם שם בסדרה ממש ממש גבוהים אבל הם נראים נמוכים בגלל דין שהוא מטר 90 בערך... חיחיחי רורי נראית ממש גמדונת ליד טריסטן ודין, כי דין 190 וטריסטן 183 בערך *מנחשת* ורורי "רק" (אלק לי רק) מטר 70 ומשהו! חחח ופריס בכלל נראית שם 130 ליד כולם... איזה ממי דיןןןןןןןןןן! והקטע השני הכי יפה היה בסוף כשהם כזה רצות אחת לשניה...!!!!!!!

טריסטוש הוא...

סיקס פוט טול, (6 foot tall), למרות שאין לי מושג מה זה בדיוק במושגים שלנו. הו וול. מה שכן, בכיתי וצעקתי על הטלוויזיה. טיפשה.
(וכבר ארתי הכל עם כרמל בטלפון (קיללנו ביחד)(וויש, סוגריים בתוך סוגריים))

holala

New member
אויש! אוף! שכחתי לראות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

או יותר נכון: הלכתי עם חברה לשרה טבעות (לא, זו לא טעות, ככה אני וחברה שלי קוראות לזה
) ושכחתי לגמרי לבקש מאבאמא שיקליטו לי
איזו סתומה אנוכי
מישהו יכול בבקשה לספר לי מה היה (והכי חשוב מה קרה עם טריסטן? הבנתי שקרה איתו משהו, לא?)

KerenWelling

New member
הוא כזה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

והיא נראת פה כמו הזאתי מ-MAD TV... קתרין...היא עושה דמות של אחת מעצבנת שלא זוכרת איך קוראים לה...אבל זה כשהיא אומרת: " YAA....YOU KNOW WHAT?? AH-AH!"

*מקיאה*

אני כל כך, אבל כל כך שונאת אותה! לא בגלל שהיא רעה, היא פשוט כ"כ מעצבנת!!!!!!!!!!

למעלה