איזה פרק... דיון

Aussie Girl

New member
איזה פרק... דיון

איזה פרק פסיכולוגי. הוא היה ממש מוזר. ממש. מה אתם חושבים על כל זה? האם הפרק גרם לכם להסתכל קצת שונה על המערכת?

Nimst

New member
אני כ"כ אוהבת את הפרק הזה. ../images/Emo58.gif

פשוט.. גאוני. ושם מצויין (Aftershock). וסאם ווטרסטון משחק טוב במיוחד. אחרי 6 עונות של רצח, נחמד לצפות בפרק מרוכז שמתייחס רק לחיים האישיים של הדמויות (אחרי כל פיסות המידע שאוספים לאט לאט. או שזה רק אני?
). הפרק נהדר בעיני, למרות הגילויים השליליים; בריסקו, האלכוהוליסט המשוקם, נופל מהעגלה עם הוודקה הנקייה. ריי-נשוי באושר-קארטיס שוכב עם מישהי אחרת. אבא של ג'ק היה בעל מכה. בריסקו, מתברר, עזב את הבת שלו בגיל 7. ובנוסף לכל הצרות, קלייר מתה בתאונת דרכים טראגית. ואיתה המתח המיני בינה לבין ג'ק (שאושר סופית ב"היא כבר לא תגיע.." ו"לעזאזל איתה"). אה, וכמובן - סיום הפרק, סיום העונה, סיום שידורי חוק וסדר בהולמרק. עד השידור החוזר הבא.. מה נעשה עד אז?

Aussie Girl

New member
שקלתי את זה ברצינות אבל

אני חושבת שאני לא ניכנסת מספיק טוב לראש של הדמויות.

Nimst

New member
תכתוב, תכתוב.. נראה אותך.

(זה יעבוד? עכשיו הוא ילך לכתוב?)

garsia

New member
דווקא יש לי רעיון.

לוגן ובריסקו, חוקרים רצח של איש עסקים מצליח, ובסוף מגלים שאישתו/אחותו/אמו/בתו רצחה אותו! כזה דבר עוד לא ראו בחוק וסדר.

Aussie Girl

New member
הכניס אותי לדיכאון הפרק הזה.

אבל זה שוב פעם מראה לנו את החיים האמיתיים ולפחות לא נותנים לנו את ההרגשה שבחיים הפרטיים שלהם הכל ורוד. ומה נעשה עד אז...
זה בדיוק מה ששאלתי... אני ממש לא יודעת. אני אתגעגע.

matara

New member
מה בא אחרי?

מישהו ראה את הפרק של העונה אחרי זה? מה קורה? היא באמת מתה?? הסדרה הזאת היא פשוט כליל השלמות, השאיר אותי עם פה פעור, פרק גאוני גאוני גאוני!

Nimst

New member
אני לא זוכרת איזה פרק בא אחרי

(רק שהוא הפרק הראשון של העונה השביעית, והיא לא תשודר בהולמרק) אבל כן - היא באמת מתה

sevenofnine

New member
דכאון../images/Emo7.gif

13 עונות של חוק וסדר ואכן אחד מהטובים. הפעם היחידה שהם יוצאים מהנוסחה החוק וסדרית ואיזה פרק גאוני יוצא. אפשר לכתוב אינסוף מילים על הפרק אבל מי שראה מבין לבד. אז עם רייטינג של 0.005% שבטח היה היום להולמרק(כל השאר ראו השיר שלנו או משהו בסגנון) אפשר לסכם ולומר שלא סתם הם רצים 14 שנה ולא מראים סימני התעייפות. איזה פרק, איזה סיום. קלייר היקרה, הADA הטובה מכולן. לחיי חוק וסדר ולהתראות בSVU...

ממה ההתפעלות מהפרק הזה?

שעמם אותי לגמרי, שלא לדבר שהיה מעצבן ואידיוטי. באתי לראות חוק וסדר ובסוף יצא איזה סופ-אופרה. מה זה צריך להביע??? וזה שהחיים שלהם לא מושלמים כבר ידענו קודם, כמו בריסקו עם כל סיפורי נשותיו לשעבר. מה זה השטויות האלה? טוב, מה אתם הולכים לראות עכשו במקום?

Nimst

New member
על טעם וריח..

נו, אתם יודעים. מה לראות עכשיו באמת (חוץ מחוק וסדר בשלישי ושבת)? שאלה טובה. אפילו הבית הלבן נגמר לו..

כן גם הפעם פיספסתי..../images/Emo3.gif

כי הייתי בשבוע הספר אבל אני זוכרת את הפרק הזה טוב וזה נחמד איך שהם שמרו את כל הגילוים האלה לסוף כמו קינוח מתוק ככה שלאורך כל העונות נישמרה האוירה של המתח,יאללה להתחיל ללחוץ שיביאו את העונות החדשות. שלכם חנה גונן

tristan79

New member
אחד הפרקים החזקים

ביותר של הסדרה (ואחד האהובים עליי, כמובן). שרק מוכיח את יכולתם של כותבי הסדרה לייצר דרמה עם הדמויות בלבד ללא שום סיפור עלילה בפרק. הבעיה היחידה שלי עם הפרק הזה היא שראיתי אותו כבר כמה פעמים, אבל לא זכור לי הפרק שמגיע אחריו (פרק הפתיחה של עונה 6?) אני מאשים את נפלאות לוח השידורים בכך!!!

Nimst

New member
פרק הפתיחה של עונה 7..

ולא, הוא לא מגיע
נצטרך להסתפק במנה קטנה יותר של חוק וסדר - ביום שבת בערב בערוץ 11 (מתי נגמר הכדורגל?) וביום שלישי "מדור מיוחד" בסטארוורלד. ועוד מעט (?..) עונה חדשה של חוק וסדר בערוץ 11.

למעלה