איזה פרק חמוד איזה פרק יפה היה היום שמתם לב שכל פרק זה פרק פלאשבקים?
C crazypuf girl New member 24/2/05 #1 איזה פרק חמוד../images/Emo8.gif איזה פרק יפה היה היום שמתם לב שכל פרק זה פרק פלאשבקים?
ל לוויתן ורוד New member 24/2/05 #4 ממשיכה לשרשר בקצב כי זה בטעות שלח בלי שסיימתי לכתוב היה היום פרק מדהים!! אני לא חושבת שלילי הייתה צריכה כל כך להפגע...גם ההורים שלי נכנסו להריון לפני החתונה....אבל הלידה שלי הייתה אחרי זה בכל מקרה היה פרק חמוד ולילי הייתה חמודה כמו תמיד... מחכה בקוצר רוח ליום ראשון ד"א - התאהבתי בפורום
ממשיכה לשרשר בקצב כי זה בטעות שלח בלי שסיימתי לכתוב היה היום פרק מדהים!! אני לא חושבת שלילי הייתה צריכה כל כך להפגע...גם ההורים שלי נכנסו להריון לפני החתונה....אבל הלידה שלי הייתה אחרי זה בכל מקרה היה פרק חמוד ולילי הייתה חמודה כמו תמיד... מחכה בקוצר רוח ליום ראשון ד"א - התאהבתי בפורום
A axnholic New member 25/2/05 #5 היה פרק טוב זה לא היה ברור ללילי שהיא ממזרה? למה היא חשבה שההורים שלה התחתנו בתיכון?
M MaYuShKuSh New member 25/2/05 #6 כל פרק הוא פרק טוב וכן שמתי לב שכל פרק זה פלשבקים.. זה הקטע לא? וכן זה היה ברור.. גם היה קטע שהיא אמרה הייתם צריכים לשלוח אותי לאימוץ והסבר נראה לי אמר כמעט עשינו את זה
כל פרק הוא פרק טוב וכן שמתי לב שכל פרק זה פלשבקים.. זה הקטע לא? וכן זה היה ברור.. גם היה קטע שהיא אמרה הייתם צריכים לשלוח אותי לאימוץ והסבר נראה לי אמר כמעט עשינו את זה