איזה פרצוף יש לכם?

גניפר14

New member
תשמעו! אני לא יכולה לעצור את השטף הזה של

פוסטים שמגיעים למוח שלי.

אז עכשיו טרי טרי. 23 AND ME

מי מכיר? של גוגל. הבנתי שזה משהו חדש.

גניפר14

New member
טוב אז

23 AND ME
DOT COM
בגוגל מאפשר לכם לתת בדיקת רוק ולשלוח אותה אליהם ,ואז לקבל תוצאות בנט, אלו מחלות גנטיות אתם סוחבים איתכם.
מי הקרובים שלכם בגלובוס . ומה אחוזי סיכוי המחלות. ולגלות עץ משפחתי רחב עם כל המחלות העתידיות . לא כמו אתר שורשים.

אז לצערי אחי התקשר אליי מחו"ל ובישר לי שיש לו את הגן הולצהיימר. ואני אומרת שיט על הטכנולוגיה ,למה לעזעזל אני צריכה לדעת שיש לי במשפחה גן מחורבן כזה למה? במיוחד לאור מקצועי שאני מתעסקת עם חולים כאלו. ואחי כולה בן 44 ובריא כרגע.

אז גם אתם יכולים לבדוק כנסו לשם ושילחו את הרוק שלכם , לפעמים זה נותן אינדיקציה למניעה. וזה אמין מאוד. גניטיקה וזה. אין חוכמות כאן.

מזל שלא גילו שיש במשפחה שלנו דפקטים אחרים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז לפחות זיקן לא יוכל להגיד שיש לך מוח של יתוש, יש לך גן של אלצהיימר תגידי לו את זה.

גניפר14

New member
נכון.

נכנסתי לאתר הזה. קצת מסובך. אין לי כח לזה.
לפחות אחי עשה את העבודה והוא מספר לי באלו תחלואים המשפחה תחלה.
עדיף למות מאלצהיימר מאשר ממשהו אחר.
כך אני לא אדע לפני מותי שאני חולה והולכת למות. תתארי לך אני אפילו לא אזכור את זיקו.
אולי אותך אזכור קצת כי את חצי רומניה ,ורומנים לא שוכחים את בני העדה הזו.

גניפר14

New member
תיכנסי לאתר שכתבתי

23AND MEDOT COM
ותקראי מה שכתבו שם. אחי אמר שהוא שלח להם בדיקת רוק שלו. אולי יש להם קיט כזה של בדיקה שהם שולחים אליך, וכשיש תוצאות הם מאפשרים לך לראות את התוצאות.
זה ממש מדהים.
כמו כן אחי אמר שהממשלה עלתה על זה ורוצים להוריד את האתר הזה, לא יודעת למה.
אז הזדרזי לפני שהם יורידו את האתר. אם וכאשר.

אחי התקשר לפני כחצי שעה מחו"ל וסיפר לי על המחלות שבמשפחה. כאמור גן אלצהיימר.כמו כן התחיל לשאול שאלות על שמות במשפחה מכל הצדדים.
ואמר שיש לנו קרובים כאן ושם ובכל מקום בגלובוס.
אמרתי לו אני מקווה שהקרובים האלו לא תפרנים.
ואחי בחור רציני ,לא כמוני משוגעת. אם הוא נכנס לאתר הזה סימן שזה רציני.

לילוש אני מקווה בשבילך שלא יצא לך תוצאה שאת נושאת את גן הנימפומניה.

גניפר14

New member
לא עשיתי משהו מיוחד.

אלא נסעתי ברכב רגיל. ולפעמים יש בדיקות שיגרתיות .
\או שפעם אחת החלון שבצד שלי לא יכל לרדת ,ואז המשטרה חלפה לידי , הוא חשד למה עברתי לנתיב אחר וביקש ממני להוריד את החלון, לא יכולתי כי החלון היה מקולקל. ואז הוא עוד יותר חשד כי לא שמע מה שאני אומרת לו ,ואז אמר לי לעצור בצד.
בקיצור הפרצוף החנוני שלי עזר במקרה הזה. הוא שיחרר אותי למרות שלא היה לי שום מסמכים למעט כרטיס קופת חולים. את מתארת לעצמך כמה חמור זה ,לא להחזיק מסמכים? ,וזה קרה כי שכחתי את הארנק של המסמכים בבית.

למעלה