איזה פרק זה?

בוזו

New member
איזה פרק זה?

האיזה פר קיש קטע שהחייזר שמשנה צורה לאנשים אחרים מותקף ע"י קן צרעות?
 

1Shir

New member
לדעתי את צודקת ולזה הוא התכוון, פרק 1 בעונה 4

 

בוזו

New member
זה הפרק ../images/Emo13.gif

רבה.
 

Gilliana

New member
חייזר מותקף ע"י צרעות???

לא זכור לי שום מצב שבו צייד הראשים הותקף ע"י הדבורים (לא צרעות). בטוח שאתה לא מתבלבל?
 

1Shir

New member
אני לא זאת שלא רגועה, לא אני מכנה אנשים טרול.

 

aerynsun

New member
אני בהחלט רגועה ../images/Emo13.gif

כל מי שאומר את המילה טרול הוא לא רגוע? בכל אופן זה בהחלט לא עניין שלך אז שוב תרגעי ואל תתערבי. יום טוב שיהייה לך.
 

1Shir

New member
אני לא זאת שהתחלתי להגיד לאנשים להירגע.

מי שאומר את זה - כנראה לא רגוע בעצמו. אין לי הסבר אחר. אם את רוצה שאנשים לא יתערבו במה שאת כותבת, אל תכתבי על גבי הפורום אלא במסרים. כל דבר שאת כותבת בפורום הוא בהחלט עניין שלי, כדאי שתתאפסי על ההגדרות שלך. וכדאי מאוד שתגיבי לאנשים בצורה עניינית, במקום להגיד להם לנשום עמוק, כי זאת תגובה לא עניינית ומעליבה בהתנשאות הלא מוצדקת שלה. שיהיה לך יום רגוע.
 

1Shir

New member
כי בינתיים את היחידה שהתחילה לתקוף אותי ../images/Emo9.gif

 

aerynsun

New member
שיר שיר שיר

אני אשיר לך את זה: לא בחרוזים, טוב? לא התקפתי אותך את רשמת שאלה עם המון סימני שאלה אחרי כן וזה נראה לי קצת לא רגוע אז רשמתי את תגובתי. אבל בשום אופן לא ניסיתי לפגוע בך הבנת? יופי
 

1Shir

New member
ואת ממשיכה ללעוג... ../images/Emo4.gif

גם אם את לא מתכוונת, לפעמים גם כשאין כוונות רעות, כדאי לשים לב - רק קצת - איך הדברים שלנו נראים מבחוץ. סימני שאלה רבים מבטאים את אי ההבנה/התמיהה הרבה שהיתה לי באשר לאפשרות שהוא טרול. אם תשימי לב ההודעה שלי היא לא היחידה בשרשור שמשתמשת ביותר מסימן שאלה אחד כדי לשאול משהו. אם רוצים להגיד למישהו להירגע, וזה מכוונות טובות, יש דרך לעשות את זה, וזאת בפירוש לא הדרך שאת עשית. את כתבת בצורה מזלזלת ואת ממשיכה גם בהודעה הזאת, תשימי לב. אין לי מה להוסיף בויכוח הזה.
 

aerynsun

New member
אמממ

בקטע של הסימני שאלה , מעין לי לדעת שהתכוונת לתמיהה . אני פירשתי את זה אחרת. בקשר לסגנון דיבור מזלזל, זה יותר סגנון ציני. אבל הבנתי שזה הציק לך, אשים לב. סוף ויכוח.
 
למעלה