איזה פרקים!

ולריה1

New member
איזה פרקים!

היו היום פרקים ממש מרגשים! אבל בפרק שהיא בכתה אז בכיתי איתה.. ואיך היתעצבנתי על ברונו מצ'ה וברנרדה הנבלה! שאפילו תודה היא לא יודעת להגיד!איך היא לא מתביישת! וגם הרמן הזה כל כך מניאק!והבלונדה שאיתו..גם כן! מה אתם חושבים?

Tustus

New member
לא אהבתי את הפרקים האלה...

קצ'ו הייתה עצובה כל הזמן
וברונו עצבן אותי שהוא שתק ולא אמר כלום לברנרדה המעצבנת

niravital

New member
כולם שם בורחים ../images/Emo4.gif

אף אחד לא נלחם על האהבה שלו... חוץ מריינלדו, חחחחח
מה תגידו על "פאפא קצ'ורה"? התחיל להנות קצת, הא?
סוף סוף דברים טובים קורים בבית גררו... וגם אנחלה וכרמלו עכשיו ביחד, אז יש לנו שתי זוגות כבר ועכשיו מחכים לעוד שניים (חוספינה-סנצ'ו, וכמובן קצ'ו-ברונו)
ברנרדה הגיעה לרמה חדשה של סנוביות, איך היא יכולה
ברגע שנראה כאילו היא מבינה, היא מעוותת הכל מחדש וכמובן שהכל באשמת קצ'ו... כבר נמאס לי לשמוע את הקללות, זה יותר מידי... אם היא לא מפסיקה לרדת על האורוגוואים אני טס לסט (למרות שכבר אין, חחח) ודוחף לה תירס (תירסטירה)
גם מהרמן כבר נמאס, איך שהוא התלהב מהכסף... זה כ"כ מגעיל, אפילו טיפת כבוד אין לו - רק לנצל הוא יודע, כמו אזקיאל
ששניהם ייחנקו!!
הדמות המצחיקה של השבוע היתה פבלו, חחחחחחח... איך הוא עם מצ'ה וכל הזמן חושב מה ברונו יגיד, וממשיך "להתחיל" עם מצ'ה

buzaglo

New member
דווקא ההתחלה היתה נחמדה../images/Emo41.gif

במסיבה איך שציצלו ניער את ברני ונדבק אליה בריקוד ושהוא שחרר אותה אז רינלדו הגיע
אבל איך היא הרסה הכול
אין לה לב
אפילו שאת שונאת מישהו זה לא המקום והדרך להגיד זאת ליד כולם. הייתי בטוח שברונו ישר התערב ויגיד לברני שהיא המיותרת ולא רוסריו, אבל הוא בחר לשתוק
טוב שהפעם חוסה ולאוטרו יצאו להגנתה. אבל בכל זאת יש קידום כי סוף סוף קצורה הודתה שהיא
בברונו עד עכשיו כלום לא התפתח בינהם כי הוא חיכה לאיזה סימן ממנה. מעניין מי יעצור אותה הפעם מלעזוב?

קרלוצה

New member
הכי הכי הכי אהבתי.....

בפרקים זה את הוידוי של קצ'ורה בפני קתה שהיא מאוהבת לגמרי ונואשות בברונו איך שהיא אמרה את זה היה מדהים......סוף סוף היא מבינה שהיא מאוהבת בו!!! לדעתי היא צריכה להגיד לו מיד את הדברים, כי מה שעצר בעדו בעצם זה זה שקצ'ורה כל הזמן התנגדה ולא רצתה לפתח את הקשר אבל עכשיו היא יכולה לעשות מה שבא לה..... הכי מדהים בברנרדה, שהדמות שלה משתנה לגמרי בסצינות שלה עם קצ'ורה לעומת סצינות שלה עם דמויות אחרות.....היא מצחיקה בטירוף אבל גם מגעילה בצורה נוראית לקצ'ורה..... וכל הכבוד לחוסה איך היא הגנה על קצ'ורה וירדה על ברונו באותו רגע, כל הכבוד לה, בכלל החזקתי ממנה היום היא לא הייתה סנובית כתמיד אפילו עם סנצ'ו היא מתחילה להתרכך.... אני כבר מחכה לפרקים הבאיםםםםםםםם ובעיקר לקרוא את ויוה פלוס של מחר

למעלה