איזה פרק היה היום (26.7) ??

floyd3

New member
איזה פרק היה היום (26.7) ??

פיספסתי, סססעעעממממקקקק.

noaya

New member
בערוץ 1?

היה את הפרק ששמו (אם אינני טועה) "The President Wore Pearls", שהוא מעין מחווה לא משעשעת במיוחד ל"אוויטה", ואלמלא הקטע שבו הומר צוחק על נלסון ("Look at me! I'm Nelson! I wear a tootoo!") הייתי טוענת שהוא הפרק הגרוע בעונה. בעצם, אויל גם ככה הוא הגרוע בעונה. ואגב, אם בעניין הפרק הזה עסקינן: על התרגום של ערוץ 1 אני תמיד מתעצבנת, אבל היום היה שם משהו מאוד מוזר. שמתם לב שבאיזשהו שלב, אחרי שליסה שרה את השיר הראשון שלה וכל הילדים נשאו אותה החוצה, נלסון נשאר על הבמה ואומר משהו בסגנון של "What do I care", ובתגרום תרגמו את זה ל"לא שם זין"?! אני הייתי קצת בשוק. מישהו שם בערוץ 1 החליט לתרגם עם בקבוק הוודקה שלו או משהו. נועיה, כי היופי הוא לא הכל בחיים.

floyd3

New member
התרגום של ערוץ 1 ממש הדרדר

אבל אני רואה את זה כפשרה. צריך להגיד תודה שאין 7 שנות בצורת בין כל עונה כמו שהיינו רגילים עד היום !

noaya

New member
לאו דווקא.

התרגום שלהם תמיד היה גרוע, ויש לי עשרות קלטות וידאו להוכיח.

אמת

בגלל שאין להם מקום על המסך כי יש גם תרגום בערבית והם מדלגים על משפטים שלמים ומי שלא מבין אנגלית טוב מפסיד מלא..אני כל החיים שלי יושבת מול המסך ומתקנת אותם..

floyd3

New member
הא, זה עוד כלום

לפני כמה זמן הם הצליחו לדפוק את התרגום של... גבעת חלפון! חח, לא להאמין, אבל הם המציאו שם מילים בלי קשר. מסכנים החירשים שנאלצו לקרוא את זה... כנראה שנותנים לאיזה פועל תאילנדי לתרגם...

פחחחח...

הקטע הזה שהומר מתחיל לרקוד בטוטו הפיל אותי לרצפה מרוב צחוק!!! הוא כזה טמבל- הומר עושה את כל הצחוקים בסדרה

למעלה